|
|
wredota
|
|
wredota
wiesz,nikt poza boredo i jego sztabem nie zna wszystkich detali....moze nie mogl sie wysrac dzisiaj od rana,albo inne dolegliwosci o ktorych nie mamy pojecia,jesli tankowal to dobrze to ukrywal bo wydawalo sie ze jest mocno niezadowolony z tego co gral hehe i to jest tez jeden z sygnalow jak sie zawodnik (na ogol spokojny) nagle tak niby denerwuje  pilki jakie psul + returny tego serwisu + to niby wkurzenie = potencjalny tank
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
a na wygranie 2 kwarty przez Hiszpanki @2  w 2k bedzie w 2 strone wynik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiesz,nikt poza boredo i jego sztabem nie zna wszystkich detali....moze nie mogl sie wysrac dzisiaj od rana,albo inne dolegliwosci o ktorych nie mamy pojecia,jesli tankowal to dobrze to ukrywal bo wydawalo sie ze jest mocno niezadowolony z tego co gral wiesz, trudno żeby pokazywał że ma wyjebane. Mnie tylko dziwiło że Olivo serwuje prawie z korytarza deblowego a Boredo mu wszystko odbijał po crossie zamiast co jakiś czas spróbować linii. a co to malo takich jest co mieli wyjebane i sie z tym nie kryli zeby daleko nie szukac żulba,fogna,żenuła nie mowiac o denkobecie
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
wiesz,nikt poza boredo i jego sztabem nie zna wszystkich detali....moze nie mogl sie wysrac dzisiaj od rana,albo inne dolegliwosci o ktorych nie mamy pojecia,jesli tankowal to dobrze to ukrywal bo wydawalo sie ze jest mocno niezadowolony z tego co gral wiesz, trudno żeby pokazywał że ma wyjebane. Mnie tylko dziwiło że Olivo serwuje prawie z korytarza deblowego a Boredo mu wszystko odbijał po crossie zamiast co jakiś czas spróbować linii. a co to malo takich jest co mieli wyjebane i sie z tym nie kryli zeby daleko nie szukac żulba,fogna,żenuła nie mowiac o denkobecie jasne ale jednak lepiej poudawac - tak robia ci madrzejsi ten serwis calkiem z boku co podawal olivo jest latwy do zneutralizowania jesli nie walniesz bardzo mocno to dostajesz po prostej i puntk w dupe myslisz czemu nikt praktycznie tak nie serwuje? jest konkretny powod
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ggl polam sie tam jeszcze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co ta dyskusja  klasyczny panzerkampfwagen 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tak serwuje jak olivo tylko praktycznie z samego rogu(pilka wtedy wychodzi bokiem kortu i ciezko to odbic jesli jest precyzyjny) i nie wiem czy to jest zgodne z regulami bo jakby nie bylo to serwis z korytarza deblowego
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ja tak serwuje jak olivo tylko praktycznie z samego rogu(pilka wtedy wychodzi bokiem kortu i ciezko to odbic jesli jest precyzyjny) i nie wiem czy to jest zgodne z regulami bo jakby nie bylo to serwis z korytarza deblowego i co robisz jak dostajesz po prostej return? jestes nadludzko szybki i sie wyrabiasz z ustawieniem czy oddajesz punkt za darmo przy kazdej, nawet slamazarnej pilce po prostej ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja tak serwuje jak olivo tylko praktycznie z samego rogu(pilka wtedy wychodzi bokiem kortu i ciezko to odbic jesli jest precyzyjny) i nie wiem czy to jest zgodne z regulami bo jakby nie bylo to serwis z korytarza deblowego i co robisz jak dostajesz po prostej return? jestes nadludzko szybki i sie wyrabiasz z ustawieniem czy oddajesz punkt za darmo przy kazdej, nawet slamazarnej pilce po prostej ? albo jak pojdzie jescze glebszy kąt po crossie
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ja tak serwuje jak olivo tylko praktycznie z samego rogu(pilka wtedy wychodzi bokiem kortu i ciezko to odbic jesli jest precyzyjny) i nie wiem czy to jest zgodne z regulami bo jakby nie bylo to serwis z korytarza deblowego i co robisz jak dostajesz po prostej return? jestes nadludzko szybki i sie wyrabiasz z ustawieniem czy oddajesz punkt za darmo przy kazdej, nawet slamazarnej pilce po prostej ? albo jak pojdzie jescze glebszy kąt po crossie no ale to jest raczej trudniejsze zagranie wiec nie pisalem o tym ja jak mam takich serwujacych z rogu to po prostu kieruje pilke po prostej i mam 8/10 punktow wygranych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie o to chodzi ze nie dostaje po prostej,bo mimo nie najwiekszej predkosci to wchodza czesto gesto asy serwisowe,poprostu pilka nie dociera do przeciwnika tak jak powinna tylko trafia w linie boczna w srodku kara i wychodzi bokiem.zeby nie bylo mowie o grze rekreacyjnej,ale to jest moj taki sposob ktory wyszedl z tego ze napierdalalem podwojnymi stojac w normalnym miejscu przy serwisie
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
wlasnie o to chodzi ze nie dostaje po prostej,bo mimo nie najwiekszej predkosci to wchodza czesto gesto asy serwisowe,poprostu pilka nie dociera do przeciwnika tak jak powinna tylko trafia w linie boczna w srodku kara i wychodzi bokiem.zeby nie bylo mowie o grze rekreacyjnej,ale to jest moj taki sposob ktory wyszedl z tego ze napierdalalem podwojnymi stojac w normalnym miejscu przy serwisie gwarantuje ci ze jak spotkasz kogos z w miare ulozona technika to ten serwis z rogu bedzie cie przyprawial o spora frustracje - z powodu ilosci punktow po prostej ktore przegrasz dawaj wiecej rotacji to nie bedziesz musial tak sie ustawiac
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Mannarino 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sijsling co gra... woła to o pomnste do nieba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niculescu byly 3bp na 3*-0 i sie zrobilo 2-2*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sijsling co gra... woła to o pomnste do nieba nie powiem żeby mnie to martwiło  już w pierwszym secie co chwila bronił bp..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niculescu zjebala 4bp w tym 3 kolejne i 2*-3 trzymaj podanie teraz
|
|