Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 28 1 2 7 8 9 10 11 27 28
A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Nawet, jeśli oczywiście wiemy, że "obrót" to nie są wpłaty i wypłaty, to mimo wszystko...

Bonus: Unibet
N
stranger
stranger
N Offline
Moim skromnym zdaniem na tym forum są ludzie , którzy zostali wynajęci aby siać tu potworną panikę i działać psychologią na lękliwych ludzi , aby natychmiast blokowali swoje konta u buków zagranicznych i przechodzili do miernych ziemniaków .
Przekonany jestem na 1000% , że dupa z tego będzie i można spokojnie grać a jak ktoś jest lękliwy to do apteki i kupić sobie relanium lub nervosol , super sex z kobietą też pomaga .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@norman1000 zaraz wynajęci. To chyba normalne, że ludzie mają obawy. Ja nawet jestem zdziwiony, że większość z nas (w tym ja) uważa, że
Originally Posted by rafal08
Sralo sie bedzie a nie dzialo
Nie wiem jak Wy, ale ja śpię spokojnie smile Polowania na graczy nie będzie, bo nikomu to się nie opłaci (co najwyżej jakieś pokazówki). Dużo ważniejsza będzie kolejna większa nowelizacja ustawy. Ostatnio coraz więcej rozsądnych głosów słychać również z polskiej części branży. Mam więc nadzieję, że ewentualne zmiany będą korzystne dla wszystkich.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by z o ® r o
Ostatnio coraz więcej rozsądnych głosów słychać również z polskiej części branży. Mam więc nadzieję, że ewentualne zmiany będą korzystne dla wszystkich.

Jakie mają dziś stanowisko i co dokładnie teraz chcą? Wcześniej to oni byli największymi zwolennikami blokad i wszelkich restrykcji.

S
member
member
S Offline
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by z o ® r o
Ostatnio coraz więcej rozsądnych głosów słychać również z polskiej części branży. Mam więc nadzieję, że ewentualne zmiany będą korzystne dla wszystkich.

Jakie mają dziś stanowisko i co dokładnie teraz chcą? Wcześniej to oni byli największymi zwolennikami blokad i wszelkich restrykcji.

Na czele z Posłem Rasiem i Kucharskim

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Hmm z tego co ludki pisza na innych forach, problemy maja osoby ktore wyplacaly lub wplacały kase do buków posiadająych polskie konta bankowe głównie chodzi tu o bat-at-home (Pekao S.A) i wygląda na to, że to właśnie z tego miejsca Kapica i jego świta zdobywa informację.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by simons1986
Hmm z tego co ludki pisza na innych forach, problemy maja osoby ktore wyplacaly lub wplacały kase do buków posiadająych polskie konta bankowe głównie chodzi tu o bat-at-home (Pekao S.A) i wygląda na to, że to właśnie z tego miejsca Kapica i jego świta zdobywa informację.

Jeśli bah przy wypłacie na konto podaje gdzieś w tytule przelewu id grającego to jesteśmy w domu, wiadomo skąd dane zostały pobrane. Sam miałem taki przelew z dwa lata temu, ale w tym moim gównianym systemie bankowym juz go nie ma ...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
To w BAHu tyle ludzi gra?

Kuzwa zawsze mi sie wydawalo, ze tam to grywaja płotki, dwuzlotowkowicze i dzieciaki.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Farciarz

Jeśli bah przy wypłacie na konto podaje gdzieś w tytule przelewu id grającego to jesteśmy w domu, wiadomo skąd dane zostały pobrane. Sam miałem taki przelew z dwa lata temu, ale w tym moim gównianym systemie bankowym juz go nie ma ...

wszystkie osoby które zdecydowały się napisać o swoich problemach na forum publicznym, na tą chwilę łączy jeden bukmacher, nie wiem jak wygląda sprawa tytułu w przelewie - może ktoś udzieli informacji?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by ssaczu

Kuzwa zawsze mi sie wydawalo, ze tam to grywaja płotki, dwuzlotowkowicze i dzieciaki.

z przecieków wynika ze Kapica nie uderzył w ludzi którzy z tego żyją a raczej w tasiemców (na pokaz), średnia kwotowa spraw to około 1,500 zł - podobno smile

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
[/quote]
wszystkie osoby które zdecydowały się napisać o swoich problemach na forum publicznym, na tą chwilę łączy jeden bukmacher, nie wiem jak wygląda sprawa tytułu w przelewie - może ktoś udzieli informacji?

Po kolei:

1. Ktoś pisał, że w zarzutach celnicy przedstawili mu wyciąg z konta i ID u bukmachera.

2. Wiadomo, że bukmacher w przelewach bankowych uwidacznia ID gracza.

3. A więc jest wytłumaczenie skąd celnicy mają dane. Wszystkie mogą pochodzić z danych z przelewu.

Teraz pytanie, W jaki sposób weszli w posiadanie danych z przelewu. Chyba jest jedno najbardziej prawdopodobne wyjaśnienie - z banku.

P.S> to wciąż jednak gdybanie

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
ID - to bumer. Jakby ktoś nie wiedział...

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
numer

LED Offline
old hand
old hand
Originally Posted by ssaczu

z przecieków wynika ze Kapica nie uderzył w ludzi którzy z tego żyją a raczej w tasiemców (na pokaz), średnia kwotowa spraw to około 1,500 zł - podobno smile

To jest średnia, więc równie dobrze może być 1 osobnik co zarobił 150 tyś. i 99 co zarobili po 1 zł i mamy srednią 1500 laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Art300

Po kolei:

1. Ktoś pisał, że w zarzutach celnicy przedstawili mu wyciąg z konta i ID u bukmachera.

2. Wiadomo, że bukmacher w przelewach bankowych uwidacznia ID gracza.

3. A więc jest wytłumaczenie skąd celnicy mają dane. Wszystkie mogą pochodzić z danych z przelewu.

Teraz pytanie, W jaki sposób weszli w posiadanie danych z przelewu. Chyba jest jedno najbardziej prawdopodobne wyjaśnienie - z banku.

P.S> to wciąż jednak gdybanie
[/quote]

No wlasnie , pytanie czy dane sprzedaje bank PEKAO S.A czy sam buk choć wątpie aby to był buk no chyba że w najbliższym czasie planują zwinąć żagle i mają już w dupie swoją reputacje ...

M
member
member
M Offline
nie jestem na bieżąco,ale czy wpłata albo wypłata łamie ustawę,bo jedno i drugie nie oznacza z automatu że ktoś gra z terytorium RP,zawsze można tłumaczyc że właśnie aby być w zgodzie z prawem dzwoniłem do kumpla w GB żeby na moim koncie obstawił,ciekawe jak do tego podejdzie sąd,domniemanie niewinności itd,no chyba że ktos sie przyzna

J
old hand
old hand
J Offline
A czy nie jest tak ze BAH środki od graczy trzymał w PKO i stąd wszyscy którzy grali w bah sa na liscie Kapicy[bez względu na forme przelewu] czy raczej tylko ci co przelewali z BAH do pko?

J
old hand
old hand
J Offline
Mam na mysli Bet-at-hom

wredota
wredota
A ja się zastanawiam jak można (bez żadnych wątpliwości) udowodnić że ktoś grał bez potwierdzenia od bukmachera. Przecież ktoś może sobie wpłacać i wypłacać bez grania.

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Originally Posted by bukma
A ja się zastanawiam jak można (bez żadnych wątpliwości) udowodnić że ktoś grał bez potwierdzenia od bukmachera. Przecież ktoś może sobie wpłacać i wypłacać bez grania.
Teoretycznie jest to jakaś linia obrony. "Panie, wpłaciłem i wypłaciłem, gdyż dowiedziałem się, że jest to nielegalne laugh )

Strona 9 z 28 1 2 7 8 9 10 11 27 28

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, alfa, Lukasz111, burbon, rymoholik), 2,671 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,393
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025