|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kojarzy ktos jakie są standardowe warunki obrotu FreeBeta?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
W jeden dzień zmieniają zdanie więc nigdy nie można tu być niczego pewnym. Wczoraj dopisali mi do konta jakiś FreeBet wartości 206 Pln, a dzisiaj powitali takim komunikatem:
"Ważna informacja nt. zmian na koncie Rozważamy obecnie zmiany zasad przyznawania bonusów oraz kuponów FreeBet.
Aby zapewnić fair-play oraz uczciwe wykorzystanie bonusów i kuponów FreeBet, postanowiliśmy zawiesić Twoją możliwość korzystania z wszystkich promocji do odwołania."
Reasumując szkoda zawracać sobie dupę tymi ich promocjami.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam
Zawsze robiłem wpłaty i wypłaty w 90% poprzez moneybookers. Obecnie nie mogę zrobić wypłaty poprzez moneybookers. Depozyt oczywiście mógłbym zrobic poprzez moneybookers ale wypłaty już. (ostatnia depozyty były tylko za pomoca moneybookers.)Oczywiście na e-mail nie odpowiadają. Mieliście może, kiedyś podobna sytuacje???
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mam pytania do obeznanych : 1) jak anulować wypłatę w bwin 2) ile się czeka na weryfikacje dowodu, (wyslali mi potwierdzenie, że otrzymali skan i , ze weryfikacja "moze potrwac" i mam sie uzbroic w cierpliwosc - kompletnie nie wiem co to ma znaczyc, skoro dostali juz dowod to powinno im to zajac 5 minut)3)ile sie czeka na pierwsza wyplate w bwin z gory serdeczne dzieki, nie wiem co mnie podkusilo , zeby do tak beznadziejnego buka duza kase ladowac
|
|
|
|
|
|
|
mam pytania do obeznanych : 1) jak anulować wypłatę w bwin Tylko jeden sposób, napisać do supportu zanim wykonają wypłatę.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Otrzymałem ciekawego maila: Witaj XXXXXXXX!
Istnieje usługa, która powstała z myślą o naszych najbardziej lojalnych użytkownikach - premium. Nazwa mówi wszystko - to program dla najlepszych, dostępny jedynie na zaproszenie, który łączy to, co najlepsze w świecie bwin z wyjątkowymi ofertami. Na przykład tą - EUR 50,00 € darmowej gotówki dla Ciebie ! Zaloguj się na konto bwin, dokonaj upgrade'u konta i dołącz do czegoś wyjątkowego!
Team z bwin
Oto, co na Ciebie czeka:
EUR 50,00 € gotówki w prezencie - bez wymaganej wpłaty i bez konieczności postawienia! Koniec prowizji za transakcje Szybkie wypłaty Wyższe bonusy No i rzeczywiście tak było. Po upgrade konta i akceptacji bonusu został on dodany do konta. Email wysłany z [email protected]. Więć posprawdzajcie skrzynki może i was zaprosili.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie mogę się zalogować do konta Bwin, próbowałem kilkukrotnie. Do tego gdy wpisuję nick, aby wysłali mi przypomnienie hasła (mimo, że na 100% wpisuję dobre hasło, lecz próbowałem dostać się na konto w ten sposób), także pokazuje się błąd. Czy ktoś może ma ten sam kłopot. Problem lezy po ich stronie?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hej długo nie gralem na bwin, po ponownym zalogowaniu się na konto nie widze opcji wpłat/wypłat przez skrill bądź neteller. Jak więc tam gracie?Z góry dzięki....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wyslalem im maila i odpisali mi: Uprzejmie informujemy, ze zgodnie z polityka firmy opcja Moneybookers została usunięta z Pana Konta... Czy ktoś miał cos podobnego pomocy?!?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a dają chociaz jakiś bonus, aby do nich wrcac ??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a momentami najlepsze kursy to mało?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy obecny gamebookers to klon bwin? Kursy i układ strony te same.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Baaardzo dawno nie grałem w bwinie, napisałem do ich supportu i widzę,że przez tyle lat dalej jest to samo. Odpowiedź dostałem około 2 tygodni później, na następną czekam już prawie tydzień. Mistrzowie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam czy jak w bwin premium zleciłem wypłatę na skrill w sobotę rano to dojdzie mi do jutra? [NIEDZIELA]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jeśli zaakceptowali prośbę o wypłatę to max 24h
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Caly czas jest status w trakcie realizacji. Od 12.00....
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam, ile tam sie czeka na wyplate? Ile maks czekaliscie? Bo ciagle mam oczekiwanie na weryfikacje..mam 3 zlecone wyplaty (jedna w czwartek i dwie w sobote) wczesnieja z pn nie doszla do czwartku wiec cofnalem i zlecilem 3..wplacalem 100$ z netka i 10$ ze skrilla, na skrilla pierwsza wyplate 50$ mi po 1 dniu wyplacili, a teraz jak chce calosc to cisza (myslalem ze moze przez to ze z netka wplacalem wiekszosc dlatego cofnalem skrilla) a teraz wisza 3, dwie zlecilem na netka i jedna na skrilla, z tego co czytalem to tu chyba tydzien to standard??
|
|
|
Link skopiowany do schowka