|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
To i tak najmniejszy wymiar kary dla Kei'a. W 1 secie stan 5:2 40:15*, to samo bylo w drugim seice przy 4:2 40:15* a potem swoje podanie do zera. Wiec na dobrą sprawę pachniało upokorzeniem 62 62
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Czyli jednak sprawdziła się opcja "Staszek w formie"  to Staszek widać typoow turniejowy zawodnik, bo z Copilem czy GGL nie zachwycał jakością zagrań i regularnością. Koncert Staszka czy jednak Kei też swoje dołożył?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Czyli jednak sprawdziła się opcja "Staszek w formie"  to Staszek widać typoow turniejowy zawodnik, bo z Copilem czy GGL nie zachwycał jakością zagrań i regularnością. Koncert Staszka czy jednak Kei też swoje dołożył? No nie zagrał jakiegoś dobrego meczu, ale po tym co pokazywał Stan nie ma się co dziwić. Strzelał z bh i fh aż miło więc pewnie psychika Japońcowi trochę siadła przy tak dysponowanym rywalu. Dodatkowo serwis bardzo przyzwoity. Jak napisałem wcześniej Kei można powiedzieć jedynie w 3 secie w miarę pogrywał. Nawet pomyślałem, że moze wrócić do gry, ale przy 0-2* szybko Szwajcar odłamał i później trzymali podania aż do TB. W nim do 6-1 demolka, chwila słabości i szczęśliwy koniec 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
No i może w końcu Novak trochę się spoci na tym turnieju  Zapowiada się meczysko  Staszek @4,96 pobrany już 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
serena maly kurs,ale lokata turnieju nie ma opcji zeby tego nie wygrala bedac zdrowa,malo tego prawdopodobnie kluczyki zostana zmiazdzone w rewanzu za siostre
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomek @2.38  Staszka też pogram przed meczem, ale jeszcze poczekam bo wg mnie jeszcze urośnie gdy opadną emocje po japońskim gwałcie 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
No i może w końcu Novak trochę się spoci na tym turnieju  Zapowiada się meczysko  Staszek @4,96 pobrany już  Na otwarciu był @5 , ale pewnie ludziska nie wstają o 5 rano tylko po ogladnięciu powtórek zagrali 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
No i może w końcu Novak trochę się spoci na tym turnieju  Zapowiada się meczysko  Staszek @4,96 pobrany już  Na otwarciu był @5 , ale pewnie ludziska nie wstają o 5 rano tylko po ogladnięciu powtórek zagrali  Może być tak jak pisze @laser, że jeszcze urośnie do tego >@5, ale wolę nie ryzykować i mieć to @4,96. Jak będzie uderzenie siedziało jak dzisiaj to będzie można zarobić na tym kursie jeszcze w czasie meczu 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
serena maly kurs,ale lokata turnieju nie ma opcji zeby tego nie wygrala bedac zdrowa,malo tego prawdopodobnie kluczyki zostana zmiazdzone w rewanzu za siostre nie zgodze sie ze to jest dobry kurs kluczyki to nie taki typ zawodniczki jak cebula kluczyki maja serwis i moga sie postawic w wymianie cebula nie miala szans ze wzgledu na jej warunki fizyczne - serwisy 150kmh pierwszy to dla sereny wystawka i je karala keys ma juz czym uderzyc i serwis tez ma mocniejszy wiec nie sadze aby byla az tak tlamszona jak byla cebula do tego keys ma duzo wiekszy zasieg niz cebula wiec bedzie w stanie dojsc do pewnych pilek gdzie cebula po prostu nie siegnie dla mnie przed meczem nobet po takim kursie przy odrobinie farta na live bedzie duzo lepiej mozna zlapac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wstaję i widzę niezły wpierdol, myślałem, że Rao się bardziej postawi.
No i jak można taki kurs na Stana dać? Powinno być tak jak Laser pisze, jednak to jakaś podejrzana sprawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
serena maly kurs,ale lokata turnieju nie ma opcji zeby tego nie wygrala bedac zdrowa,malo tego prawdopodobnie kluczyki zostana zmiazdzone w rewanzu za siostre nie zgodze sie ze to jest dobry kurs kluczyki to nie taki typ zawodniczki jak cebula kluczyki maja serwis i moga sie postawic w wymianie cebula nie miala szans ze wzgledu na jej warunki fizyczne - serwisy 150kmh pierwszy to dla sereny wystawka i je karala keys ma juz czym uderzyc i serwis tez ma mocniejszy wiec nie sadze aby byla az tak tlamszona jak byla cebula do tego keys ma duzo wiekszy zasieg niz cebula wiec bedzie w stanie dojsc do pewnych pilek gdzie cebula po prostu nie siegnie dla mnie przed meczem nobet po takim kursie przy odrobinie farta na live bedzie duzo lepiej mozna zlapac jeszcze trzeba być w domu lub mieć możliwość korzystania z netu w pracy, żeby live zagrać, niektórzy w pracy są od 6 rano  , raczej od 5.30 ze względu na dojazd 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
serena maly kurs,ale lokata turnieju nie ma opcji zeby tego nie wygrala bedac zdrowa,malo tego prawdopodobnie kluczyki zostana zmiazdzone w rewanzu za siostre nie zgodze sie ze to jest dobry kurs kluczyki to nie taki typ zawodniczki jak cebula kluczyki maja serwis i moga sie postawic w wymianie cebula nie miala szans ze wzgledu na jej warunki fizyczne - serwisy 150kmh pierwszy to dla sereny wystawka i je karala keys ma juz czym uderzyc i serwis tez ma mocniejszy wiec nie sadze aby byla az tak tlamszona jak byla cebula do tego keys ma duzo wiekszy zasieg niz cebula wiec bedzie w stanie dojsc do pewnych pilek gdzie cebula po prostu nie siegnie dla mnie przed meczem nobet po takim kursie przy odrobinie farta na live bedzie duzo lepiej mozna zlapac jeszcze trzeba być w domu lub mieć możliwość korzystania z netu w pracy, żeby live zagrać, niektórzy w pracy są od 6 rano  , raczej od 5.30 ze względu na dojazd  Bukmacherka wymaga poświęceń, ja długo szukałem pracy która pozwoli mi w miarę nie tracić nic z tego co dzieje się na kortach. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bukmacherka wymaga poświęceń, ja długo szukałem pracy która pozwoli mi w miarę nie tracić nic z tego co dzieje się na kortach. Pozdrawiam Błagam powiedz, że się z nas napierdalasz  Co szlema zmieniasz robotę?  Bo to dość różne strefy czasowe są 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Majorks są ważniejsze rzeczy niż bukmacherka, która jest problemem wtedy jak się przegrywa. Ktoś kiedyś powiedział, że bukmacherka(hazard) nie jest chorobą - przegrywanie jest chorobą  Pozdrawiam wzajemnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swiete slowa, trzeba sie nauczyc przegrywac. Wracajac do tematu, kurs na Staszka i Makarova to promo  Keys z handi tez biore w ciemno.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marej-Berdych leci w dol na Andy'ego, przed meczem trzeba pobrac Tomka  45 do 55 dla Szkota.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Bukmacherka wymaga poświęceń, ja długo szukałem pracy która pozwoli mi w miarę nie tracić nic z tego co dzieje się na kortach. Pozdrawiam Błagam powiedz, że się z nas napierdalasz  Co szlema zmieniasz robotę?  Bo to dość różne strefy czasowe są  Trafiłeś bo w ciągu 6 lat zmieniłem kilkanaście razy prace, a w obecnej już pracuje rok i 4 miesiące bo mogę siedzieć na kompie i telefonie oczywiście wtedy kiedy kierownika nie ma w pobliżu, jak jest to trzeba stwarzać pozory ze się ciężko pracuje.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Majorks są ważniejsze rzeczy niż bukmacherka, która jest problemem wtedy jak się przegrywa. Ktoś kiedyś powiedział, że bukmacherka(hazard) nie jest chorobą - przegrywanie jest chorobą  Pozdrawiam wzajemnie  Wiadomo że są ważniejsze, ale akurat praca nie jest ważniejsza od bukmacher ki a co do hazardu bo nie lubię jak zakłady sportowe określa się hazardem bo to uwlaczajace dla mnie i was kolegów po fachu, hazardzisci grają na automatach w ruletka i itp.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Jak dla mnie granie składaków po kursach @1.15 to hazard czystej postaci. I praca > hazard, bukmacherka, trading, inwestowanie i chuj wie jak to nazwiesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na BF Stasiek już 2 tiki w dół :D, myślałem, że skoro Rao nawet brejka nie powąchał z Djokiem, to takie staty zniwelują to miażdżące wrażenie po stłamszeniu Japończyka przez Staśka.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|