|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w deberczynie zagral zawodnik niezgłoszony a w legii zagral zawodnik z zakazem grania
dla mnie decyzja uefa jest sprawiedliwa z dupy a nie z zakazem, pauzował w 3 meczach.. wiec o chuj ci chodzi? wg zawodnik pauzuje jak jest zgloszony do meczu a nie gra, bylo go zglosci do patrykow i bylo by zglowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twarde prawo ale prawo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w deberczynie zagral zawodnik niezgłoszony a w legii zagral zawodnik z zakazem grania
dla mnie decyzja uefa jest sprawiedliwa z dupy a nie z zakazem, pauzował w 3 meczach.. wiec o chuj ci chodzi? wg zawodnik pauzuje jak jest zgloszony do meczu a nie gra, bylo go zglosci do patrykow i bylo by zglowy ale się qrwa przyjebali.. wlasciwie czemu go nie zglosili, no bo byl zawieszony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie decyzja uefa jest sprawiedliwa z dupy a nie z zakazem, pauzował w 3 meczach.. wiec o chuj ci chodzi? wg zawodnik pauzuje jak jest zgloszony do meczu a nie gra, bylo go zglosci do patrykow i bylo by zglowy ale się qrwa przyjebali.. wlasciwie czemu go nie zglosili, no bo byl zawieszony  dlatego trzeba czytac regulaminy a nie zatrudniac sekretarki i celebarytow na kierownikow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy, ja tam jeszcze wierze, ze cos sie zmieni
szanse male ale sa
jak nie uchybienia w procedurach to caly kontekst, wszystko wyjasnione od a do z(satuacja calosciowo qrewsko podobna do sprawy debrecena)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawie ciekawie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twarde prawo ale prawo  mam takie pytanie co jest ważniejsze duch czy litera prawa?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Twarde prawo ale prawo  Ty tez tak jak Tazen pewnie nie wiesz co to " duch sportu " i fair play powinniscie z hjudzem stworzyc jakies wiejskie kolo hejterow czy cos w ten desen ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twarde prawo ale prawo  mam takie pytanie co jest ważniejsze duch czy litera prawa? prawo i tylko prawo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobro ludu najwyższym prawem.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Elfy+Grejfruty+Pogoń  Pan Fech będzie się musiał grubo tłumaczyć....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twarde prawo ale prawo  mam takie pytanie co jest ważniejsze duch czy litera prawa? prawo i tylko prawo nie jest to żadna odpowiedź ale widać na więcej Cię nie stać więc nie będę już drążył
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elfy+Grejfruty+Pogoń  Pan Fech będzie się musiał grubo tłumaczyć.... z czego tu się tłumaczyć? niech FechBet zrobi zwrot stawki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twarde prawo ale prawo  mam takie pytanie co jest ważniejsze duch czy litera prawa? prawo i tylko prawo nie jest to żadna odpowiedź ale widać na więcej Cię nie stać więc nie będę już drążył w ducha mam wierzyc:)? zreszta czego oczekiwac po narodzie ktory czci rocznice masakry wlasnych obywateli a glownego prowodyra tej masakry Komorowskiego " Bora" nazywa bohaterem 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
vindomek sie pojawił i biczu witajcie
pozdrawia pasyfek
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Pacyfek dzisiaj po piwku chyba  FechBet 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Pany mam pytanie teoretyczne
Jak by Legia jednak miala zagrac w 4r to wchodzi w miejsce Celticu czy co z losowaniem bo wtedy by inne rozstawienia byly jak by ich z koszyka losowali ? Tak wchodzi w miejsce Celticu, podobnie jak inne tego typu przypadki dzieki za odpowiedz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twarde prawo ale prawo  Ty tez tak jak Tazen pewnie nie wiesz co to " duch sportu " i fair play powinniscie z hjudzem stworzyc jakies wiejskie kolo hejterow czy cos w ten desen .. ani duch sportu ani fair play nie istnieją od lat jest kasa, prywatne interesy i bukmacherka, sportowcy to mogą być w Żbiku Nasielsk, a nie w biznesie zwanym ekstraklasa  W latach prl macie już potwierdzenie, że całe sezony to była reżyserka, w latach 90 i teraźniejszej afery korupcyjnej też macie niezły film. A za 30 lat jakiś Kaźmierczak czy Trałka napiszą książkę jak to z chłopakami ustawiali mecze, dla dobra ducha sportu i fair play 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w ducha mam wierzyc:)? zreszta czego oczekiwac po narodzie ktory czci rocznice masakry wlasnych obywateli a glownego prowodyra tej masakry Komorowskiego " Bora" nazywa bohaterem  wystarczy w logikę, jak widzisz wypadek po drugiej stronie jezdni to nie szukasz przejścia dla pieszych tylko idziesz ratować ludzi najkrótszą drogą i nawet jak policja Cię przyuważy to mandatu za to nie dostaniesz... no ale niech każdy żyje i postępuje jak uważa za stosowne
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|