|
|
specjalista
|
|
specjalista
Witam, ja tylko chciałbym podrzucić pomysł co do spotkania/zlotu. Już z paroma osobami rozmawiałem na ten temat i jest grono osób które na dzień dzisiejszy wyraziły zgodę także powiedźmy że światełko w tunelu jest. Pozostaje puścić tę wiadomość na łamach ogólnego forum i zobaczymy jak będzie z ogólnym zainteresowaniem. Plan jest taki aby spotkać się na wspólne kibicowanie (a głównie to spotkać się wspólnie) podczas meczu finałowego Ligi Europy który w tym roku przypomnę-odbędzie się na stadionie narodowym w Warszawie. Myślę że jest to fajny pomysł ze względu chociażby na miejsce - centralny punkt Polski, nawet ludzie z najodleglejszych miejscowości nie będą mieli problemu żeby trafić i nie będą narzekać że muszą z Krakowa walić na Hel i odwrotnie. Otoczka spotkania - mecz finałowy LE, wspólne oglądanie (kwestia zdobycia biletów), coś czego jeszcze brać mecz.pl nie miała nigdy przyjemności zaznać  Co do samego przebiegu spotkania jak i ilości dni - wszystko do dogadania. Miałem głęboką chęć poświęcenia się i zorganizowania takiego spotkania - niestety na dzień dzisiejszy wiem że maj-czerwiec mogę być niedysponowany na tyle że moje pojawienie się na takim spotkaniu może nie dojść do skutku (sprawy zdrowotne). Jakie jest Wasze zdanie, zdanie osób które chciałyby aby odbył się zlot / spotkanie, jak widzicie taki pomysł ?
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
wszystko co z warszawie to ja jak najbardziej za  ale jesli zlot ma byc poza miescem zamieszkania to tylko w takim miejscu gdzie male dzieci beda mialy co robic bo wiekszosc starych zlotowiczow jest teraz dzieciata i ciezko sie bedzie wyrwac bez bab i dzieci... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|Tyle lat na forum a jeszcze nie byłem na zlocie,,,jak będzie w na miejscu w Warszawie to bardzo chętnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystko co z warszawie to ja jak najbardziej za  ale jesli zlot ma byc poza miescem zamieszkania to tylko w takim miejscu gdzie male dzieci beda mialy co robic bo wiekszosc starych zlotowiczow jest teraz dzieciata i ciezko sie bedzie wyrwac bez bab i dzieci...  bez urazy ale bez baby i dzieci nigdzie się nie ruszasz ? Jak zlot to całą rodziną  miazga.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
W sumie, choć nie bawię się już w bukmacherkę od lat, chętnie zjechałbym na zlot. Poza tym, na jednym zlocie, były już kobiety  Ktoś pamięta? 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
ba... znam takich co się hajtnęli ze swoja druga polówką poznana na zlocie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jako ciekawostkę powiem, że NBA Zlotu w miniony weekend został zaobrączkowany :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ba... znam takich co się hajtnęli ze swoja druga polówką poznana na zlocie  i mają już dzieci 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
A nestora zabierzecie ze sobą ? Wawa jak najbardziej jestem za 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ba... znam takich co się hajtnęli ze swoja druga polówką poznana na zlocie  i mają już dzieci  lol aż się zalogowałem, Mitul i Mankiet rozmawiają ze sobą, via mecz.pl ale to już coś  Aż się wzruszyłem ;P, ale to pewnie wódka. Dobra, ja tam mogę zrobić zlot, robiłem z Quincym w Sobieszewie. Chyba było ok, byłem na wszystkich, oprócz Przysuchy, tu ospa mam L4. Proponuję morze, Kaszuby, albo Mazury  Pozdro dla wszystkich zlotowiczów 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Joke - gdzie Ty tu widzisz jakiś dialog czy rozmowę ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ba... znam takich co się hajtnęli ze swoja druga polówką poznana na zlocie  i mają już dzieci  lol aż się zalogowałem, Mitul i Mankiet rozmawiają ze sobą, via mecz.pl ale to już coś  Aż się wzruszyłem ;P, ale to pewnie wódka. Dobra, ja tam mogę zrobić zlot, robiłem z Quincym w Sobieszewie. Chyba było ok, byłem na wszystkich, oprócz Przysuchy, tu ospa mam L4. Proponuję morze, Kaszuby, albo Mazury  Pozdro dla wszystkich zlotowiczów  Ja jestem za zlotem nad morzem.Zobaczymy ilu chętnych się znajdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Joke - gdzie Ty tu widzisz jakiś dialog czy rozmowę ?  Narazie sa to poczatki 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Jak Joke organizuje to z chęcią się piszę 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
NIEEE... tez bym sie pisal gdzie kolwiek by byl. Niestety teraz zagranica siedze. Ale moze uda sie zjechac jakby termin byl ok.
pozdr mecz.pl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mecz.pl to nie forum, to styl życia  to mi się najbardziej spodobało. Dobry pomysł z ta LE w Warszawie. Może jednak byśmy zrobili zlot w Maju a później jak będzie cieplej to Joke zrobi nad morzem Onda, Artek myślę, że będą chętni. Ostatnio nawet były jakieś plany zlotu ale to tylko plany 2 terminy to też zawsze ktoś skorzysta, bo tak to zawsze ktoś może nie mieć czasu a tak to już wiadomo kiedy FINAŁ i Joke też może już coś ogarnąć nad morzem Ze sportowym pozdrowieniem
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Skoro dziś takie linie jak Emirates czy Qatar zabiegają o klientów to może zrobić Tajlandię czy Bali? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Albo Bora Bora. 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Serce moje się raduje jak widzę coś takiego  Ja będę na pewno, mam tylko obawy czy uda się to zorganizować. Trzymam kciuki!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serce moje się raduje jak widzę coś takiego  Ja będę na pewno, mam tylko obawy czy uda się to zorganizować. Trzymam kciuki! że pozwolę sobie sparafrazować Twoje powiedzenie: "Chuj z organizacją...przyjeżdżaj" 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|