|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
I tak odpadlismy, ale dzieki za pozytywne podejscie do sprawy.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
I tak odpadlismy, ale dzieki za pozytywne podejscie do sprawy. odpadliście?, a czemu?
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
I tak odpadlismy, ale dzieki za pozytywne podejscie do sprawy. odpadliście?, a czemu? nie mamy co zagrać
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
poczytajcie regulamin, wg mnie jesteście jeszcze w grze
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Imo ten punkt regulaminu nie jest jasny, bo z niego wynika, ze nie mozemy grac tego samego meczu co wy, ale skoro mozemy to to zrobimy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bedzie problem jak po moim #1 kolega z pary podal typy od #3, a ja bym teraz dodal #2? Czy musi zmienic swoje typy na poprawna kolejnosc? Akurat gracie przeciwko mnie i haku, zrobiliście trochę bałaganu w tych typach, zła numeracja, powielenie typów. Ja Wam to uznaję ale tylko dlatego że rywalizujemy w jednej parze i nie chciałbym aby zwycięzca został wyłoniony przez błędy regulaminowe. Mam nadzieję, że mój partner deblowy poprze moje stanowisko  nie wiem o co chodzi, podałem typy od #1.. do tego mam pytanie odnośnie spotkania Williams - Halep ? miałem dokładny wynik (2-1) czy zwrot był w tym przypadku ? bo jak tak to przeciwnik powielił moje spotkanie zastępcze?
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Bedzie problem jak po moim #1 kolega z pary podal typy od #3, a ja bym teraz dodal #2? Czy musi zmienic swoje typy na poprawna kolejnosc? Akurat gracie przeciwko mnie i haku, zrobiliście trochę bałaganu w tych typach, zła numeracja, powielenie typów. Ja Wam to uznaję ale tylko dlatego że rywalizujemy w jednej parze i nie chciałbym aby zwycięzca został wyłoniony przez błędy regulaminowe. Mam nadzieję, że mój partner deblowy poprze moje stanowisko  nie wiem o co chodzi, podałem typy od #1.. do tego mam pytanie odnośnie spotkania Williams - Halep ? miałem dokładny wynik (2-1) czy zwrot był w tym przypadku ? bo jak tak to przeciwnik powielił moje spotkanie zastępcze? spokojnie, możesz odetchnąć  mowa jest o deblu w temacie singla 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
poczytajcie regulamin, wg mnie jesteście jeszcze w grze można konkretniej 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Bedzie problem jak po moim #1 kolega z pary podal typy od #3, a ja bym teraz dodal #2? Czy musi zmienic swoje typy na poprawna kolejnosc? Akurat gracie przeciwko mnie i haku, zrobiliście trochę bałaganu w tych typach, zła numeracja, powielenie typów. Ja Wam to uznaję ale tylko dlatego że rywalizujemy w jednej parze i nie chciałbym aby zwycięzca został wyłoniony przez błędy regulaminowe. Mam nadzieję, że mój partner deblowy poprze moje stanowisko  nie wiem o co chodzi, podałem typy od #1.. do tego mam pytanie odnośnie spotkania Williams - Halep ? miałem dokładny wynik (2-1) czy zwrot był w tym przypadku ? bo jak tak to przeciwnik powielił moje spotkanie zastępcze? spokojnie, możesz odetchnąć  mowa jest o deblu w temacie singla  Zinterpretowalem w singlu ten przepis, o ktorym ci pisalem przedwczesnie i nie jestem pewien czy dobrze go odczytalem, bo pozniej pojawil sie kolejny punkt mozliwy do podpiecia pod to 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a z tym zwrotem, mógł byś mnie uświadomić ? bo wydaje mi się, że był
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Tak, byl zwrot - podales typ dobrze i w niczym nie zawiniles 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hehe czyli jednak zamuliłeś z tym typem #4 22.03.2015 19:00 Simona Halep - Jelena Jankovic [under 20.5 gema] @1.80 bo to mnie nurtowało ;d jeszcze nic straconego, jak wygra Federer to będzie cięzko.. pozdrawiam
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Licze na wygrana Rogera. Generalnie to kwestia jest jak interpretowac 11 i 12 punkt regulaminu. Zinterpretowalem regulamin i podalem typ i zauwazylem kolejny punkt. Sam nie wiem czy go zmieniac czy nie, bo na final kobiet nie licze w zaden sposob.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dlatego byle nie Roger  dobra nie rozmywam tematu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Licze na wygrana Rogera. Generalnie to kwestia jest jak interpretowac 11 i 12 punkt regulaminu. Zinterpretowalem regulamin i podalem typ i zauwazylem kolejny punkt. Sam nie wiem czy go zmieniac czy nie, bo na final kobiet nie licze w zaden sposob. 11. jak zagrasz Halep, to przeciwnik już tego meczu tyknąć nie może 12. jak zagrasz Halep, to już nie możesz zagrać Halep under, czy Halep HC
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Licze na wygrana Rogera. Generalnie to kwestia jest jak interpretowac 11 i 12 punkt regulaminu. Zinterpretowalem regulamin i podalem typ i zauwazylem kolejny punkt. Sam nie wiem czy go zmieniac czy nie, bo na final kobiet nie licze w zaden sposob. 11. jak zagrasz Halep, to przeciwnik już tego meczu tyknąć nie może 12. jak zagrasz Halep, to już nie możesz zagrać Halep under, czy Halep HC Sek w tym, ze Mkr wspominal, ze mamy szanse na wygrana, a byly dwa spotkania do typowania, ktore juz sami podali w swoich typach (wygrana Novaka i Halep), wiec ni chu chu nie wiem o co chodzilo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Licze na wygrana Rogera. Generalnie to kwestia jest jak interpretowac 11 i 12 punkt regulaminu. Zinterpretowalem regulamin i podalem typ i zauwazylem kolejny punkt. Sam nie wiem czy go zmieniac czy nie, bo na final kobiet nie licze w zaden sposob. 11. jak zagrasz Halep, to przeciwnik już tego meczu tyknąć nie może 12. jak zagrasz Halep, to już nie możesz zagrać Halep under, czy Halep HC Sek w tym, ze Mkr wspominal, ze mamy szanse na wygrana, a byly dwa spotkania do typowania, ktore juz sami podali w swoich typach (wygrana Novaka i Halep), wiec ni chu chu nie wiem o co chodzilo. No wiem, luknąłem na Waszą sytuację, bo mam podobną i ja też nie wiem o co mu chodzi 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
no właśnie 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
poczytajcie regulamin, wg mnie jesteście jeszcze w grze można konkretniej  dotychczas mamy po 1 trafieniu z kursami 1.7, czyli mamy remis 1.7-1.7, w razie remisu wygrywa para, która jako pierwsza podała swój ostatni typ , my pozostałe typy podawaliśmy po Was, jeśli nic juz nie trafimy to będzie remis i Wy wygrywacie. 5. W razie remisu, gracz który wysłał ostatni typ jako pierwszy awansuje do następnej rundy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale to Wy mkr podaliście ostatni typ 
|
|