|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Czy mogę prosić o link do Photoshop 5, preferowalnie nie torrent.
Zaznaczam, że mieszkam, poza granicami Polski, więc i fileshark nie działa.
Pozdrawiam,
SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ktoś gdzieś kiedyś tu na forum wklejał przykłady spamów z łamaną polszczyzną, które się otrzymuje na maila (typu ja baba z afryki prosić cie o zapomoge itd), były to naprawde śmieszne historyjki - nie wiem czy może nawet taki temat był? Czy ktoś wie gdzie to było?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Próbowałem i na peb i na darkwarez i żaden link nie chodził, wreszcie coś ruszyło. Dzięki za pomoc Pozdrawiam, PS. Co do chomika, to zawsze ściągają mi się rzeczy którzych nie szukam, więc sobie od pewnego czasu odpuściłem. SLAV
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie, potrzebujÄ™ speca od anten do cyfrowej naziemnej....
Mam wszystko porobione, antena DPM HN51WK ze wzmacniaczem, ale bez podłączonego zasilacza Kabel obrobiony, wiadomo - z jednej strony wtyk do TV na "efce", z drugiej obrobiony kabel, przygotowany do wsadzenia do wzmacniacza. No i pojawia się problem... Sam goły kabel, wsadzam do wzmacniacza i łapie mi 100%. Później nakręcam fkę, wsadzam do wzmacniacza, przykręcam i nie mam w ogóle sygnału. Ekranowanie mam odciągnięte tak, żeby nie stykało mi się z żyłą. I kuźwa wetknięty kabel w sam wzmacniacz daj sygnał, jak nakręcę fkę, to sygnał trafia szlag i nie ma nic... Jakieś pomocne pomysły?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś z Gdynia jest w stanie polecić jakiś możliwy hotel w miarę niedalekiej odległości od Gdynia Arena? 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Podpowie ktoś gdzie można wrzucić film bez limitów wielkościowych i najlepiej bez logowania? dzięki:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś z Gdynia jest w stanie polecić jakiś możliwy hotel w miarę niedalekiej odległości od Gdynia Arena?  więc wybierasz się na galę disco polo 14.02 ? Ja co prawda z Gdańska, ale kiedys robiłem w tej branży jeżeli szukasz standardu hotelu 1. hotelgdynia.pl ok 20 minut z buta pokoje gościnne w dobrym standardzie 2.willa-bryza.pl ok 25 min z buta 3.zeglarz-gdynia.pl 35 min z buta by taxi to z 5-10 minut dojazd
|
|
|
|
|
|
|
Znów szybkie pytanko do mieszkańców Białegostoku, potrzebuję wynająć mieszkanie 3 pokojowe na okres 3 miesięcy, dzwoniłem , szukałem, pytałem i na taki okres nikt nie chce wynająć, Pomoże ktoś???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś z Gdynia jest w stanie polecić jakiś możliwy hotel w miarę niedalekiej odległości od Gdynia Arena?  więc wybierasz się na galę disco polo 14.02 ? Ja co prawda z Gdańska, ale kiedys robiłem w tej branży jeżeli szukasz standardu hotelu 1. hotelgdynia.pl ok 20 minut z buta pokoje gościnne w dobrym standardzie 2.willa-bryza.pl ok 25 min z buta 3.zeglarz-gdynia.pl 35 min z buta by taxi to z 5-10 minut dojazd mecz.pl każdego rozgryzie  Powinno udać się coś z tego wybrać. Dzięki za propozycję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie na temat umowa zlecenie:
jeśli taka umowa jet podpisana na kilka miesięcy a całe wynagrodzenie jest wypłacane po jego zakończeniu i wystawieniu rachunku(nie co miesiąc)jak wygląda sytuacja min z ubezpieczeniem zdrowotnym?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Przyszedł mi do głowy ostatnio pomysl, aby zrobić podświetlenie do zwykłego tarczowego zegara. Pomyślałem, że fajnie wyglądałby w stylu zegarów w samochodzie. Pytanie teraz jak to wykonac? Dać pierwsze jakąś plexi a na to nakleić wzó tarczy zegara z wycietymi godzinami i podświetlić od spodu czy to jakaś bardziej złozona zagadka?
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Czy jest na sali osoba znająca prawo karne etc ?  wyroki odwołania itp itd
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ktoś z Gdynia jest w stanie polecić jakiś możliwy hotel w miarę niedalekiej odległości od Gdynia Arena?  więc wybierasz się na galę disco polo 14.02 ? Ja co prawda z Gdańska, ale kiedys robiłem w tej branży jeżeli szukasz standardu hotelu 1. hotelgdynia.pl ok 20 minut z buta pokoje gościnne w dobrym standardzie 2.willa-bryza.pl ok 25 min z buta 3.zeglarz-gdynia.pl 35 min z buta by taxi to z 5-10 minut dojazd mecz.pl każdego rozgryzie  Powinno udać się coś z tego wybrać. Dzięki za propozycję  Akhu, najbliżej masz z Wzgórza Świętego Maksymiliana (10 min piechotą do hali) a tam przy Urzedzie Miasta masz pokoje Anker (bardzo dobry standart) i dodatkowo jadalnie Anker (obiad 15 pln, śniadanie 10 pln na dole)
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Czy jest na sali osoba znająca prawo karne etc ?  wyroki odwołania itp itd Namierzyli Cię za granie u boka? A mówiłem korzystaj tylko z MB. A tak na poważnie zawsze możesz zadzwonić do Siwego albo mi przekazać info co to za sprawa to zapytam prawnika w pracy.
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
wiesz ze siwy jest wolny jak ... chciałem potwierdzić info w kilku zródłach  kiedy jakies piwo robimy ?
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
wiesz ze siwy jest wolny jak ... chciałem potwierdzić info w kilku zródłach  kiedy jakies piwo robimy ? Jak się nie rozchoruję to planuje Was zaprosić w piątek no browar bo mam wiesz co 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś z Gdynia jest w stanie polecić jakiś możliwy hotel w miarę niedalekiej odległości od Gdynia Arena?  więc wybierasz się na galę disco polo 14.02 ? Ja co prawda z Gdańska, ale kiedys robiłem w tej branży jeżeli szukasz standardu hotelu 1. hotelgdynia.pl ok 20 minut z buta pokoje gościnne w dobrym standardzie 2.willa-bryza.pl ok 25 min z buta 3.zeglarz-gdynia.pl 35 min z buta by taxi to z 5-10 minut dojazd mecz.pl każdego rozgryzie  Powinno udać się coś z tego wybrać. Dzięki za propozycję  Akhu, najbliżej masz z Wzgórza Świętego Maksymiliana (10 min piechotą do hali) a tam przy Urzedzie Miasta masz pokoje Anker (bardzo dobry standart) i dodatkowo jadalnie Anker (obiad 15 pln, śniadanie 10 pln na dole) Jeszcze się nie zdecydowałem, więc kolejna opcja do przemyślenia. Dzięki 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
@Akhu ''Anker'' też dobra opcja , zapomniałem Ci o tym wcześniej powiedzieć.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|