|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Od prawie roku posiadam karte skrill jednak dopiero dziś pojawia się mój problem odnośnie limitu, chodzi mi o wypłatę z bankomatu - 1000zł na 24h. Można to jakoś zwiększyć ? Można, musisz mieć Vip-a na koncie, najlepiej jak najwyższy poziom, wtedy zwiększa się limit wypłat z bankomatów, płatności kartą itp W jaki sposób zrobić tego vipa ;-) ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Od prawie roku posiadam karte skrill jednak dopiero dziś pojawia się mój problem odnośnie limitu, chodzi mi o wypłatę z bankomatu - 1000zł na 24h. Można to jakoś zwiększyć ? Można, musisz mieć Vip-a na koncie, najlepiej jak najwyższy poziom, wtedy zwiększa się limit wypłat z bankomatów, płatności kartą itp W jaki sposób zrobić tego vipa ;-) ? Ok mam, maja fajnie opisane na stronie. Dzięki za info.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ziomale,
nie pamiętałem hasła do konta, więc poprosiłem o jego reset za pomocą sms. Sms nie przyszedł, a po kilku takich próbach pojawił sie komunikat, żeby skontaktować się bezpośredni ze Skrill przez formularz konaktowy. Tak też zrobiłem, ale od piątku rano cisza z ich strony. Żadnego telegonu ani maila. Dodatkowo nie mogę załączyć swoich dokumentów celem potwierdzenia tożsamości.
Dzwonię też na infolinię, ale tak z kolei proszą o podanie nr identyfikacyjnego, który jest dostępny dopiero po zalogowaniu się. Błędne koło.
Kilka pytań:
1. w jakim czasie ktoś ze skrill powinien się ze mną skontkatować? 2. czy jest jakiś adres mailowy pod który mogę napisać i jednocześnie wysłać załączniki ze skanami dokumentów?
z góry dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Loyality club i sklep wymian punktów jakoś jest u mnie niedostępny a mam VIPa.Kiedyś bez problemu dało się wejść, a teraz nie mogę znaleźć. Macie taki sam problem?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z tymi statusów vip to nie było tak że dany status jest aktualny 3 miesiące i dopiero wtedy degradują? bo dostałem kilka dni temu silvera,a dzis mnnie znowu zdegradowali do bronze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej, mam pytania dotyczące ważności karty moneybookers. Jeśli termin ważności to '06/2015' to jest ona ważna do końca czerwca? Dziś mam niby status karty jako 'aktywna', ale nie chcę robić transakcji za pośrednictwem MB jeśli miałbym na dniach stracić aktywność karty. I druga kwestia, czy nowa karta zostanie wysłana do mnie z automatu, czy muszę o nią poprosić i czy wiąże się to z jakimiś kosztami? Zapewne w/w kwestie były już poruszane jednak byłbym wdzięczny za Waszą pomoc i oszczędzenie mi przekopywania całego tematu  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
do konca czerwca. Powinni wyslac z automatu, ale lepiej sie przypomniec via opcje karty na swoim profilu lub mailowo. Po ok 10 dniach od nadania bedziesz mial ja u siebie (adres ten co masz na koncie podany). pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bardzo ważne, żebyś miał 10 Euro na koncie Skrill lub ekwiwalent w innej walucie na miesiąc przed końcem ważności karty. Sprawdź w historii transakcji, czy pobrali od Ciebie tę prowizję. Jeżeli pobrali, karta jest już w drodze, jeśli nie pobrali od Ciebie 10 Euro za przedłużenie karty, to koniecznie wpłać tę kwotę.
Jeżeli pobrali opłatę za przedłużenie karty, zostanie wysłana z automatu i nic więcej nie musisz robić. Stara karta ogarnie wszytkie transakcje do końca czerwca. W lipcu masz nową.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spieprzył mi się chip w karcie i działa tylko na pasek. Czy jest możliwe wypłacenie gotówki z jakiegoś rodzaju bankomatu taka kartą, bo w tym który akurat mam pod domem nie dało rady. Ewentualnie wypłata bez karty (widziałem takie opcje w jakichś bankomatach, ale pewnie ma to pewnie zależy od banku) albo jakiś cashback w sklepie (też nigdy nie korzystałem). Są jakieś opcje czy muszę zamawiać następny plastik za który, jak się domyślam, znowu mnie skasują?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
bez chipa kupa, musisz zamówić nową kartę. Ewentualnie przesłać kasę komuś innemu na skrilla, żeby Ci wyciągnął kasę. Wypłata kasy bez karty to usługa dla tylko klientów banku z którego jest dany bankomat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trwa weryfikacja w Skrillu?
Wysłałem im kurde we wtorek wszystkie skany i dziś jest piatek i nic. Oni jakoś o tym informują? Ile trwa taka procedura?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam, miał ktoś może kiedyś problem z tokenem? wbijam email, hasło przechodzi normalnie do wpisania kodu z tokenu i po wpisaniu wyskakuje info o błędnym loginie lub haśle mimo tego, że o 8 rano logowałem się bez problemu na skrilla
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
musiał być jakiś błąd od nich, już wszystko śmiga
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witajcie!
Od dwóch dni nie mogę zrealizować wypłaty kartą skrill z bankomatu. Na kranie bankomatu pojawia się informacja typu, "Nie można wykonać transakcji dla tej karty. Skontaktuj sie ze swoim bankiem". Próbowałem wypłacić z bankomatów różnych banków, lecz daremnie. Dodam, iż próba zapłata w sklepie skończyła się odrzuceniem transakcji. Miał ktoś z Was podobny problem?
Dziękuję!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy tylko ja mam takie opłaty za przewalutowanie przedu 100 zł na 270 euro ? dostałęm wypłate w kwocie 271 euro na konto w pln. gdy proboje przelac na inne konto pokazuje ze moge przelac max 251... to jest żałosne... jak tego uniknąć...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witajcie!
Od dwóch dni nie mogę zrealizować wypłaty kartą skrill z bankomatu. Na kranie bankomatu pojawia się informacja typu, "Nie można wykonać transakcji dla tej karty. Skontaktuj sie ze swoim bankiem". Próbowałem wypłacić z bankomatów różnych banków, lecz daremnie. Dodam, iż próba zapłata w sklepie skończyła się odrzuceniem transakcji. Miał ktoś z Was podobny problem?
Dziękuję! Pewnie już wiesz o co chodzi, ale napiszę. Na 99% posypała Ci się karta. Tez tak miałem. Najpierw poszedł chip- o wypłatach z bankomatów można było zapomnieć, ale w prawie wszystkich sklepach mogłem płacić przy pomocy paska magnetycznego. Ostatnio to też przestało działać i zamówiłem duplikat. Zastanawiam się tylko na ile to kwestia pecha, na ile jakości (coś często można przeczytać, że ludzi mają problemy z wadliwymi kartami właśnie skrilla), a na ile sposobu postępowania z nimi. Często na przykład nosze wszelakie karty płatnicze luzem w tylnej kieszeni- siedze na nich, wyginam itp. i jeszcze nie zdarzyło mi się żeby którakolwiek przestała przez to działać. Macie może jakieś spostrzeżenia w tym temacie? :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy tylko ja mam takie opłaty za przewalutowanie przedu 100 zł na 270 euro ? dostałęm wypłate w kwocie 271 euro na konto w pln. gdy proboje przelac na inne konto pokazuje ze moge przelac max 251... to jest żałosne... jak tego uniknąć... Sprawdź kursy w historii i spróbuj sam wyciągnąc wnioski  Poza zmianą waluty portfela/sprzedawcy nie ma raczej na to sposobu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie,ktory buk/buki nie posiadaja limitu na minimalny depozyt przez Skrilla ? thx
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|