|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Zilustruję wam co zrobił Cilic z Keiem dzisiaj.  [ Linked Image] Marin  A ci co myśleli, że Kei tu coś zdziała... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cilic zrobil z 15 UE w tym meczu? Chyba nie. Ale Kei ze 30 na 100%
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Strasznie sie tenis spierdolil w ostatnich latach. Szlema wygrywali juz Murray, Wawrinka, Cilic. Kto nastepny? Isner? Monfils? Anderson?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Strasznie sie tenis spierdolil w ostatnich latach. Szlema wygrywali juz Murray, Wawrinka, Cilic. Kto nastepny? Isner? Monfils? Anderson? ból dupy ciągle mocny  Murray to półka wyżej niż Staszek i Cilic. Nawet taki hejter jak ty powinien to przyznać.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Pierdzielisz jak potłuczony iti.
Szlema zgarnął gość, który na to załużył bo grał mega tenis w ostatnich 3 spotkaniach. Ktoś powie, że przeciwnicy grali poniżej oczekiwań. A gra się tak jak przeciwnik pozwala, a Marin po prostu zniszczył swoich rywali. Koniec tematu.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Dziewczyna Marina sympatyczna, a Goran największy zarobas na Uso, nawet wygrał pod tym względem minimalnie z Uve.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
cilic zagral mega 2 ostatnie mecze i to nie podlega dyskusji skasowal feda skasowal skosnego, pewnie djoka w takiej formie tez by skasowal ja jestem bardzo zaskoczony ale podziwiam wynik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co czila zagral w 2 ostatnich meczach to byl kosmos od razu mi sie delpo przypomnial Kolejny talent?  Talenty tenisowe posługują się jednorecznym bh. Gasquet, Fed, Youzny, Dimitrov.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Strasznie sie tenis spierdolil w ostatnich latach. Szlema wygrywali juz Murray, Wawrinka, Cilic. Kto nastepny? Isner? Monfils? Anderson? ból dupy ciągle mocny  Murray to półka wyżej niż Staszek i Cilic. Nawet taki hejter jak ty powinien to przyznać. Niee, nawet jak ci pisalem, ze Berdzio i Marej nigdy szlema nie wygraja to bylem swiadomy, ze predzej czy pozniej pewnie to sie stanie w przypadku Szkota, bo jednak byl w top4 caly czas dopoki sie nie skonczyl przez kontuzje. To prawda, ze jest lepszy od tej dwojki, ale to dalej nie znaczy, ze szlema powinien wygrywac 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
to co czila zagral w 2 ostatnich meczach to byl kosmos od razu mi sie delpo przypomnial Kolejny talent?  Talenty tenisowe posługują się jednorecznym bh. Gasquet, Fed, Youzny, Dimitrov. nie do konca rozumiem twoja ironie tak - dla mnie ktos kto wygrywa szlemy bijac po drodze fedow djokow czy nadalow jest talentem niewazne czy ma jednoreczny czy 2hbh
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Dudi Sela też ma fajny jednoręczny backhand 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ziomal ziomalowi pomoze to i Murray szlema wygrac moze, na wimbledonie jakos z Federerem mu nie poszlo a uso to przy takim halnym grali ze moc pierdu sie chowa
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
to co czila zagral w 2 ostatnich meczach to byl kosmos od razu mi sie delpo przypomnial Kolejny talent?  Talenty tenisowe posługują się jednorecznym bh. Gasquet, Fed, Youzny, Dimitrov. I Tommy Haas 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Druga sprawa, że Staszek w Prime time to chyba najefektowniejszy tenis jaki może być z jego bh i pociskami z fh.
Pisanie, że nie zasłużył na Szlema to już dla mnie mega ignorancja.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Pierdzielisz jak potłuczony iti.
Szlema zgarnął gość, który na to załużył bo grał mega tenis w ostatnich 3 spotkaniach. Ktoś powie, że przeciwnicy grali poniżej oczekiwań. A gra się tak jak przeciwnik pozwala, a Marin po prostu zniszczył swoich rywali. Koniec tematu. Nawet nie oceniam samej postawy Cilica, bo polfinalow nie mialem jak obejrzec, a samego Marina w turnieju widzialem tutaj przez poltora seta z Berdychem. Uwazam, ze to krok wyzej, ale wydaje mi sie, ze to bedzie jednoturniejowy wyskok niz trwalsza tendencja polfinalowa w szlemach.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Volandri też ma zajebisty jednoręczny bh.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Volandri też ma zajebisty jednoręczny bh. i mlody dawidenko tez
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Druga sprawa, że Staszek w Prime time to chyba najefektowniejszy tenis jaki może być z jego bh i pociskami z fh.
Pisanie, że nie zasłużył na Szlema to już dla mnie mega ignorancja. fech nie ma co się denerwować przed snem, Marin wygrał zasłużenie, podobnie jak Stan AO, koniec tematu 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Pisanie, że nie zasłużył na Szlema to już dla mnie mega ignorancja. Chwila. Kto pisal, ze nie zasluzyl na szlema? Na pewno nie ja 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
czekamy na szlema dla Verdasco i Tomka  Dwa duże talenty 
|
|