Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 23 z 32 1 2 21 22 23 24 25 31 32
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by The Boss
nie rzucac inwektywami tylko wk... mnie to jak co chwile czytam, że " ja place..." obojetnie, kto by protestowal w tym kraju przy jakichkolwiek cieciach to zaraz jest placz, bo ja tego nie mam, bo ja tamtego nie mam, to niech on tez nie ma
i takim to sposobem jebia wszystkich na wszystkim

zanim zaczniesz obrazac ludzi to proponuje przeczytac kilka stron wstecz, nie mam zamiaru powtarzac moich poglodow po raz enty na temat solidarnosci spolecznej, udzielania wsparcia i szaczunku dla ludzi ciezko pracujacych

a jak tak juz chcesz kogos obrazac ..to czemu nie obrazasz tych ktorzy decudyja o takich cieciach ..tylko ludzi ktorzy dostaja posredno przez te ciecia?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"solidarnosci spolecznej, udzielania wsparcia i szaczunku dla ludzi ciezko pracujacych"
i wyliczania im co maja i jak smia protestowac, najlepiej niech zrezygnuja sami z wszystkiego by zylo sie lepiej

pozdro

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
kazow to Ciebie ruchają, nie mnie.... więc wizytę sam sobie zamów laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by hunters

ja myślę, że to raczej głównie PO rucha swoich wyborców..

jak tam dupa?

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
mat2000 jesteś ograniczony czy złe leki bierzesz? Zrozum,że nie jestem zwolennikiem PO matole. Wyśmiewanie się z pierdolenia PiS nie znaczy, że ktoś kocha PO laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mat2000

jak tam dupa?
Nie no Ruch Narodowy nikogo nie rucha dlatego Bosak z Zawiszą i całym PISem głosowali w sejmie za odszkodowaniami dla żydostwa które ciemny lud będzie spłacał z 200 lat.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
No nie wiem. Nie chce mi się szukać, ale wyda mi się, że sytuacje gdy ktoś napisał coś nieładnego o PO, a ty od razu wyskakiwałeś z ripostą na temat pisiorów się na tym forum zdarzały wink Czy nie? Podejrzewanie romansu nie jest do końca nieuzasadnione wink

Zresztą w dupie mam PiS. Po prostu śmieszy mnie, że regularnie i wysoko wygrywająca w tym regionie platforma tak odpłaca się swoim dobroczyńcom, a oni nagle są tym wielce zdziwieni laugh Ale teraz oczywiście nikt nie głosował i nigdy ich nie lubił. Jeszcze jak przy tym pojawią się "frajerzy" i "ruchanie w dupe" w odniesieniu do innych osób- bo przecież nie siebie to laugh laugh laugh Ludzie którzy którzy łykali niezbyt wyrafinowaną rządową propagandę ("bo przyjdzie pis, a wtedy to dopiero będzie..") jak -cytując klasyka- spaniel własne gówno, łykali pompowane przez tvn bzdurne wpadki pisiorów zamiast zwrócić uwagę na to co jest rzeczywiście ważne teraz piszą o kłamstwach tvn wyłączaniu telewizorów i wrzucają linki z niezależnej wink To jest wręcz piękne smile

Wyobraźcie sobie jaka byłaby narracja wyborczej i tefałenów gdyby strzelająca do protestujących policja podlegała dzisiaj na przykład Ziobrze.

I jeszcze to pchanie się w zaparte smile A popiołu wystarczyłaby dosłownie szczypta wink

A co tam hunters myślisz o wspierających górników pod siedziba JSW "kibolach"? Powinno się ich wybić bo coś takiego zdaje się na temat kibiców kiedyś pisałeś.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by ultra1978

jak tam dupa?
Nie no Ruch Narodowy nikogo nie rucha dlatego Bosak z Zawiszą i całym PISem głosowali w sejmie za odszkodowaniami dla żydostwa które ciemny lud będzie spłacał z 200 lat.

Źródło.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Źródło.

https://www.facebook.com/wipler/pho....197316460319686/741835649201095/?type=1

Korzystanie z googla nie boli. Jak nie wierzysz Wiplerowi to poszukaj glosowan na stronie sejmowej.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by ssaczu
Źródło.

https://www.facebook.com/wipler/pho....197316460319686/741835649201095/?type=1

Korzystanie z googla nie boli. Jak nie wierzysz Wiplerowi to poszukaj glosowan na stronie sejmowej.

fajnie tylko gdzie tam masz Bosaka i Zawisze?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ultra1978

jak tam dupa?

Źródło.

http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&24&15

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
140. Zawisza Artur PIS
3. Bosak Krzysztof LPR

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

Z tego co widzę to jest to dopiero skierowanie projektu do komisji. Zastanawiające jest to, że sld było przeciw. Sprawdzę to dokładnie w wolnej chwili.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Z tego co widzę to jest to dopiero skierowanie projektu do komisji. Zastanawiające jest to, że sld było przeciw. Sprawdzę to dokładnie w wolnej chwili.

to jest akurat proste, komuchy wolą utrzymywać swoich ubeków w kraju na dobrych emeryturach niż płacić pejsiackim ubekom co uciekli tam na emigracje po okresie stalinowskim i za Gomółki...

D
old hand
old hand
D Offline
Most jednak do wymiany. Ani słowa kto zawinił.
Czy ten obiekt miał monitoring, kto wynają firmnę robiącą remont ( czy w ogóle był jakiś remont), kto wynają stróżów ( miasto, czy firma). Nie mażadnego winnego stran idącucy w miliony.

Tęczy polnują przed ogniem odelegowane patrolepolicji/straży a obiektów strategicznych strzegą pijani stróże. Współczuć tylko Warszawie, choćnie ma co się łudzić że gdzie inndziej jest inaczej.

Ale przynajmniej będzie mozan za 2-3 lata przecinać wstęgę i ogłaszać sukces.

wieczny student
wieczny student
i II linia metra zeszła na dalszy plan grin

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Trzeba było odwrócić uwagę, kazali podpalić i poszło.... teraz przetargi projekty i zaś można pod stołem conieco przyrobić....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dziś gdzieś pisali,że aresztowali jakiegoś bezdomnego, co opalał kable do miedzi pod mostem Gdańskim... laugh grin

zrobią mu 48, gaz,guma, wąskie drzwi i już sprawca z Łazienkowskiego jest cop

Pewnie ktoś z ze znajomków żydówy Gronkowca potrzebował gotówy to teraz ma remont jak znalazł i kilka melonów w kieszenie- metro poczeka papa
A swoją drogą pewnie te badania mostu przez specjalistów to taka sama farsa jak w sądach....

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Gustawo Lima
dziś gdzieś pisali,że aresztowali jakiegoś bezdomnego, co opalał kable do miedzi pod mostem Gdańskim... laugh grin

zrobią mu 48, gaz,guma, wąskie drzwi i już sprawca z Łazienkowskiego jest cop

Pewnie ktoś z ze znajomków żydówy Gronkowca potrzebował gotówy to teraz ma remont jak znalazł i kilka melonów w kieszenie- metro poczeka papa
A swoją drogą pewnie te badania mostu przez specjalistów to taka sama farsa jak w sądach....

badania podobno wykonuje polibuda cool

Strona 23 z 32 1 2 21 22 23 24 25 31 32

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, aker, kamel, bukma, rymoholik, $-man), 2,025 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,518
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025