mozecie się Panowie nabijać ale takich emocji nie dostarczal zeden inny polski bokser. Skonczył chujowo ale miał swoje parę minut i tego mu nikt nie zabierze.
mozecie się Panowie nabijać ale takich emocji nie dostarczal zeden inny polski bokser. Skonczył chujowo ale miał swoje parę minut i tego mu nikt nie zabierze.
jakie emocje jakie pare minut? powiedz mi bo ja nie widzialem podaj przyklad
Mam takie samo zdanie bolo. Uwielbiałem tego gościa i tak samo nienawidziłem jak przepierdalał swoje walki w głowie choć umięjętności miał niesamowite. Z wypiekami czekałem na każdą walkę gdy miał swój prime time.
A teraz... Teraz to zostało już tylko się pośmiać z tego czegoś co się dzieje
jakie emocje jakie pare minut? powiedz mi bo ja nie widzialem podaj przyklad
Daj spokój jaga. To co robił z Riddickiem to było mistrzostwo, oczywiście do czasu gongów po jajcach. Pięściarz z wielkim talentem i mega słabą głową. Dlatego nie osiągnął tyle co mógł. Koniec tematu
andzej to legenda boksu jest, to byly niezapomniane noce jak wstawalem aby ogladac andzreja w tv , bo on walczyl w ameryce , a tam inny czas jest i musialem wstac rano zeby to zobaczyc jak nasz ednriu boksuje