|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
nalezy do Betssona wiec calkowicie pewny . Z reszta byl sporo wczesniej niz Tobet ktory tez do nich nalezal
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A to nie jest tak, że najlepszy zawodnik turnieju jest wybierany po półfinałach ? W Korei Ronaldo dwie bramki w finale, a i tak nagrodę zgarnął Khan. W Niemczech dostał Zizu, a co zrobił w finale Materacowi każdy pamięta  4 lata temu Forlan, zawodnik czwartej drużyny mistrzostw. Nagroda jest przyznawana przez dziennikarzy, którzy często się sugerują własnymi sympatiami. Muszą te głosy pozbierać i policzyć, raczej nie ma na to czasu po finale. Muller słabiutko medialny gracz, szczególnie poza Europą. No i jak dla mnie to nie pokazał nic genialnego na tych mistrzostwach. Z Portugalią karny i potem dwie dobitki z bliskiej odległości. Z Ghaną kupa, z USA mecz o nic, ale ładna bramka na 1-0. Z Algierią i Francją kupa, z Brazylią piłka mu pod nogi spadła na 1-0 a potem kupa. Tytuł się rozstrzygnie między Messim a Nojerem, gdzie miażdżącym faworytem jest ten pierwszy  Chyba Goget nagrody pomyliles. Ja pisze o zlotzm bucie a Ty o zlote pilce http://pl.wikipedia.org/wiki/Nagrody_na_mistrzostwach_%C5%9Bwiata_w_pi%C5%82ce_no%C5%BCnej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nalezy do Betssona wiec calkowicie pewny . Z reszta byl sporo wczesniej niz Tobet ktory tez do nich nalezal nie widze polskiej wersji strony wiec chcialem sie upewnic czy Polacy moga grac i nie beda stwarzac problemow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba mozna po  dla szczelby
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba mozna po  dla szczelby nie tu
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
nalezy do Betssona wiec calkowicie pewny . Z reszta byl sporo wczesniej niz Tobet ktory tez do nich nalezal nie widze polskiej wersji strony wiec chcialem sie upewnic czy Polacy moga grac i nie beda stwarzac problemow  Sporo tam gram.Nie stwarzaja zadnych problemow.Weryfikacja standardowa
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Chyba Goget nagrody pomyliles. Ja pisze o zlotzm bucie a Ty o zlote pilce
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nagrody_na_mistrzostwach_%C5%9Bwiata_w_pi%C5%82ce_no%C5%BCnej No tak źle przeczytałem, ale nie sądzę żeby coś ukuł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nalezy do Betssona wiec calkowicie pewny . Z reszta byl sporo wczesniej niz Tobet ktory tez do nich nalezal nie widze polskiej wersji strony wiec chcialem sie upewnic czy Polacy moga grac i nie beda stwarzac problemow  strona identyczna do starego, dobrego tobetu 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie ma wątpliwości, że Niemcy z przebiegu całego turnieju załużyli na mistrza. Nigdy im jednak nie kibicowałem więc jedynym słusznym wyborem dla mnie na dzisiaj jest Argentyna  Droga do finału Leosia i spółki przypomina marsz Greków po mistrza Europy, ślizgających się przez kolejne rundy. Byłoby miło jeśli w tym jednym jedynym meczu uwolnili ten potencjał, który w nich drzemie(z przodu bo tyły Mascherano trzyma pięknie). Wtedy nikt by nie mógł powiedzieć, że Puchar poszedł w niewłaściwe ręce. Argentyna po tytuł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
3-1 Fech szkoda kasy 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
3-1 Fech szkoda kasy  Biczyk, Holandia również miała pozamiatać  Wiem, że nie ma co porównywać Niemców do Holendrów, ale po prostu przekonania nie pozwalają mi boksować Niemców  Jakby co to po meczu będziesz mógł powiedzieć --> A nie mówiłem. Przy odrobinie szczęścia to ja się pośmieję z ciebie 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
 oby zdrowie było
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Droga do finału Leosia i spółki przypomina marsz Greków po mistrza Europy, ślizgających się przez kolejne rundy. Bardziej pasuje wyrachowana Hiszpania z RPA'10. Przegrali ze Szwajcarią, potem 2-0 ze słabiutkim Hondurasem, 2-1 z Chile i dalej już do końca po 1-0 wygrywali. Trudno żeby Argentyna gromiła w każdym meczu jak każdy z rywali (poza Nigerią) ustawiał dwa przeguby przed polem karnym, a Messi miał po 2-3 opiekunów. Mieli jednak po kilka sytuacji w każdym meczu, a rywale praktycznie bez żadnej dobrej okazji w fazie pucharowej. W meczach z Algierią i Francją to rywale mieli lepsze sytuacje, a Niemcy spory problem ze sforsowaniem defensywy. Ogólnie jak na swój potencjał, szczególnie w ofensywie to mimo wszystko Argentyńczycy rozczarowują i Niemcy są wyraźnym faworytem. Liczę jednak, że ta przereklamowana, niezwyciężona niemiecka machina się zatnie jak Bayern z Realem w rewanżu 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Ogólnie jak na swój potencjał, szczególnie w ofensywie to mimo wszystko Argentyńczycy rozczarowują i Niemcy są wyraźnym faworytem. Liczę jednak, że ta przereklamowana, niezwyciężona niemiecka machina się zatnie jak Bayern z Realem w rewanżu  Bayern się nie zaciął. Bayern grał kupę od kontuzji Thiago. Mecze z Arsenalem i słabiutkim MU tylko to potwierdziły.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Ogólnie jak na swój potencjał, szczególnie w ofensywie to mimo wszystko Argentyńczycy rozczarowują i Niemcy są wyraźnym faworytem. Liczę jednak, że ta przereklamowana, niezwyciężona niemiecka machina się zatnie jak Bayern z Realem w rewanżu  Bayern się nie zaciął. Bayern grał kupę od kontuzji Thiago. Mecze z Arsenalem i słabiutkim MU tylko to potwierdziły. Bayern gra kupe od kiedy trenera zmienili ... ani 1 meczu dobrego w LM nie mieli a lige wygrali bo kto by jej nie wygral jak zadna druzyna nawet walki nie podjela przed sezonem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|