goście mieli wygrac 11 baniek [svt.se] koron..przynieśli w torbach pół balona i pograli cztery meczyki z dywizji I i II..
dzień dobry
ale weszło ?
w tym filmie jest, że zaczęli od razu przy tym kopać - buk, policja itp i uważają, że zdygali i czwarty mecz rozje..ł system - choć svenski język może wkur...ć, warto obejrzeć
następnym razem pomyślą/pomyśleli, żeby to rozbić na mniejsze kwoty
goście mieli wygrac 11 baniek [svt.se] koron..przynieśli w torbach pół balona i pograli cztery meczyki z dywizji I i II..
dzień dobry
ale weszło ?
w tym filmie jest, że zaczęli od razu przy tym kopać - buk, policja itp i uważają, że zdygali i czwarty mecz rozje..ł system - choć svenski język może wkur...ć, warto obejrzeć
następnym razem pomyślą/pomyśleli, żeby to rozbić na mniejsze kwoty
powiem Ci, że wątpię...dość długo interesuję się ligami w Svenska, oj dzieje się od czasu do czasu, za dużo ciapatych wszelkiej maści
panowie..przed chwilą na tvn miałem ,,przyjemnośc'' oglądać program ,,szukam żony dla mojego syna'' czy coś w ten deseń...Panowie..powiedzcie mi że to jest fake...że to są aktorzy podstawieni... przecież to jest wypaczenie istoty zakochiwania się, miłosci itp. pomijam już fakt, że te laski które się ,,ubiegają'' o serce tych chłopaków to laski które zapewne mogły mieć każdego faceta na każdej imprezie i nie tylko... przecież to jest niemożliwe żeby to było na serio... kto zna kulisy nagrywania takich programów niech się wypowie
tvn to juz jest totalne dno ,program tej co robi loda majdanowi ,pokazuje 50 minut jak trzeba odkurzaczem wciagac pajeczyny teraz szukam żony dla syna a vindom sie nabijał z naszego bicza ze oglada tvp kultura
"Według serbskiej telewizji, tamtejsi politycy podejrzewają o przygotowanie prowokacji z użyciem drona Orsiego Ramę, brata premiera Albanii. Pojawiły się doniesienia, że został on aresztowany w strefie VIP z kontrolerem w ręku. On sam zaprzecza tym informacjom.
- Policja wyprowadziła mnie ze stadionu, ale o żadnym aresztowaniu nie było mowy. Nigdy w życiu nie używałem żadnego drona, kupiłem jedynie synowi zabawkowy helikopter - powiedział Orsi Rama po powrocie do Tirany.
powiem Ci, że wątpię...dość długo interesuję się ligami w Svenska, oj dzieje się od czasu do czasu, za dużo ciapatych wszelkiej maści
Dzieje się to wszędzie, we wszystkich ligach i zapewne większości dyscyplin, tylko część jest w zarodku zduszona poprzez brak reakcji ze strony skorumpowanej części FIFA/UEFA i nie wychodzi na światło dzienne. A to co wyjdzie, o tym za 5 minut się nie pamięta. No ale, jak się "bawi" w bukmacherkę i ma się sposoby/dojścia do różnych spraw, to nie można narzekać Dzisiaj ktoś na quasi tenisowym wrzucił art ze sportowychfaktów o ustawkach w tenisie włochów
tvn to juz jest totalne dno ,program tej co robi loda majdanowi ,pokazuje 50 minut jak trzeba odkurzaczem wciagac pajeczyny teraz szukam żony dla syna a vindom sie nabijał z naszego bicza ze oglada tvp kultura