|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo biczyk za Villa niespodziewalbym sie overa w espana kebien  trzeba kminić co na jutro Arsenal -1 dla bardziej odważnych Everton
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Brawo biczyk za Villa niespodziewalbym sie overa w espana kebien Triumf nie obraź się bo cię szanuję, ale z tą hiszpańską to pierdzielisz jak potłuczony. Pograłeś mocno underową kolejkę na overy bo wiem, że lubisz grać wg statystyk na przełamanie czyli jak mało underów e kolejce to walisz over albo na odwrót i ci nie poszło. I teraz jak nakręcony nadajesz, że to underowa liga i ją deprecjonujesz non stop  Trochę obiektywzmu  O jenysiu jaki ten fechu jest mondrutki...
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ale z Napoli nie chce mi dać rady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lubie takich szczerych ludzi jak fechu nie podlizuj sie szarpidrucie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo biczyk za Villa niespodziewalbym sie overa w espana kebien Triumf nie obraź się bo cię szanuję, ale z tą hiszpańską to pierdzielisz jak potłuczony. Pograłeś mocno underową kolejkę na overy bo wiem, że lubisz grać wg statystyk na przełamanie czyli jak mało underów e kolejce to walisz over albo na odwrót i ci nie poszło. I teraz jak nakręcony nadajesz, że to underowa liga i ją deprecjonujesz non stop  Trochę obiektywzmu  i nie mylisz sie kolego :winko: Natomiast od wiosny jest tam dosc underowo i troche nudno 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
hahah grek "pyrlo" zorba Fechu mój dog Sampa ma szanse wejścia ? Zobaczymy w niedzielę. Kurs ładny. Zastanawia mnie jedno Biczyk. Wynik Sampy z 1 kolejki piękny. Ale zobacz na staty. Ile sytuacji bramkowych miał beniaminek, trochę dużo jak dla mnie. Meczu nie oglądałem więc nie wiem ile mozna na tym bazować, ale dla mnie wynik chyba nie odzwierciedlił przebiegu. Skoro beniaminek mógł mieć tyle sytuacji na wyjeździe to co dopiero Napoli?  No, ale statystyki są dla statystyków  I już pewnie i tak pograłeś i teraz tylko chcesz się "upewnić" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 *
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Brawo biczyk za Villa niespodziewalbym sie overa w espana kebien Triumf nie obraź się bo cię szanuję, ale z tą hiszpańską to pierdzielisz jak potłuczony. Pograłeś mocno underową kolejkę na overy bo wiem, że lubisz grać wg statystyk na przełamanie czyli jak mało underów e kolejce to walisz over albo na odwrót i ci nie poszło. I teraz jak nakręcony nadajesz, że to underowa liga i ją deprecjonujesz non stop  Trochę obiektywzmu  O jenysiu jaki ten fechu jest mondrutki... Po co te zaczepki? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo biczyk za Villa niespodziewalbym sie overa w espana kebien  trzeba kminić co na jutro x2 [email protected] pobrane juz w srode 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
tak jak mówisz Fechu już pograne, ale dziękuje za opinie - to naprawdę dużo 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Brawo biczyk za Villa niespodziewalbym sie overa w espana kebien Triumf nie obraź się bo cię szanuję, ale z tą hiszpańską to pierdzielisz jak potłuczony. Pograłeś mocno underową kolejkę na overy bo wiem, że lubisz grać wg statystyk na przełamanie czyli jak mało underów e kolejce to walisz over albo na odwrót i ci nie poszło. I teraz jak nakręcony nadajesz, że to underowa liga i ją deprecjonujesz non stop  Trochę obiektywzmu  i nie mylisz sie kolego :winko: Natomiast od wiosny jest tam dosc underowo i troche nudno  Tak jak "nudno" miało być w poniedziałek i dzisiaj?  Liga jedna z 3 najlepszych na świecie. Jest 5 drużyn, które biją resztę na głowę więc wiadomo, że trafią się jakieś spotkania bez historii, ale nie popadajmy w skrajności. Jest wiele fajnych drużyn jak właśnie Espanyol, Baskowie z Bilbao, San Sebastian, Villarreal, Vallecano, Celta, które również potrafią fajnie pograć. A przecież spotkania Eibar-Levante, Granada-Gijon nikt nie każe nikomu oglądać ani obstawiać tym bardziej
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Brawo biczyk za Villa niespodziewalbym sie overa w espana kebien Triumf nie obraź się bo cię szanuję, ale z tą hiszpańską to pierdzielisz jak potłuczony. Pograłeś mocno underową kolejkę na overy bo wiem, że lubisz grać wg statystyk na przełamanie czyli jak mało underów e kolejce to walisz over albo na odwrót i ci nie poszło. I teraz jak nakręcony nadajesz, że to underowa liga i ją deprecjonujesz non stop  Trochę obiektywzmu  O jenysiu jaki ten fechu jest mondrutki... Po co te zaczepki?  Zadne zaczepki - fakt autentyczny. Zdrowia
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Chyba że grać UNDER  Kevin De Bruyne w ciągu najbliższych 24 godzin podpisze kontrakt z Manchesterem City! Butelki z Jackiem zbliżają się do Pyrlo nieuchronnie.....
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Zadne zaczepki - fakt autentyczny.
Zdrowia Jeśli tak to przepraszam, myślałem, że się naśmiewasz 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczu, da sie jakoś sprawdzić kupon z fortuny? Po numerze czy jakoś inaczej?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczu, da sie jakoś sprawdzić kupon z fortuny? Po numerze czy jakoś inaczej? da się na dole strony po lewej masz Kontrola Kuponu https://www.efortuna.pl/
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
City tyle wydało to może Roman wyłoży te 70 baniek na Pogbe
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczu, da sie jakoś sprawdzić kupon z fortuny? Po numerze czy jakoś inaczej? da się na dole strony po lewej masz Kontrola Kuponu https://www.efortuna.pl/Jak zawsze można na tobie polegać 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|