|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Qwa ta legia to poważna jest ? Przecież ostatnimi dniami to co dziennie się ośmieszają qwa niby poważna instytucja ,a kompromitacja co krok . trenr berg chce przekładać ligowy mecz z Jagą aby zagrać o czapkę śliwek z RM  no qwa proszę was po hooj mu taki mecz? aby kontuzje lewą złapać ? sprawdzić zespoł jak śląsk z BVB ....  . Coraz bardziej wieje od tego kluby frajerstwem i amatorką . W dodatku na światło dzienne wychodzą kolejne rewelacje ( na razie w formie plotek ) ze Lesny na siłę nominował Ostrowską na dyrektora zespołu po mimo sprzeciwu innych działaczy i pani marta tylko u leśnego miała poparcie  . Coraz weselej ...ciekawe czemu Lesny tak popierał ostrowską .... pewnie gałę robiła dobrą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak kompromitacja na calego ze chcieli zagrac z najlepsza druzyna swiata zamiast pojedynku z Jagiellonia Bialystok.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia nie ma drugiego składu, Piech, Lewczuk, Pinto, Saganowski, Rzeźniczak i juniorzy to druga ósemka ligi. a Jagiellonia to niby co? nawet walkower gówno dał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raiders a zobacz to  http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/liga-mistrzow-news,g2qsh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z telefonu wklejam pisze wiec nie wiem czy otworzysz ten link
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z telefonu wklejam pisze wiec nie wiem czy otworzysz ten link otworzy, tylko co w nim śmiesznego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raiders a zobacz to  http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/liga-mistrzow-news,g2qsh czytałem to już ..... za dużo legia robi szumu i lamentu ,niech jeszcze do papieża napiszą może pomoże  Fakt klub jest pokrzywdzony ,ale tylko z własnej winy sami sobie nogę podłożyli rewolucje trzeba zrobić w zarządzie ,a tu jakoś cisza próbuje się pod dywan wszystko zamieść .. na konferencji też leśny dojebał ze liste graczy robi nowy system i nikt tego nie sprawdził  .... pociągnięty za język przez pismaków niechętnie przyznał ze Ostrowska się pod listą podpisuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie, zaraz do putina napisza, w sumie jest szansa aby on ich poparl przeciwko uefa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia nie ma drugiego składu, Piech, Lewczuk, Pinto, Saganowski, Rzeźniczak i juniorzy to druga ósemka ligi. a Jagiellonia to niby co? nawet walkower gówno dał  a Jagiellonia to, że mogłaby podjąć z nimi równą walkę, a nawet przewyższać ich zaangażowaniem.. jak już bawimy się we wbijanie szpili to przypominam, że Legia zdobyła mistrzostwo dopiero gdy całą konkurencje dopadł kryzys, a przez resztę sezonów oglądaliście dupę Wisły, Lecha, Śląska czy Zagłębia  A porównywanie klubu z budżetem 100mln do klubu z dziesięciokrotnie mniejszym to troszkę kpina, nie uważasz? I bez odbioru, bo jesteś jednym z nielicznych przyjebanych kretynów tego forum, z którymi nie powinno się dyskutować. zresztą temat już chyba się urwał i przyjedzie 'w miarę' pierwszy skład
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie uważasz?
I bez odbioru, LOL ty nawet bic sie nie umiesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To tylko, żebyś sam sobie odpowiedział, bo mam w dupie Twoje zdanie. Jesteś półsprawny umysłowo, więc jak mam się bić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To tylko, żebyś sam sobie odpowiedział, bo mam w dupie Twoje zdanie. Jesteś półsprawny umysłowo, więc jak mam się bić? Po co ty sie w ogole wpieprzasz w tematy które nie powinny cie interesowac? Juz ci wczoraj normalna część forum napisała że pierdzielisz jak potłuczony. Właśnie tak cie można odebrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
normalna część forum = popierający stanowisko Legii  typowa Warszawa, prawda jest nasza i tylko nasza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Białystok jak Celtic, zachowuje się niehonorowo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieje Legioniści, że jak kiedyś łapniecie buka na jakimś błędzie czy zamuleniu się z kursami przy jakichś ogólnych spadkach to nie będziecie próbowali skorzystać, tylko grzecznie zgłosicie im to na live czacie. Nie można wykorzystywać drobnych błędów, pamiętajcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miałem na myśli taką, która nie kipi z nienawiścią, możesz sobie to robić, ale europejskie puchary to nie twoja działka w tym przypadku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miałem na myśli taką, która nie kipi z nienawiścią, możesz sobie to robić, ale europejskie puchary to nie twoja działka w tym przypadku wasza chyba powoli też, a przynajmniej LM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miałem na myśli taką, która nie kipi z nienawiścią, możesz sobie to robić, ale europejskie puchary to nie twoja działka w tym przypadku powoli chyba też nie wasza, a przynajmniej LM  pomieszałem strasznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie granie sparingow gdy liga wystartowala na dobre to kompromitacja tych którzy chocby tylko mysla o zorganizowaniu takiego spotkania
niewazne czy ma przyjechac real, barca czy hercules alicante
albo robimy profesjonalna lige i profesjonalnie traktujemy ligowa rywalizacje albo sie bawimy w nabijanie kabzy gdzie jednorazowy spektakl z "dobrym clownem" jest wazniejszy niz caly sredniej jakosci ligowy sezon
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|