|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piekny gwalt na Miami w finale  Teraz tylko czekac az LBJ zwinie manatki i pojdzie gdzie indziej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spurs  Nie ma w tej lidze większego killera niż Duncan. Piąty pierścień  Ciekaw jestem czy LeBron go dogoni kiedyś Kobi też ma 5 pierścieni i zdecydowanie bardziej się do ich zdobycia przyczynił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spurs  Nie ma w tej lidze większego killera niż Duncan. Piąty pierścień  Ciekaw jestem czy LeBron go dogoni kiedyś Kobi też ma 5 pierścieni i zdecydowanie bardziej się do ich zdobycia przyczynił  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spurs  Nie ma w tej lidze większego killera niż Duncan. Piąty pierścień  Ciekaw jestem czy LeBron go dogoni kiedyś Kobi też ma 5 pierścieni i zdecydowanie bardziej się do ich zdobycia przyczynił  No tak Kobi też ma 5 i może bardziej się do nich przyczynił, ale ostatni 4 lata temu i już żadnego więcej nie będzie miał. A Tim może jeszcze na rok zostanie Osiągnięcia mają bardzo podobne, za to Tim, jak znalazłem kiedyś w jakimś artykule, wg statystyk jest najrówniejszym graczem wszechczasów. Cichy morderca po prostu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no Tim to też jest klasa wielka, zupełnie inny typ zawodnika ale też jest już legenda ligi. No i w przeciwieństwie do Kobena ma bardziej zespołowy charakter... 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Spurs  Nie ma w tej lidze większego killera niż Duncan. Piąty pierścień  Ciekaw jestem czy LeBron go dogoni kiedyś Kobi też ma 5 pierścieni i zdecydowanie bardziej się do ich zdobycia przyczynił  No tak Kobi też ma 5 i może bardziej się do nich przyczynił, ale ostatni 4 lata temu i już żadnego więcej nie będzie miał. A Tim może jeszcze na rok zostanie Osiągnięcia mają bardzo podobne, za to Tim, jak znalazłem kiedyś w jakimś artykule, wg statystyk jest najrówniejszym graczem wszechczasów. Cichy morderca po prostu  Pierwszy pierscien - 1999 rok, teraz w 2014 kolejny. Kobe raczej mial "ciagly" prime w tamtej dekadzie  Mam nadzieje, ze nie odstapi od kontraktu i nie zakonczy kariery. Moment bylby piekny, ale i za rok moga cos dziabnac* * - jezeli Westbrooki i Duranty ich nie zatrzymaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spurs  Nie ma w tej lidze większego killera niż Duncan. Piąty pierścień  Ciekaw jestem czy LeBron go dogoni kiedyś Kobi też ma 5 pierścieni i zdecydowanie bardziej się do ich zdobycia przyczynił  No tak Kobi też ma 5 i może bardziej się do nich przyczynił, ale ostatni 4 lata temu i już żadnego więcej nie będzie miał. A Tim może jeszcze na rok zostanie Osiągnięcia mają bardzo podobne, za to Tim, jak znalazłem kiedyś w jakimś artykule, wg statystyk jest najrówniejszym graczem wszechczasów. Cichy morderca po prostu  Pierwszy pierscien - 1999 rok, teraz w 2014 kolejny. Kobe raczej mial "ciagly" prime w tamtej dekadzie  Mam nadzieje, ze nie odstapi od kontraktu i nie zakonczy kariery. Moment bylby piekny, ale i za rok moga cos dziabnac* * - jezeli Westbrooki i Duranty ich nie zatrzymaja  jak im kogoś nie dokupią do wsparcia to nie zatrzymaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kobe moze cos dziabnac za rok? Ze zjebanym zdrowiem i coraz wiekszym ego, ktore wkurwia juz wszystkich?
Kobe nigdzie nie odejdzie. LAL moga tylko liczyc na to, ze zakonczy kariere a jak nie to beda sie musieli jeszcze 2 lata przemeczyc wiedzac, ze i tak chuja ugraja i dopiero po jego odejsciu zaczac budowac ekipe na nowo. Bo nikt teraz tam nie przyjdzie z allstarow - Melo, LBJ nie pojda grac z Kobe za zadne pieniadze. 7 pick w drafcie nie gwarantuje tez Lalkom Exuma na ktorego maja chrapke bo to dzieciak co ma tego samego agenta co Kobiasz a i sam Kobe dal jasny sygnal ze jest w stanie tego mlodego australijczyka zaakceptowac w zespole.
Co do SAS: "Spurs owner Peter Holt: 'Tim and Manu are going to play until they die'"
OKC maja dopiero 21 pick w drafcie. Nic ciekawego tam raczej nie wyhacza. Potrzeba im jakiegos solidnego SG. Sefoloshy moga sie pozbyc bo tez bedzie FA ale gosc ma kontrakt 2,5mln wiec za taka kase ciezko bedzie kogos wyhaczyc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Phila co za zjeby tępe 
|
|
|
|
|
|
|
 backują win po 1.02 w statnim inningu a tu zonk  Oakland 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis draft.... beda emocje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiggins do Cavs z numerem 1.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Celtics wzieli Smarta  No kurwa co za debile. Chyba ze Rondo na wylocie bo razem to nie pograja. Obaj kiepscy strzelcy z dystansu, obaj dobrze penetruja, podaja, bronia. Zreszta Magic z numerem 4 tez nie kumam. Gordona brac zamiast Randle? To juz Vonleh bylby lepszy LAL wyladowali z Randle. Gasol pewnie sie zbiera niebawem. A mieli nadzieje na Exuma to ten wyladowal w Utah gdzie nie chcial isc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HAHAHAHAHA
Najwieksze zjeby 76ers.
Wzieli Embiida ze zjebana stopa a z nr 10 Paytona PG a maja przeciez MCW .... przeciez maja inne dziury do zapelnienia.
Neol Embiid MCW Payton - debile.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LBJ wraca do Cavs Heat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jodie Meeks ✔ @Jmeeks20 Follow Congrats LBJ...loyal guy going home! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WNBA ALL Star GAME : EAS  T EAST  EAST 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WNBA ALL Star GAME : EAS  T EAST  EAST   Catchings jesteś wielka!!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|