|
|
journeyman
|
|
journeyman
Z mojej strony zwracam honor Mice za ostatnie 2 sety. Ja zwracam wszystkim. Wykluczam tylko Nowakowskiego.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
życzę Ci Chen żebyś tak golił co najmniej do Wigilii  wtedy kupisz młodym multum prezentów na święta 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Chenti ty progresje grasz czy na czuja tak ładujesz? Na czuja się zawsze gra. Jak idzie to można po kolei 15 spotkań przewidzieć w singlach. ja grałem kiedyś progresje na swojego trafionego beta z kursem ponad @2. 8 pudeł z rzędu i poległem. Jednak lepiej płaski stawki grać konsekwetnie. Raz nie wejdzie 8 z rzędu, a potem potrafi wejść 10 pod rząd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest euforia ale myślę że jeszcze daleka droga do półfinału
Brazylia spokojnie może ograc Rusków a wtedy gramy z kacapami o wszystko i róznie może być nie ważne jaki wynik, Janusze i tak zaśpiewaja, że Polacy nic się nie stało 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
ChenTi. Zachowaj tylko chłodną głowę. Bo fajnie jest pierdolnąć takie 2 ładne kupony, najważniejsze żeby nie oddać temu skurwysynowi wszystkiego z nawiązką 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wlazły 29/46 łącznie 31 pkt 1 blok i as do tego
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
życzę Ci Chen żebyś tak golił co najmniej do Wigilii  wtedy kupisz młodym multum prezentów na święta  Biczu ja juz staly klient u dzieciakow  jutro tez jade
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
życzę Ci Chen żebyś tak golił co najmniej do Wigilii  wtedy kupisz młodym multum prezentów na święta  Biczu ja juz staly klient u dzieciakow  jutro tez jade jesli zawozisz a nie zabierasz to ci zycze samych wygranych 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ChenTi. Zachowaj tylko chłodną głowę. Bo fajnie jest pierdolnąć takie 2 ładne kupony, najważniejsze żeby nie oddać temu skurwysynowi wszystkiego z nawiązką  wyplata juz zlecona przychodzi na skrilla i od razu na konto i dzida, mam jeszcze luzne 4k to trzeba cos wymodzic znowu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurs w okolicach 2 na Brazylie.. no no
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
życzę Ci Chen żebyś tak golił co najmniej do Wigilii  wtedy kupisz młodym multum prezentów na święta  Biczu ja juz staly klient u dzieciakow  jutro tez jade jesli zawozisz a nie zabierasz to ci zycze samych wygranych  zawoze zawoze  slodycze, owoce, jedzenie, zabawki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
życzę Ci Chen żebyś tak golił co najmniej do Wigilii  wtedy kupisz młodym multum prezentów na święta  Biczu ja juz staly klient u dzieciakow  jutro tez jade mam nadzieję, że kupujesz konkretne produkty a nie dajesz kase, bo potem dzieciaki latają w dziurawych ciuchach a dyrektorka żre osmiornice...
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
@2 na bra z kacapami? ja jeszcze nie widze kursow ale 2 to na pewno mozna probowac
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Gratuluję pięknych wygranych... mądrzyć się zbytnio nie chcę, ale jak widzę pociągi trzyzdarzeniowe to od razu czerwona lampka się zapala... lepiej wypłać część kasy i kup sobie coś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ChenTi. Zachowaj tylko chłodną głowę. Bo fajnie jest pierdolnąć takie 2 ładne kupony, najważniejsze żeby nie oddać temu skurwysynowi wszystkiego z nawiązką  wyplata juz zlecona przychodzi na skrilla i od razu na konto i dzida, mam jeszcze luzne 4k to trzeba cos wymodzic znowu  zaraz Ci pewnie providenty z mecz.pl skrzynke zapchają  gratulacje, oby tak dalej 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Gratuluję pięknych wygranych... mądrzyć się zbytnio nie chcę, ale jak widzę pociągi trzyzdarzeniowe to od razu czerwona lampka się zapala... lepiej wypłać część kasy i kup sobie coś  stan konta 0,01 zł zeby streama dali  życzę Ci Chen żebyś tak golił co najmniej do Wigilii  wtedy kupisz młodym multum prezentów na święta  Biczu ja juz staly klient u dzieciakow  jutro tez jade mam nadzieję, że kupujesz konkretne produkty a nie dajesz kase, bo potem dzieciaki latają w dziurawych ciuchach a dyrektorka żre osmiornice... tym ch**** wychowawcom to nawet grosza nie dam do reki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ChenTi. Zachowaj tylko chłodną głowę. Bo fajnie jest pierdolnąć takie 2 ładne kupony, najważniejsze żeby nie oddać temu skurwysynowi wszystkiego z nawiązką  wyplata juz zlecona przychodzi na skrilla i od razu na konto i dzida, mam jeszcze luzne 4k to trzeba cos wymodzic znowu  zaraz Ci pewnie providenty z mecz.pl skrzynke zapchają  gratulacje, oby tak dalej  dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gratuluję pięknych wygranych... mądrzyć się zbytnio nie chcę, ale jak widzę pociągi trzyzdarzeniowe to od razu czerwona lampka się zapala... lepiej wypłać część kasy i kup sobie coś  stan konta 0,01 zł zeby streama dali  życzę Ci Chen żebyś tak golił co najmniej do Wigilii  wtedy kupisz młodym multum prezentów na święta  Biczu ja juz staly klient u dzieciakow  jutro tez jade mam nadzieję, że kupujesz konkretne produkty a nie dajesz kase, bo potem dzieciaki latają w dziurawych ciuchach a dyrektorka żre osmiornice... tym ch**** wychowawcom to nawet grosza nie dam do reki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@2 na bra z kacapami? ja jeszcze nie widze kursow ale 2 to na pewno mozna probowac przed chwila 1,94 na marathonie, juz spadlo do 1,87, ale to i tak niezle
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Wlazły powiedział to co wpadło mi w oczy od 4 seta. Kilka fajnych akcji, uśmiechy na twarzach i naprawdę wygladało to tak, że cieszą się grą. Jak mówiłem przedwczoraj, gramy u siebie do chuja więc jazda z kurwami!!! 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|