|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM  jak kibice Celticu spierdalają do drzwi  dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] coraz blizej celu
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM  jak kibice Celticu spierdalają do drzwi  O cie florek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM  jak kibice Celticu spierdalają do drzwi  dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może qwa następny analityk  .... nie bedzie legia rozstawiona było już wyjaśniane 20 stron wstecz!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Steaua tartak ? Ile oni meczy u siebie w puchar przegrali przez ost 10 lat?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 Celtic dostał (L)ewatywę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obawiam sie troche o kibicow Celticu, z tej rozpaczy moga sobie zafundowac samobója na mieście atakując nasze niezwyciężone Legiony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM  jak kibice Celticu spierdalają do drzwi  dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może nie bedzie rozstawiona bo jeszcze po drodze jest maribor, ktory trzepnal wczoraj zydow musialby sie salzburg wyjebac z azerami
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może Nie będzie, dodatkowo Karabakh musiałby jeszcze wywalić salzburg.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
I się wszysko wyjaśniło. Szkoci nie chcieli aby europa oglądała kompromitację swojej mega druzyny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Fechu za przypomnienie wiadomych faktów  Są sprawy ważne(jak LM) i ważniejsze(ja to o czym przypomniałem) 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Coraz większy poziom na QC, sami specjaliści, wstyd i strach się włączyć do dyskusji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze jedna bramka Celtic i bedzie goraco 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coraz większy poziom na QC, sami specjaliści, wstyd i strach się włączyć do dyskusji  
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Coraz większy poziom na QC, sami specjaliści, wstyd i strach się włączyć do dyskusji  zasiadając po złej stronie, można też lewatywę zarobić, racja Tom, strach się bać, ino wiać 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM  jak kibice Celticu spierdalają do drzwi  dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni Proszę uszanować mój pełen optymizm ponieważ Legia gra futbol totalny. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM  jak kibice Celticu spierdalają do drzwi  dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może nie bedzie rozstawiona bo jeszcze po drodze jest maribor, ktory trzepnal wczoraj zydow musialby sie salzburg wyjebac z azerami Ok ok pomyliło mi się faktycznie maribor jest wyżej niż legia. Niżej jest malmo i slovan. Sory mój błąd
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Proszę uszanować mój pełen optymizm ponieważ Legia gra futbol totalny. To Celtic gra futbol totalny. Totalnie beznadziejny.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ogląda ktoś Dynamo Z.? Jest jakaś szansa choćby na remis?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|