Sosnowiec wczoraj podobno nawet nie stwarzał pozorów, że chcą wygrać. Plaża 90 minut.
A po skrócie widzę, że Lech prawie się obsrał z tą Wisłą, jakby to przejebali to byłaby masakra. Zachowanie piłkarzyków Legii podczas dekoracji bez komentarza, gwiazdorki na strzała. Obrażeni na cały świat, wszyscy winni tylko nie oni.
gdzie twoje berło berło i korona !!! Gdzie twoje mistrzostwo legio pier... wiem ze mega boli dupa ale co zrobisz takie zycie raz ty ruchasz a raz ciebie posuwaja
widze za jagusia byla wczoraj aktrakcja imprezy i ja chlopaki dojechali troche
a swoja droga, Lech zdobywa mistrza, a tu tylko caly czas temat, ze to Legia nie zdobyla mistrza i napinka z tego
to tylko swiadczy o tym, ze prawdziwy mistrz w swiadomosci kibicow jest tylko jeden, o reszta to tymczasowe zajmowanie tronu
widze ze polityczna rozjebunda dostala za zadanie zrobic bajzel w innym dziale
to raczej kwestia tego, w jak STRASZNIE FRAJERSKI SPOSOB Legia ten tytul stracila, ta nonszalancja, gwiazdorstwo, zachowanie pilkarzy i trenera, ot tyle mysle kazow, dorabianie twojej ideologii jest zupelnie na sile i bezpodstawne
@craax, ale to tylko moje subiektywne odczucie, nie forsuje zadnej ideologii
pewnie wiesz ze z kibicowanie noznej to malo mam wspolnego, a jako naoczny swiadek to tylko mowie ze bardziej sie czasem rzuca "jeb.ac L ze nie zdobyla majstra" niz "wielki Lech ze zdobyl"
no chyba ze to tylko kompleksy pojedynczych osobnikow tylko, a tacy najwiecej krzycza (vide: jagusia)
pewnie wiesz ze z kibicowanie noznej to malo mam wspolnego, a jako naoczny swiadek to tylko mowie ze bardziej sie czasem rzuca "jeb.ac L ze nie zdobyla majstra" niz "wielki Lech ze zdobyl"
no chyba ze to tylko kompleksy pojedynczych osobnikow tylko, a tacy najwiecej krzycza (vide: jagusia)
a do ciebie lamusie odpisze tylko tyle ze znajac zycie w dupie byles gowno widziales starasz sie byc madry jak twoj resortowy konfident esbecki jan miodek ale ci to za bardzo nie wychodzi wg mnie to nawet nie wiesz ilu kopaczy biega jednoczesnie podczas meczu ale taki mamy klimat obecnie w kraju cytujac twoja kolezanke po szalu
a do ciebie lamusie odpisze tylko tyle ze znajac zycie w dupie byles gowno widziales starasz sie byc madry jak twoj resortowy konfident esbecki jan miodek ale ci to za bardzo nie wychodzi wg mnie to nawet nie wiesz ilu kopaczy biega jednoczesnie podczas meczu ale taki mamy klimat obecnie w kraju cytujac twoja kolezanke po szalu
oo to latwe pytanie jest, ale odpowiedz zalezy chyba w jakim kraju sie gra, bo w Polsce to widzialem ze jednoczesnie na boisku biega tak z czterech, moze pieciu... a reszta sie przyglada i zastanawia po co oni biegaja jak mozna postac 90 min i wyplata