Proszę o pomoc. Zagrałem wczoraj grubo zakład Kanada - Kuba i wtopiłem naprawdę dużo kasy. Według bukmachera u którego grałem(bah) mecz miał rozpocząć się o 23:40 wczoraj. Dokładnie o tej porze odpaliłem livescore i ku mojemu zaskoczeniu mecz był już zakońćzony. Kuba wygrała 3:0(27-25, 25-18, 25-22)
http://www.fivb.org/visweb6/vlivescoreWGP2014.aspx?TournCode=WGP2014b&NoMatch=253 sety trwały 79 minut, to jest godzina i 19 minut.
Stanowisko bahu w tej chwili jest takie, że według oficjalnych raportów mecz rozpoczął się o godzinie 22:40. To jest nie możliwe że zaczął się o tej porze ponieważ godzinę później na livescore widziałem już wynik 3:0
Powołałem się na ich regulamin:
9. Jeśli zakład został zawarty po rozpoczęciu zdarzenia lub jeśli
wkład na zakład przewyższa stan konta gracza, wówczas zakład ulega
unieważnieniu (rozliczony kursem 1,00)
Bah szytwno trzyma się tego, że spotkanie rozpoczęło się o 22:40 co jest niemożliwe. Według mnie mecz rozpoczął się godzinę wczesniej i wszystkie moje zakłady powinny zostać anulowane i rozliczone po kursie 1 ponieważ zagrałem te wszystkie zakłady już po rozpoczęciu meczu. Zagrałem je o 22:40( za drobne) i ku mojemu wielkiemu pechu o 22:39(bardzo grubo). Anulowali mi tylko te za mniejsze kwoty o 22:39 i trzymają się tego, że mecz się rozpoczął o 22:40. Proszę mi jakoś pomóc znależć na stronie fivb informację, że spotkanie rozpoczeło się o 21:40 a nie jak bah podaje o 22:40. Na stronnie fivb wydaje mi się że mają błąd odnośnie czasu rozpoczęcia tego meczu. Najwyżej do nich napiszę w tej sprawie. Proszę o pomoc