|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
mecz.pl jeszcze żyje bo to nie nazwa forum tylko ludzie tworza ten klimat ,juz wczesniej ktos napisał ze poruszane sa rózne tematy od analu po zaskórniaki
całosc za darmo , bezinteresownie w dobrym towarzystwie to taki mały woodstock
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klimat plus sentyment (jak z Familiadą w niedzielę do schabowego - niby nic nowego ale dobrze że jest) nie pamiętam kiedy po raz ostatni zaglądałem do innego działu niż to i owo 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Daaaaawno się nie udzielałem, ale zaglądam często na TiO. Pierwsze, co mi przychodzi na myśl, to jednak sentyment. Dobrze wiedzieć, że nasze forum jeszcze oddycha. Aha, no i nietuzinkowe osobistości, jak chociażby BEZDOMNY (pozdro), który swego czasu, w trudnym momencie odcodził chyba ze trzy razy. Ciągle, jednak wracał. Coś musiało go tu ciągnąć.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
BEZDOMNY (pozdro), który swego czasu, w trudnym momencie odcodził chyba ze trzy razy. Ciągle, jednak wracał. Coś musiało go tu ciągnąć. Czarne złoto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepszy i tak był DJ SACHI  Chłopak miał klątwę w swoich typach 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja najlepiej wspominam Amkwisha czy jakos tak, z tych ktorych juz tu nie ma.
Facet mial ogromna wiedze na wiele tematow, czy to historii czy polityki do tego byl lekarzem.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ja najlepiej wspominam Amkwisha czy jakos tak, z tych ktorych juz tu nie ma.
Facet mial ogromna wiedze na wiele tematow, czy to historii czy polityki do tego byl lekarzem. Dokładnie  Kiedy miałem problemy z zdrowiem i napisałem mu na priv o objawach,to miałem wrażenie, że zaangażował się bardziej w rozpoznanie choroby niż lekarze do których chodziłem osobiście.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja najsympatyczniej wspominam szczypiora  Kiedy to było. Fajnie z sentymentem wejsc w swoje posty sprzed np 8 lat. Kupa czasu i milych wspomnien. Człowiek spedzał pol dnia na forum
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012,2013,2014 - czasu nie oszukasz. Pierwszy temat w historii forum, 23.11.2000: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=1&Number=1#Post1
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kiedys byla ekipa super i ten chat na polchat:) sie działo.....teraz to i owo tu wiedzie prym...pozdrawiam starych graczy jak i nowych!!!
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ja pamiętam jako swój początek chat i pierwsze dyskusje na temat lig angielskich z użytkownikiem @nerti  fakt, że teraz praktycznie dzień w dzień zaglądam do TiO głównie z racji ulubionych tematów które są już pozakładane jak i z ciekawości czy nie powstał jakiś nowy ``rodzynek`` ... kosmetyczny  Oczywiście, codziennie odwiedzam również QC piłka nożna  Tematy dotyczące poszczególnych lig może i faktycznie ``zdechły`` ale jeśli chodzi o futbol można na QC wymienić się wiadomościami czy przemyśleniami,pocieszyć oko  jak i pożartować ze spoko ekipą 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie, a pamietacie tez takiego sympatycznego goscia jak: mareczek ?, ale nie jestem pewien. Mozliwe, że sie mylę. specjalista od nizszych lig angielskich, piekne analizy. I jak siadało  . Ale najbardziej rozbrajał mnie jego tekst pod typem, typami, cos w stylu, tez dobrze juz nie pamiętam, ale szło cos tak : Oni nie wierzyli, a On przyszedł i pokazał tak... Jedziemy po mistrza. Panowie jak ktos pamieta to przypomnijcie mi tego sympatycznego goscia :), a sam jestem ciekawy co się z nim dzieje ? Nigdy go nie poznałem, ale duzą sympatią go jakos darze  Wszystkiego dobrego - jakbys tutaj kiedys zaglądnął, albo zaglądasz 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
miałem tu swoje wzloty i upadki i odejścia, ale to już historia teraz wróciłem  i chcę ją pisać na nowo POZDRO ALL ELDO
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, a pamietacie tez takiego sympatycznego goscia jak: mareczek ?, ale nie jestem pewien. Mozliwe, że sie mylę. specjalista od nizszych lig angielskich, piekne analizy. I jak siadało  . Ale najbardziej rozbrajał mnie jego tekst pod typem, typami, cos w stylu, tez dobrze juz nie pamiętam, ale szło cos tak : Oni nie wierzyli, a On przyszedł i pokazał tak... Jedziemy po mistrza. Panowie jak ktos pamieta to przypomnijcie mi tego sympatycznego goscia :), a sam jestem ciekawy co się z nim dzieje ? Nigdy go nie poznałem, ale duzą sympatią go jakos darze Wszystkiego dobrego - jakbys tutaj kiedys zaglądnął, albo zaglądasz  *rafałek 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
rafałek i jego niesamowita seria, chyba z 20 typów pod rząd trafionych i to jakich  utkwił mi w pamięci też Prem z analizami ligi francuskiej lubiłem też eksperymenty majestica  DJ Sachi klasa sama w sobie, można się było nieźle obłowić grając przeciwko a jak sie nazywał ten co pisał z laptopa lecąc nad oceanem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafter 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafter  To chyba najciekawszy osobnik w historii forum, a w każdym razie tematów bukmacherskich. Jak się ktoś natknie na jakis jego temat niech zapoda link 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedys byla ekipa super i ten chat na polchat:) sie działo.....teraz to i owo tu wiedzie prym...pozdrawiam starych graczy jak i nowych!!! Dokładnie... Polchat to było to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mówcie co chcecie, ale Raftera nikt już chyba nie przebije 
|
|