|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj musiało dużo ludzi powygrywać bo dzisiaj babka w sts nie mogła mi wypłacić 7 stówek stwierdzając że było dużo takich wygranych a kasa pusta  Zostawiaj jej z wygranych bonusik, wtedy dla Ciebie kasa będzie, a dla innych zabraknie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj musiało dużo ludzi powygrywać bo dzisiaj babka w sts nie mogła mi wypłacić 7 stówek stwierdzając że było dużo takich wygranych a kasa pusta  Zostawiaj jej z wygranych bonusik, wtedy dla Ciebie kasa będzie, a dla innych zabraknie.  ja zawsze zostawiam kiedy kolezka podchodzi 1200zl a ona nie mam trzeba jutro przyjsc to ja juz odwracam sie a pani Martyna dla Ciebie mam  i to o dziwo 5k  mowi ze w komputerze widziala ze wygrana byla i wiedziala ze to moje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to na poczatek Inter z X  i 0-0 albo 1-1 w dniprach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od tych, co chcą go kupić. ci sami co za Linettego dają 5 ? 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Wczoraj musiało dużo ludzi powygrywać bo dzisiaj babka w sts nie mogła mi wypłacić 7 stówek stwierdzając że było dużo takich wygranych a kasa pusta  Zostawiaj jej z wygranych bonusik, wtedy dla Ciebie kasa będzie, a dla innych zabraknie.  Ja u Pani Magdy w STSie na Gocławiu zawsze zostawiałem dobrego tipa i zawsze się kasa znajdowała  Panu przede mną trzech setek nie wypłacała a dla mnie 7 koła znalazła  Jagiełłę dostała ale warto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj musiało dużo ludzi powygrywać bo dzisiaj babka w sts nie mogła mi wypłacić 7 stówek stwierdzając że było dużo takich wygranych a kasa pusta  Zostawiaj jej z wygranych bonusik, wtedy dla Ciebie kasa będzie, a dla innych zabraknie.  Dawałem albo kupowałem bombonierke z linda ale innej a ta mnie wkurza więc jej nie daje  Brzydka, upierdliwa, zmierzła więc dzisiaj jej grzecznie podziękowałem i pojechałem 3 km dalej do Katowic a tam kobitka uśmiechnieta i bez gadki mi wypłaciła chociaż gram w tym pukncie raz w roku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj musiało dużo ludzi powygrywać bo dzisiaj babka w sts nie mogła mi wypłacić 7 stówek stwierdzając że było dużo takich wygranych a kasa pusta  Zostawiaj jej z wygranych bonusik, wtedy dla Ciebie kasa będzie, a dla innych zabraknie.  Dawałem albo kupowałem bombonierke z linda ale innej a ta mnie wkurza więc jej nie daje  Brzydka, upierdliwa, zmierzła więc dzisiaj jej grzecznie podziękowałem i pojechałem 3 km dalej do Katowic a tam kobitka uśmiechnieta i bez gadki mi wypłaciła chociaż gram w tym pukncie raz w roku tez tam chodzilem  na wolnosci ale babka ruda do tego mega nie przyjemna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja juz tipow nie zostawiam az takich dobrych bo kiedys o maly wlos babka ktorej zawsze po 50-100 dawalem w kasynie chciala mnie wykrecic na 3k 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wczoraj musiało dużo ludzi powygrywać bo dzisiaj babka w sts nie mogła mi wypłacić 7 stówek stwierdzając że było dużo takich wygranych a kasa pusta  Zostawiaj jej z wygranych bonusik, wtedy dla Ciebie kasa będzie, a dla innych zabraknie.  Ja u Pani Magdy w STSie na Gocławiu zawsze zostawiałem dobrego tipa i zawsze się kasa znajdowała  Panu przede mną trzech setek nie wypłacała a dla mnie 7 koła znalazła  Jagiełłę dostała ale warto  Znajome rejony  dobry kebab tam mieliście, załamałem się jak przyjeżdżam i zamknięte 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od tych, co chcą go kupić. ci sami co za Linettego dają 5 ?  Zapewne inni.  Ale spokojnie, poboli poboli i przestanie. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lokeren dziś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj to LE a więc dzień doga... Nie inaczej, choć w ostatnich dwóch kolejkach nie sypało dogami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj musiało dużo ludzi powygrywać bo dzisiaj babka w sts nie mogła mi wypłacić 7 stówek stwierdzając że było dużo takich wygranych a kasa pusta  7 stów nie móc wypłącić to juz wstyd W legendarnym TOTO-MIXIE ile razy nie mogli mi wypłacić już od 300zł...
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Wczoraj musiało dużo ludzi powygrywać bo dzisiaj babka w sts nie mogła mi wypłacić 7 stówek stwierdzając że było dużo takich wygranych a kasa pusta  Zostawiaj jej z wygranych bonusik, wtedy dla Ciebie kasa będzie, a dla innych zabraknie.  Ja u Pani Magdy w STSie na Gocławiu zawsze zostawiałem dobrego tipa i zawsze się kasa znajdowała  Panu przede mną trzech setek nie wypłacała a dla mnie 7 koła znalazła  Jagiełłę dostała ale warto  Znajome rejony  dobry kebab tam mieliście, załamałem się jak przyjeżdżam i zamknięte  Efes na Francuskiej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawałem albo kupowałem bombonierke z linda ale innej a ta mnie wkurza więc jej nie daje  Brzydka, upierdliwa, zmierzła więc dzisiaj jej grzecznie podziękowałem i pojechałem 3 km dalej do Katowic a tam kobitka uśmiechnieta i bez gadki mi wypłaciła chociaż gram w tym pukncie raz w roku tez tam chodzilem  na wolnosci ale babka ruda do tego mega nie przyjemna tak tak o tą mi chodzi  tak mnie te babsko wkurza że jak kiedys odbierałem 5 k to jej nie dałem nawet złocisza ale mine też miała piekną  kiedyś tam była taka druga fajna laska, człowiek stawiając kupona mogł jeszcze też przy okazji podziwiać piekne kobiece kształty
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Efes mi bardzo smakował, ale zapłaciłem chyba ze 20 zł, nie mogłem zjeść w środku, a potem jeszcze musiałem poprawić w KFC obok.Ale fakt smak jedyny w swoim rodzaju  Chodzi mi o kebab na Bora, taka buda, ale koleś dawał mi takie porcje że na dwa razy musiałem jeść i w smaku mega 
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Witam  St.Etienne DNB Inter under 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawałem albo kupowałem bombonierke z linda ale innej a ta mnie wkurza więc jej nie daje  Brzydka, upierdliwa, zmierzła więc dzisiaj jej grzecznie podziękowałem i pojechałem 3 km dalej do Katowic a tam kobitka uśmiechnieta i bez gadki mi wypłaciła chociaż gram w tym pukncie raz w roku tez tam chodzilem  na wolnosci ale babka ruda do tego mega nie przyjemna tak tak o tą mi chodzi  tak mnie te babsko wkurza że jak kiedys odbierałem 5 k to jej nie dałem nawet złocisza ale mine też miała piekną  kiedyś tam była taka druga fajna laska, człowiek stawiając kupona mogł jeszcze też przy okazji podziwiać piekne kobiece kształty z ta druga to nawet sie troche pogadalo gralem na live i siedzialem caly czas gadajac z nia 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy może mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć czemu w meczu dynamo-celtic over na kartki jest utsawiony tak nisko na 3 ?? ov 3 @1,85, kurfa chorwackie i szkockie "grzeczne" charaktery na tak niską linie???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker tam tez w takim zadupie byl totomix kolezka siedzial mial okulary jak denka od sloika.. tam to problemy zawsze mialem z byle jaka wyplata
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|