|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Pacyfek na korepetycje z cytowania migusiem 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Pacyfek na korepetycje z cytowania migusiem  wiem wiem to był moment zagapienia i poszło
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
co na dziś?
ako ok .2.00
Arsenal + Barca ? wejdzie Pamietajcie ze Arsenal nie dał rady W CHORWACJI
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Gol Dinamo Zagrzeb dobrze płatny @3.20
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akcja #uwolnicMacka w końcu doczekała się pozytywnego końca. Dziś Sąd Apelacyjny zdecydował, że kibic Legii Maciek Dobrowolski opuści areszt i będzie odpowiadał z wolnej stopy. Przebywał w areszcie tymczasowym ponad 3 lata! W ostatnich miesiącach rodzina i koledzy Maćka poruszyli niebo i ziemię. Kibice wysyłali tysiące kartek, negatywne opinie o pracy wymiaru sprawiedliwości i prokuratury wydała nawet Naczelna Rada Adwokacka. Wszystkie ogólnopolskie media informowały o sytuacji, prowadzona była sprzedaż koszulek, a na wielu stadionach w kraju, a nawet za granicą, wieszane były transparenty z hasłem #uwolnicMacka. Dziękujemy wszystkim za pomoc w akcji! Wybory... Ile one mogą zdziałać. Tym niemniej 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
w Polsce rola trenera jest podwójnie ważna pacyfku drogi:) Wczoraj na C+ oglądałem jakieś ploty o naszej lidze, przełączając kanały trafiłem akurat jak pokazywali Linettego z Lecha, z naciskiem na "pokazywali" bo w sumie nic nie mówił tylko się kielczył do kamery, niby taki super zdolny młody grajek, a ja zwróciłem uwagę na to jak był ubrany, żeby nie było, w dupie to mam zasadniczo ale jak wspominałem, nic nie mówił;-) spodnie w połowie uda, z tym, że spodnie podtrzymywane wyeksponowanym paskiem, domyślam się że drogi, dlatego wyeksponowany, na to bluza z wielkim napisem CK, i uśmiech ćwierć inteligenta pożal się boże. Smutne to, bo ten chłopak jest tak podjarany swoja wypłatą za kopanie skórzanego worka, że po każdym pojawieniu się na koncie nowej wypłaty, leci do najbliższego centrum handlowego wydać jej znaczną część na te jakże piękne fatałaszki plus koniecznie skórzaną torebeczkę:]
Powiedz mi teraz, że ten chłopak ma cokolwiek w głowie co pozwoliłoby mu na to, żeby mierzyć wyżej niż kiepski Lech? absolutnie nie ma mowy, właśnie dla tego w polskiej lidze, trener to musi być kawał kutasa który będzie pokazywał, że granie w piłkę to jest po prostu granie w piłkę, trening, mecz, odpowiednie odżywianie, higieniczny tryb życia, ot jakby to, żeby się wcześniej kłaść spać, do tego bardzo dużo chęci i zaangażowania w to co się robi.
Już wczoraj o tym było, ktoś płaci, ktoś bierze i nie dyskutuje, ale płatnik powinien wymagać określonych zachowań, wręcz ich całej listy. Ci młodzi chłopacy myślą, że chwycili pana boga za nogi bo teraz dostaje kilkadziesiąt tysi na miesiąc, fajnie, dużo, tylko oni w wieku 30kilku lat będą musieli dalej żyć ale już bez kopania piłki w celach zarobkowych. jakiś mały procent tak myśli, reszta ma wyjebane i po prostu żyje udając kogoś wyjątkowego, a po za tym, że raz w tygodniu pojawia się na murawie dużego stadionu i dostaje wypłatę o jakiej większość jego kolegów może pomarzyć, jest zwykłym kolesiem który gdyby nie piłka, pracowałby na budowie albo w fabryce, nie obrażając w żaden sposób tych którzy tam pracują.
Tacy jak on, potrzebują trenera który sprzeda przysłowiowego liścia lub wstrzyma wypłatę jak pojawi się sodówka, a taki Karolek jak tylko wyjdzie z szatni to pewnie zapomina jak się nazywa ten jego Maciek który stoi przy linii w trakcie meczu;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze raz - dziękujemy wszystkim.
Legia Warszawa.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dobry wpis Biszop i w całosci sie zgadzam
ja jeszcze jestem za tym zeby trener co 2/3 sezony sie zmieniał
pisze o druzynach seniorskich
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyfek, a mój wpis nie jest dobry ? Ja rozumiem, że nie jest tak merytoryczny, ale wiesz... Dałem jakiegoś newsa. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Roma u 19 @ 2.5 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
akagi "odgapiłes" od Stanowskiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech jest mistrzem Polski, gra w pucharach. A jak podzieli się ligowe punkty, to nadal będzie w kontakcie z czołowymi drużynami - zauważył Zarzeczny.  Lubię tego Zarzecznego. Ma w sobie to " coś ".
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Roma u 19 @ 2.5  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi "odgapiłes" od Stanowskiego Jak raz jego jeszcze nie czytałem. Ale czy on to wiedział ode mnie, czy ja od niego - chociaż nie czytałem - to zupełnie inna sprawa. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
akagi "odgapiłes" od Stanowskiego Jak raz jego jeszcze nie czytałem. Ale czy on to wiedział ode mnie, czy ja od niego - chociaż nie czytałem - to zupełnie inna sprawa.  polecam bo dobrze sie czyta
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
co na dziś?
ako ok .2.00
Arsenal + Barca ? Baya over 2,5 + Arsenal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co na dziś?
ako ok .2.00
Arsenal + Barca ? na dzisiaj polecam gruby over w Bawarii. Bayern dzisiaj urządzi sobie gwałt zbiorowy na Chorwatach (5 lub 6-0)
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dobrze napisane Biszop. Polecam książkę i wkłady Raymonda Domenecha w których jak mantrę powtarza ze takim linettym w wieku 18 lat odpierdala. Na stanowisku trenera musi być ktoś więcej niż tylko ten który powie czy gramy dzisiaj 442 czy 4231. Nie bez kozery w Legii taki Magiera prowadzi młodych jak ojciec.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Magiera już nie prowadzi quincy.
|
|