p.s. szybko Wasyl stracił miejsce w 11 na rzecz niemca
i teraz dupa...zawsze jestem przeciwko drużynie, której trener odstawia Polaka na bocznicę ( jako pierwszy i najbardziej nielubiany - hiszpański gruby kelner ) a teraz co ??? remis ??
Leicester co by nie powiedziec zagral zajebisty mecz z Crystal Palace. To ze przegral to czasami przegrywaja lepsi, ale tam powinno byc 3-1 conajmniej. Widzieliscie to?
dobry wieczór wszystkim dobrym graczom i nie dobrym też
dziś najbardziej nieobliczalna, szalona, jurna i "zółta" liga świata
na dzisiejszy wieczór postawiłem za parę złotych coś takiego
Alexis Sanchez Arsenal v Leicester (Zdobędzie gola w meczu) 10/02/2015 Brak 1.80 Odbędzie się Tak Liverpool v Tottenham (Obydwie drużyny strzelą gola) 10/02/2015 Brak 1.66 Odbędzie się Zakłady akumulowane
@Burbon, poleć jakiś trunek co mógłbym lekarzowi podarować. Ja to tam się nie znam co lekarze piją(bo nigdy nie dawałem, a przynajmniej dawać nie musiałem) a sam to piję raczej niszowe trunki, ostatnio lubuję się w rumie, korzystając z okazji polecam : sailor jerry [en.wikipedia.org]
@Burbon, poleć jakiś trunek co mógłbym lekarzowi podarować. Ja to tam się nie znam co lekarze piją(bo nigdy nie dawałem, a przynajmniej dawać nie musiałem) a sam to piję raczej niszowe trunki, ostatnio lubuję się w rumie, korzystając z okazji polecam : sailor jerry [en.wikipedia.org]
Chudy, jeżeli mogę Ci doradzić...mam kilku znajomych lekarzy różnych specjalności - jak przychodzą na imprę, to sa przeszczęśliwi jak moga napić się gorzały ...słowa kolesia - "kurwa, wszyscy tylko koniaki, łychy przynoszą - już tym rzygam" - dobra gorzała to jest to...ale może tak tylko u mnie jest