Ale darują wam sporo, nie tylko mówimy o bramkach. Nie oszukujmy się akagi.
Sędziowie się mylą, jak zresztą każdy. My możemy obejrzeć powtórkę, a oni nie.
Inna sprawa, że każdą bramkę uzyskaną przez Legię w kontrowersyjnych okolicznościach wszyscy pamiętają.
A czy pamiętacie takie bramki np. Lecha, Cracovii czy choćby Izolatora Boguchwała ?
Pewnie nie, bo tylko Legii pamiętacie.
nie wiem, ale pamiętam Jage, która jest przez tych pedałów jebana od kilku sezonów, na palcach jednej ręki mogę policzyć decyzje, na których zyskaliśmy no ale tak jak pisałem wyżej, połowa tego to błędy, a druga połowa to dopiero sympatie klubowe
nie gadaj bo bardzo duzo Wam daruja i sedziuja na Wasza korzysc !! z jednej strony bardzo czesto jest sedziowanie pod druzyne lepsza
to podobno dla dobra polskiej pilki, zeby w koncu ktos od nas sie dostal do ligi mistrzow. namascili legie, ale ci sami nie chcieli skorzystac z okazji
moge powiedziec to co w Legii podobalo mi sie kiedys ze grajac nawet slabe zawody w waznych meczach potrafili dopisac w tabeli 3pkt - My to sie zawsze musielismy najebac jak woly zeby cos ugrac a ilez to bylo takich 1-0 i to tez jest umiejetnosc
nie gadaj bo bardzo duzo Wam daruja i sedziuja na Wasza korzysc !! z jednej strony bardzo czesto jest sedziowanie pod druzyne lepsza
to podobno dla dobra polskiej pilki, zeby w koncu ktos od nas sie dostal do ligi mistrzow. namascili legie, ale ci sami nie chcieli skorzystac z okazji