|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
@1,535 na Włochów  Za 100k Screena zapodaj.  Niech popatrzę na te cyferki. Nigdy nie screenowałem, nie screenuje i screenować nie będę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@1,535 na Włochów  Za 100k Screena zapodaj.  Niech popatrzę na te cyferki. Nigdy nie screenowałem, nie screenuje i screenować nie będę. przyznaj się że nie umiesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fech jest rozgrzeszony. Zresztą on ma internet nagrany na kasetach na swoim Commodore 64 i w jego wersji producent nie przewidział robienia screenów.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
 Rozgryźliście mnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo ty, Fechu, trochę zakombinowałeś, w takich sytuacjach trzeba mówić prawdę: ograniczenia sprzętowe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo ty, Fechu, trochę zakombinowałeś, w takich sytuacjach trzeba mówić prawdę: ograniczenia sprzętowe 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@1,535 na Włochów  Za 100k Screena zapodaj.  Niech popatrzę na te cyferki. Nigdy nie screenowałem, nie screenuje i screenować nie będę. Nie chcę Cię straszyć ale małpa zigi wybrała pojemnik z jedzeniem z wynikiem remis. Małpa zigi przewidziała na tych Mistrzostwach 9/10 wyników.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Leon kameleon wskazał dziś ewidentnie na zwycięstwo Włochów, co więcej ma 100% skuteczność na tych MŚ
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
@1,535 na Włochów  Za 100k Screena zapodaj.  Niech popatrzę na te cyferki. Nigdy nie screenowałem, nie screenuje i screenować nie będę. Nie chcę Cię straszyć ale małpa zigi wybrała pojemnik z jedzeniem z wynikiem remis. Małpa zigi przewidziała na tych Mistrzostwach 9/10 wyników. Więc o 19.50 będzie miała 9/11 Proste 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a Leon kameleon wskazał dziś ewidentnie na zwycięstwo Włochów, co więcej ma 100% skuteczność na tych MŚ Pierwszy raz słyszę o kameleonie. Ty myślisz , że ja żartuję a ja mówię prawdę. Małpa zigi to pupil dzieci w kolumbijski zoo. Jedyna pomyłka zaszła przy meczu Urugwaj - Kostaryka. Wszystkie inne wyniki małpa zigi typowała dobrze. Do tego wytypowała 3/5 dokładnych wyników spotkań.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
bo ty, Fechu, trochę zakombinowałeś, w takich sytuacjach trzeba mówić prawdę: ograniczenia sprzętowe  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
a Leon kameleon wskazał dziś ewidentnie na zwycięstwo Włochów, co więcej ma 100% skuteczność na tych MŚ Pierwszy raz słyszę o kameleonie. Ty myślisz , że ja żartuję a ja mówię prawdę. Małpa zigi to pupil dzieci w kolumbijski zoo. Jedyna pomyłka zaszła przy meczu Urugwaj - Kostaryka. Wszystkie inne wyniki małpa zigi typowała dobrze. Do tego wytypowała 3/5 dokładnych wyników spotkań. Czyli po prostu zigi nie ma czutki w spotkaniach z udziałem Kostaryki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fech to jest gigant, wdał się w dyskusje z kimś, kogo, patrząc po postach, można uznać za brakujące ogniwo w teorii ewolucji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Leon kameleon wskazał dziś ewidentnie na zwycięstwo Włochów, co więcej ma 100% skuteczność na tych MŚ Pierwszy raz słyszę o kameleonie. Ty myślisz , że ja żartuję a ja mówię prawdę. Małpa zigi to pupil dzieci w kolumbijski zoo. Jedyna pomyłka zaszła przy meczu Urugwaj - Kostaryka. Wszystkie inne wyniki małpa zigi typowała dobrze. Do tego wytypowała 3/5 dokładnych wyników spotkań.  człowieku Ty nic nie kumasz ironicznych wypowiedzi ,a na tym forum to 95% treści 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Leon kameleon wskazał dziś ewidentnie na zwycięstwo Włochów, co więcej ma 100% skuteczność na tych MŚ Pierwszy raz słyszę o kameleonie. Ty myślisz , że ja żartuję a ja mówię prawdę. Małpa zigi to pupil dzieci w kolumbijski zoo. Jedyna pomyłka zaszła przy meczu Urugwaj - Kostaryka. Wszystkie inne wyniki małpa zigi typowała dobrze. Do tego wytypowała 3/5 dokładnych wyników spotkań. nie wnikam stary, ale co małpa może wiedzieć o piłce nożnej  dajmy spokój z tymi pierdołami.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a Leon kameleon wskazał dziś ewidentnie na zwycięstwo Włochów, co więcej ma 100% skuteczność na tych MŚ Pierwszy raz słyszę o kameleonie. Ty myślisz , że ja żartuję a ja mówię prawdę. Małpa zigi to pupil dzieci w kolumbijski zoo. Jedyna pomyłka zaszła przy meczu Urugwaj - Kostaryka. Wszystkie inne wyniki małpa zigi typowała dobrze. Do tego wytypowała 3/5 dokładnych wyników spotkań. Czyli po prostu zigi nie ma czutki w spotkaniach z udziałem Kostaryki. No zobaczymy , ale to bydle mnie zadziwia. 9/10 to wynik naprawdę dobry i to nie typowała spotkań Chile - Australia ale takie spotkania jak Japonia - Grecja , Rosja - Korea gdzie o wynik trudniej.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a Leon kameleon wskazał dziś ewidentnie na zwycięstwo Włochów, co więcej ma 100% skuteczność na tych MŚ Pierwszy raz słyszę o kameleonie. Ty myślisz , że ja żartuję a ja mówię prawdę. Małpa zigi to pupil dzieci w kolumbijski zoo. Jedyna pomyłka zaszła przy meczu Urugwaj - Kostaryka. Wszystkie inne wyniki małpa zigi typowała dobrze. Do tego wytypowała 3/5 dokładnych wyników spotkań. nie wnikam stary, ale co małpa może wiedzieć o piłce nożnej  dajmy spokój z tymi pierdołami. Wcześniej typowała wyniki jej matka - małpka chloee i miała także zadziwiającą skuteczność ale została otruta. Prawdopodobnie podejrzewani były buki o to , ponieważ wszyscy mieszkańcy miasta Kolumbijskiego schodzili się na typowanie a później biegli do kolektur obstawiać mecze. Jednego dnia padły takie wygrane , że jeden z buków działający na kolumbijskim rynku upadł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czeski film  chyba ida za typowaniem małpy bo kurs na Włochów delikatnie do góry leci. az sie dziwie ze ta małpa nie jest jeszcze traderem w jednej z firm
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
tego wielblada juz zajebali co stawial na portugalie z niemcami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czeski film  chyba ida za typowaniem małpy bo kurs na Włochów delikatnie do góry leci. az sie dziwie ze ta małpa nie jest jeszcze traderem w jednej z firm może Biczyk skłoni swojego kota do betowania i też coś na tym zarobimy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|