Dzisiaj kolega z niemieckiego oddziału firmy w której pracuję jako, że jest wielkim fanem piłki nożnej napisał mi maila, wycinek poniżej:
What a phenomenal player - Robert Lewandowski ! 5 goals in just one match! 5 goals in just 9 minutes! The quickest hat-trick ever! The quickest four-goals strike ever! The quickest five-goals score ever! Wolfsburg - 1 : Bayern Munich (Lewandowski) - 5 ! Incredible! Scrumtrulescent! One of the greatest players ever! Congratulation to everyone in Poland being a compatriot of Robert Lewandowski - fantastic!
Na pewno dużo tutaj kurtuazji, ale miło, że potrafią docenić wyczyn.
Fejne te rugby, oglądam sobie, nie wiem dlaczego w Polsce zaczynają/ły powstawać drużyny jakiegoś NFL w rajtuzach, skoro jest dużo bardziej europejska gra. ;-))
Nie wiem czy słyszeliście ale wczoraj Robert Lewandowski zdobył 5 bramek w meczu ligi niemieckiej.
Taaa, jasne-:) ktoś Cię oszukał, Bundesliga gra w piątki, soboty i niedziele. Dodam, że w soboty o 15.30 i jeszcze później też ale nie pamiętam o której ale na pewno nie we wtorki, a skoro piszesz "wczoraj" to znaczy, że piszesz o wtorku który był właśnie wczoraj, a jak wiadomo wtorek to nie piątek, nie sobota ani tym bardziej niedziela
A w ogóle 5 bramek, phi, wielki Lech miszcz polski tyle nie strzelił, Liverpool co prawda nie miszcz ale też tyle nie strzelił, więc jak jakiś byle folksdojcz z brzydką żoną której nikt przecież nie lubi, mógłby być lepszy od miszcza Polski, he???? Ale fake:-] Wstyd Master, straszny wstyd!