|
|
stranger
|
|
stranger
aker jakie peffki lepiej powiedz na jutro, szkoda czasu i nerwów na takie dyskusje najbardziej mnie wkurza jak nazywają nas folksdojczami a ja osobiście szwabów nie trawię. a mnie cieszy, bo to świadczy o ich bezsilności i kompleksach na punkcie niemiec. Porównanie z Cyganami wynika z tego, że właśnie tak są u nas traktowani mieszkańcy ich miast, którzy przyjechali na Śląsk za robotą (gorole)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piszcie piszcie jutro będę miał się z czego pośmiać rano
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hallik w finale Liga Mistrzów mecz.pl, koniec forum blisko  jeden co ostatnio zarobiony 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
chudy Wrocław to nie Slask ja w Szczecinie zawsze pytam o morze dobrze, że nie w Stargardzie  tak mnie jakoś naszło 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
[quote=pacyfista]mooru,pacyfek,uvcio,aker ,blacku,hallik ,sensei ,burbon ,jose
sory aker ale jeszcze zostajesz na liscie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech ktos sie wypowie ze szczecina warto jutro na pogon nowa miotla moze skorokopy zepna poslady bo u nas juz lajtowo i tak punktow ponad stan wiec nie bedzie sie chcialo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker jakie peffki lepiej powiedz na jutro, szkoda czasu i nerwów na takie dyskusje masz racje trochę mnie też poniosło. najbardziej mnie wkurza jak nazywają nas folksdojczami a ja osobiście szwabów nie trawię. Dobra koniec polityki Czekam aż Pacyfik mnie wykreśli po dzisiejszej wygranej Ruchu ze swojej listy  nie wiem jak teraz, ale z Krk obojętnie jaki klub jechał na wyjazd to zawsze Ślązaków wyzywali od folksdojczów, czy to na Gieksie, na Ruchu itd. Na Ruchu parę lat temu co chwilę niestety śpiewali Deutschland albo Auschwitz Birkenau i stąd się też wzięło że jesteś filksdojcze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sory aker ale jeszcze zostajesz na liscie oj stary dałeś wczoraj słowo starego poczciwego polskiego białego murzyna dymanego przez dojcze a to do czegoś zobowiązuje 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
I tutaj się z kolegą jak najbardziej zgadzam..zdrówko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sory aker ale jeszcze zostajesz na liscie za ten final to moglbys mnie wykreslic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech ktos sie wypowie ze szczecina warto jutro na pogon nowa miotla moze skorokopy zepna poslady bo u nas juz lajtowo i tak punktow ponad stan wiec nie bedzie sie chcialo musiales przypominac, ze jutro Pogon..  to oznacza przymusowa wizyte na komendzie  no ale jeszcze tylko 6 miesięcy i wracamy na Papricane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sory aker ale jeszcze zostajesz na liscie To mówisz, że akera faktycznie " poniosło " z tym... skreśleniem z listy ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech ktos sie wypowie ze szczecina warto jutro na pogon nowa miotla moze skorokopy zepna poslady bo u nas juz lajtowo i tak punktow ponad stan wiec nie bedzie sie chcialo musiales przypominac, ze jutro Pogon..  to oznacza przymusowa wizyte na komendzie  no ale jeszcze tylko 6 miesięcy i wracamy na Papricane  to Ty aż taka hooliganka jesteś ? 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
niech ktos sie wypowie ze szczecina warto jutro na pogon nowa miotla moze skorokopy zepna poslady bo u nas juz lajtowo i tak punktow ponad stan wiec nie bedzie sie chcialo Czesiek zajebisty trener. Wprowadził sporo zmian na tych licznych treningach jakie miał okazje odbyć z drużyną. Znalazł wspólny język z chłopakami więc nic tylko 3 punkty.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
hallik za picie piwa ma wizyty
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
hallik opluł chłopca do podawania piłek.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
byłem ostatnio na śląsku, dokładnie we wrocławiu, pierwszy raz w życiu bo od małego słyszałem że tam to bród, smród i śmierdzi zakiszonym chujem. Rozmawiałem z paroma osobami, rodowitymi ślazakami, nie tylko z wro. Nasłuchałem się takich opowieści i wymądrzania się między innymi o tej Waszej całej śląskiej autonomi itd. Stwierdziłem że nie bywałem jeszcze wśród tak zarozumiałych i porąbanych , nieprzyjemnych i bezczelnych ludzi jak ślązacy. Nawet warszawiacy wydają mi się mniej pierdolnięci  Wrocław to raczej Górny Śląsk.. Wrocław to Dolny Śląsk O kurwa..się tu działo.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech ktos sie wypowie ze szczecina warto jutro na pogon nowa miotla moze skorokopy zepna poslady bo u nas juz lajtowo i tak punktow ponad stan wiec nie bedzie sie chcialo Czesiek zajebisty trener. Wprowadził sporo zmian na tych licznych treningach jakie miał okazje odbyć z drużyną. Znalazł wspólny język z chłopakami więc nic tylko 3 punkty. wczoraj pisałeś chyba co innego, ze tylko nie Czesiek?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
fechu jaka szydera
na dzisiaj czesiek to dobra decyzja
Kocian był smudo/lewo podobny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hallik za picie piwa ma wizyty po 06.10 wjezdzam tam na pelnej k**** ale obiecuje tym razem poic sie z ukrycia i nie pokazywac fucka do kamery 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|