|
|
wredota
|
|
wredota
ogolnie jak ktos chce grac grubiej te mecze w szczecinie to radze uwazac bo co roku sa zawodnicy ktorzy przyjezdzaja tylko dla klimatu, imprez i dziewczyn tak rok do roku robili niemcy raczej warto probowac grac mlode dogi typu garin, denko bo widac ze im zalezy
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak. i wielki murzyński fiut jej w oko za ten wyczyn
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
riba puscil raczej mecz kovalikowi (takie chodzily plotki przed meczem ze poleci szybko) tak samo kontinen puscil gawrona majac ll kontinen gral fajny tenis - jest gosc dosc mocny fizycznie ale teraz ma w drabince kovalika i moze byc ciezko Wczoraj oglądałem świetny ma odwrotny kros forhendowy Fin, ogólnie sie polepszyl jak go widzialem z dwa, trzy lata temu to straszny rupieć tenis grał.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ze szczecina to wedlug mnie warto sprobowac teurera po 9 jedyny tubylec w turnieju, do tego ostatnio przywiozl jakies medale z mistrzostw polski bedzie gryzl glebe problem tylko w tym ze w ogole nie kojarze tego francuza z ktorym ma grac - nawet raz go nie widzialem ale za 9 na pewno warto sprobowac
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
riba puscil raczej mecz kovalikowi (takie chodzily plotki przed meczem ze poleci szybko) tak samo kontinen puscil gawrona majac ll kontinen gral fajny tenis - jest gosc dosc mocny fizycznie ale teraz ma w drabince kovalika i moze byc ciezko Wczoraj oglądałem świetny ma odwrotny kros forhendowy Fin, ogólnie sie polepszyl jak go widzialem z dwa, trzy lata temu to straszny rupieć tenis grał. fin gral solidny mecz - jakby chcial to by gawrona odprawil w 2 setach ma z czego uderzyc, do tego niezly serwis na pewno trzeba na niego zwrocic uwage ja czekam na kursy - jesli beda sensowne to pogram
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
hellraiser ty ze szczecina?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak widzisz pary veic-majchrzak brown-panfil
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Ja sobie wzialem vickery . Coś po podejrzanie wyglada z 1.8 na 2.37, lae nie takie podbicia w sierpinu byłyu i wchodziły 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
a jak widzisz pary veic-majchrzak brown-panfil majchrzak zagral dobrze w deblu wczoraj ale to zawodnik bez uderzenia konczacego - ja takich rzadko gram bo wiem jak wazna w tenisie jest mozliwosc pierdolniecie gdy jest okazja - odpuszczam ten mecz brown panfil tez ciezko cos przewidziec - brown jak mu sie chce to jest solidny, poprawil gre z konca kortu, serwis wiadomo - petarda panfil jest w stanie nawiazac walke i wygrac ale rownie dobrze moze byc szybkie 2:0 dla niemca (tak jak pisalem wczesniej jeszcze niemcy nie balowali wiec na razie chyba nie odjezdzaja) - tez odpuszczam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hellraiser ty ze szczecina? 150km na południe. Słubice. Oglądałem całe spotkanie Fina z Polakiem. Dokładnie jakby nie miał LL to szybkie 63 64 byłoby, ale tak. Też poczekam na kursy z Kovalem, a czaemu Riba miał puścić przyjechał dla picu?
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
hellraiser ty ze szczecina? 150km na południe. Słubice. Oglądałem całe spotkanie Fina z Polakiem. Dokładnie jakby nie miał LL to szybkie 63 64 byłoby, ale tak. Też poczekam na kursy z Kovalem, a czaemu Riba miał puścić przyjechał dla picu? on ma od jakiegos czasu cos z reka - z kovalikiem gral z opaska pod lokiec przed meczem slyszalem rozmowe w biurze turnieju gdzie mowili ze riba przyjechal ale zaraz odjedzie  i sie sprawdzilo do tego u bukow faworytem byl kovalik co dla mnie od razu bylo podejrzane riba w tamtym roku byl w finale wiec kovalik jako faworyt to byla przesada lekka wedlug mnie cos wiedzieli i buki tez wiedzialy
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
frania wyglada jakby miala totalnie w dupie ten mecz co to byl teraz za wolej
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
michon ladnie jedzie moj jedyny bet na razie dzis ze szczecina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie jak ktos chce grac grubiej te mecze w szczecinie to radze uwazac bo co roku sa zawodnicy ktorzy przyjezdzaja tylko dla klimatu, imprez i dziewczyn tak rok do roku robili niemcy Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem o tym. Beck kończy mi kupon na czterocyfrową sumę i gra jakby mu się w ogóle nie chciało... 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ogolnie jak ktos chce grac grubiej te mecze w szczecinie to radze uwazac bo co roku sa zawodnicy ktorzy przyjezdzaja tylko dla klimatu, imprez i dziewczyn tak rok do roku robili niemcy Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem o tym. Beck kończy mi kupon na czterocyfrową sumę i gra jakby mu się w ogóle nie chciało...  jeszcze graja ale bardzo zle trafiles wedlug mnie z beckiem i to nawet nie dlatego zeby puszczal czy cos takiego ale michon jest regularny na mace i ciezko sie z nim gra on moze daleko zajsc w szczecinie, a na pewno sprawiac problemy kazdemu jesli bedzie chcial tu grac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie widzę, że w wymianach ładnie trzyma piłkę w korcie i świetnie się broni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o co tu kierwa chodzi?frania z ochraniczem na zebach grala
|
|