|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
bierz te tłoczone na zimno, lekko mętne i z jak najdłuższym terminem przydatności...generalnie włoskie lub greckie..
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
po cholere wy pijecie ta oliwe?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Olej lniany, skosztuję.
Na czym smażycie?
Co myślicie o młodym jęczmieniu, spirulinie i innych wynalazkach?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
i generalnie to...na talerzyk - sól, pieprz i kropla aceto balsamico crema 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po cholere wy pijecie ta oliwe??  no chyba oczywsite, żeby dostarczyć zdrowe tłuszcze i kalorie, przecież to bardzo zdrowa rzecz, więc skąd to pytanie, chyba po to ta oliwa jest, przecież do smażenia się tego nie powinno używać.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
po cholere wy pijecie ta oliwe??  no chyba oczywsite, żeby dostarczyć zdrowe tłuszcze i kalorie, przecież to bardzo zdrowa rzecz, więc skąd to pytanie, chyba po to ta oliwa jest, przecież do smażenia się tego nie powinno używać. można, ale z dodatkiem masła na przykład..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie stronki www polecacie dla osoby, która chce trochę poczytać sensownych artykułów o diecie i aktywności - przeznaczonych dla przeciętnego zjadacza chleba z początkami nadwagi? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panu dajcie jakiś dobry magnez...?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mysle ze moge sie uwazac za experta od magnezu bo nie wyobrazam sobie bez niego zycia, od kilku lat biore codziennie regularnie i zawsze mam na chacie zapas paru opakowan.
Polecam neomag forte, na mnie najlepiej dziala.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Bodymax Plus - http://www.ceneo.pl/4741297#tab=reviewsDuża zawartość magnezu i sporo innych składników, między innymi żeń-szeń. Świetne opinie. Polecam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra, panowie... tylko nie śmiać się... aż tak bardzo... ale czy ktoś to czytał: Julian Michaels - Idealna Sylwetka ?
Kobita chce kupić i nie wie czy warto... a może w ogóle ma ktoś e-booka??? :-)
...mi tam dobrze z moimi 105kg :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma żadnej cudownej recepty Gnacik. Trzeba się zdrowo i regularnie odzywiac ( nie mylić z głodówkami no i cwiczyc  Czy to będą spacery z kijkami, bieganie czy inny sport to nei jest już takie ważne. I nie udawaj, że o kobietę chodzi  Weź się w garść i do dzieła!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe :-) Nie no, serio, Kobita chce to przeczytać. Ale fakt, oboje chcemy trochę zmienić Nasze życie jeżeli chodzi o odżywianie i ruch. Ja póki co przestawiam się na jedzenie regularnie 4 posiłków dziennie co 4h. Co do wysiłku to Agnieszka śmiga, jakieś fitnessy z tą Jillian + hula hop, ja najpierw dieta, a powoli będę wprowadzał wysiłek, póki co pompki i spacery. Ale muszę ostrożnie bo z nogami problem.
To tyle z tłumaczenia się :-) Czytał/ma ktoś tę książkę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na zgubienie paru kilogramów polecam South Beach, to nie tyle odchudzanie co zmiana jadłospisu. Można jeść ile się chce. W skrócie podzielone na 3 etapy, pierwszy gdzie gubi się najwięcej kg, wyklucza największe zapychacze czyli: pieczywo, ziemniaki, ryż, makarony, słodycze itd. po 2 tyg można jeść już wszystko tylko w ograniczonych ilościach.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
dobra Uve się spasł od tych pierogów .. brzuch urósł kg przybyło sam będę niedługo wyglądał jak pieróg ... wiec pora coś zmienić ... dietę wprowadziłem, biegam codziennie trochę ćwiczę choć się nie chce za cholerę .. i tak myślę czy jakiś suplement diety czy coś zakupić co by przyspieszyło spalanie tłuszczu ... tylko za cholerę nie wiem jaki bo na necie od zaje... tego a opisy/oceny praktycznie każdy ma takie samo  ... kumpel mi coś mówił o mango afrykańskim o tabletkach z tego ze dobre ale czy ja wiem ... ktoś coś na ten temat ? albo jakiś inne skuteczne tabletki ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|