|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
SaleuPlius 1.2 takie cudo siedzi mi w rozszerzeniach... gdy usunę, to i tak za chwilę się pojawia. Wyłączę to i tak się za chwilę samo załączy. Mimo adblocka wyświetla mi się mnóstwo dziwnych reklam. Jak to ustrojstwo wyłączyć? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
SaleuPlius 1.2 takie cudo siedzi mi w rozszerzeniach... gdy usunę, to i tak za chwilę się pojawia. Wyłączę to i tak się za chwilę samo załączy. Mimo adblocka wyświetla mi się mnóstwo dziwnych reklam. Jak to ustrojstwo wyłączyć?  Trojanremover twoim nowym przyjacielem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SaleuPlius 1.2 takie cudo siedzi mi w rozszerzeniach... gdy usunę, to i tak za chwilę się pojawia. Wyłączę to i tak się za chwilę samo załączy. Mimo adblocka wyświetla mi się mnóstwo dziwnych reklam. Jak to ustrojstwo wyłączyć?  Powinno pomóc: http://www.dobreprogramy.pl/Junkware-Removal-Tool,Program,Windows,39541.html
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Niestety oby dwa programy zawiodły... Mimo wszystko wielkie dzięki za radę 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wejdz w panel sterowania i potem "dodaj/usun programy" i poszukaj pozycji o tej nazwie.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Próbowałem już tak, ale nic takiego nie ma. Można to usunąć w rozszerzeniach w chromie, ale zresetuje przeglądarkę, to wraca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisz temat na forum dobreprogramy w dziale bezpieczeństwo. Z pewnością pomogą 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Okej, dzięki Irek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Próbowałem już tak, ale nic takiego nie ma. Można to usunąć w rozszerzeniach w chromie, ale zresetuje przeglądarkę, to wraca  Programik Malwarebytes anti-malware powinien dac sobie rade
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Próbowałem już tak, ale nic takiego nie ma. Można to usunąć w rozszerzeniach w chromie, ale zresetuje przeglądarkę, to wraca  Programik Malwarebytes anti-malware powinien dac sobie rade Pomogło, wielkie dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pomogło, wielkie dzięki  
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Takie pytanie mam z rodzaju tych noobowskich  bo mam zawsze internet wyłączony w ustawieniach telefonu i zastanawiam się jakby to było przez telefon.. Czy na smartfonie mogę sobie wejść na bet365 i mieć dokładnie taki rozkład strony jak poprzez przeglądarkę na komputerze i obstawiać zakłądy czy muszę specjalnie ścągać aplikacje mobilną z bet365 i jej używać na telefonie? bo ona gópia jest  i nic tam nie widać  dzienki za otpowieć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak masz smartphona to masz wybor: mozesz otworzyc strone normalnie jak na komputerze albo otworzyc strone mobilna przeznaczona na telefony. Jak kto woli, ogranicza na predkosc i ilosc transferu jaki wytracimy.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Używa ktoś może Chromebooka czy sami Windowsowcy tutaj?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
raczej ciezko go dostac wiec watpie, zeby ktos mial.
poza tym jak widac Google nie zrobilo zbytnio kariery na tym "wynalazku"
|
|
|
|
|
|
|
Kobiecie ostatnio padł laptop tak więc czas go wymienić. Z tym że jej wystarcza przeglądarka do wszystkiego (poczta, www, itd.) i generalnie nie potrzebuje innych aplikacji. Może Office, ale Google ma akurat swoją wersję Office'a, do tego w chmurze, co ponoć ładnie chodzi na Chromebookach. Na razie to mnie zaciekawiło: http://www.amazon.com/Toshiba-CB35-B3340-13-3-Inch-Chromebook-Full-HD/dp/B00N99FXIS/System ponoć łatwy, sam się aktualizuje, bezpieczny i nie trzeba antywirusów, itd. Zobaczymy jak to pochodzi, ale generalnie nie chcę jej przestawiać na Windę bo sam już zapomniałem jak się nią posługiwać...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ryzyk fizyk  a maka nie chce?
|
|
|
|
|
|
|
ryzyk fizyk  a maka nie chce? Maca miała, ale niestety nie miał genu długowieczności i niebawem zostanie poddany eutanazji. Ten Toshiba Chromebook 2 na szczęście można zamówić do Australii z Amazona, po przeliczeniu wraz z szybką dostawą jakieś AU$477 wychodzi. To sporo mniej niż Mac za ok. 2 kafle, tym bardziej że chodzi tylko o używanie przeglądarki do wszystkiego.
|
|
|
|
|
|
|
Kupiłem tego Chromebooka i jest zajebisty.
Nie wiem jak ten system się ukrywał przede mną przez tyle czasu. Zawsze w sklepach widać Windę czy Maca, a tu jest jeszcze trzecia opcja dla tych co nie potrzebują jakichś niszowych aplikacji typu CAD uruchamiać. Ogólnie nie lubię produktów Google'a oprócz ich map, ale tutaj odwalili kawał dobrej roboty z Chrome OS i Chromebookami.
A cena fenomenalna.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|