|
|
specjalista
|
|
specjalista
Ludzie stawiający piłkę muszą być naprawdę wytrzymali, drugi raz stawiam LM i oglądam żenadę.  żenadę ?? kurwa sie pogubiłem już całkiem ... nie no kurwa , nie moge , gdzie żenade tu dziś widziałes ?? W LM widziałem żenującą grę, dno. Maszynka do wyciągania kasy, sto pięćdziesiąty sezon LM, na wymioty zbiera. Nie ma sensu tego stawiać. tak piszesz bo wjebałeś a jak byś wygrał to byś już dziś układał kupon na jutro ano i zdarzają się fikołki ale mistrzem ten kto się doszuka takich fiksów w każdym bądź razie powodzenia 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Nie martw się Hazardzistan. Ja mam ostatnio syndrom jednego meczu. W zeszłym tygodniu 7,8k przeszło koło nosa przez dwa mecze  Teraz coś czuje, że 3,5k przejdzie tylko przez Lajony. Jak mawiał klasyk... wszystkiego nie przelecisz. Ale próbować trzeba.  Najważniejsze to żeby żona nie widziała  najwazniejsze to byc z tylu
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Wiecie co jest najważniejsze przy waleniu konia? Żeby walić swojego 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie martw się Hazardzistan. Ja mam ostatnio syndrom jednego meczu. W zeszłym tygodniu 7,8k przeszło koło nosa przez dwa mecze  Teraz coś czuje, że 3,5k przejdzie tylko przez Lajony. Jak mawiał klasyk... wszystkiego nie przelecisz. Ale próbować trzeba.  Najważniejsze to żeby żona nie widziała  najwazniejsze to byc z tylu Gdy mamy do czynienia z pozycją "od tyłu" należy dodać.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie martw się Hazardzistan. Ja mam ostatnio syndrom jednego meczu. W zeszłym tygodniu 7,8k przeszło koło nosa przez dwa mecze  Teraz coś czuje, że 3,5k przejdzie tylko przez Lajony. Jak mawiał klasyk... wszystkiego nie przelecisz. Ale próbować trzeba. Już mnie tu nazywają nie tylko Hazardzistanem, ale i Fernando Gonzalezem. Akurat tego drugiego (tenisistę) bardzo lubiłem  Jak coś jest blisko na wyciągnięcie ręki, to boli najbardziej. Dałem przedmeczowo że w Monachium wpadnie over 1.5 gola w 2 połowie po kursie 1.72. I nawet mimo rozwałki w 1 połowie, której się nie spodziewałem, to 5 gol wpadł w 55 minucie, więc było około 37 minut na jeszcze jednego gola. Był słupek, za długo zwlekający Lewy. Fundusze się kończą, zaraz nie będzie za co grać, więc może przymusowa przerwa coś zmieni, bo teraz to przynosi co raz więcej smutku, a miało być zabawą ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maciek na wolnosci tysiace transparentow w calej Polsce wkoncu sie udalo !!!
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Wiecie co jest najważniejsze przy waleniu konia? Żeby walić swojego  A wiesz kto wymyslił triathlon?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wiecie co jest najważniejsze przy waleniu konia? Żeby walić swojego  A wiesz kto wymyslił triathlon? Cyganie
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Wiecie co jest najważniejsze przy waleniu konia? Żeby walić swojego  Siedzi Bolek i Lolek pod namiotem na biwaku. Bolek: Ty... Lolek... walisz se konia? Lolek: YYY... no... a co? Bolek: Ty... to wal swojego
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jadąc samochodem widzisz cygana na rowerze, dlaczego go nie przejedziesz ? Bo to moze byc twoj rower.
Czym się różni rumun od goryla? Goryl jak szcza do zlewu to wyjmuje naczynia.
Jak nazwiesz cygana bez rąk? Godnym zaufania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak sie nazywa rumun co sprzedaje plyty compaktowe ? cd rom
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu w rumunii nie ma labedzi ? bo rumuni szybciej doplywaja do chleba
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Nie martw się Hazardzistan. Ja mam ostatnio syndrom jednego meczu. W zeszłym tygodniu 7,8k przeszło koło nosa przez dwa mecze  Teraz coś czuje, że 3,5k przejdzie tylko przez Lajony. Jak mawiał klasyk... wszystkiego nie przelecisz. Ale próbować trzeba. Już mnie tu nazywają nie tylko Hazardzistanem, ale i Fernando Gonzalezem. Akurat tego drugiego (tenisistę) bardzo lubiłem  Jak coś jest blisko na wyciągnięcie ręki, to boli najbardziej. Dałem przedmeczowo że w Monachium wpadnie over 1.5 gola w 2 połowie po kursie 1.72. I nawet mimo rozwałki w 1 połowie, której się nie spodziewałem, to 5 gol wpadł w 55 minucie, więc było około 37 minut na jeszcze jednego gola. Był słupek, za długo zwlekający Lewy. Fundusze się kończą, zaraz nie będzie za co grać, więc może przymusowa przerwa coś zmieni, bo teraz to przynosi co raz więcej smutku, a miało być zabawą ... jesteśmy z Tobą...ale za darmo nie podymasz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie stawiający piłkę muszą być naprawdę wytrzymali, drugi raz stawiam LM i oglądam żenadę.  żenadę ?? kurwa sie pogubiłem już całkiem ... nie no kurwa , nie moge , gdzie żenade tu dziś widziałes ?? W LM widziałem żenującą grę, dno. Maszynka do wyciągania kasy, sto pięćdziesiąty sezon LM, na wymioty zbiera. Nie ma sensu tego stawiać. ja ogladam skróty kolejne i w chuj jaram sie tym , a że czasy sie zminiły i składy to weź to ogarnij.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Tak patrzę na te jutrzejszy zestaw par w LM i nawet nieźle wyglądają te bts ht
Tylko, że mam uwowę z Biczykiem, że nie gramy i teraz jestem w .
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
co Suarez zajebał gollasssoo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w zyciu jak w szachach raz bijesz konia raz posuwasz krolowa 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
apropo cyganów przychodzi myśliwy do kółka myśliwych wykupić pozwolenie dzień dobry chciałbym pozwolenie na dziki -proszę pana dzików mało w tym roku, nie wolno odstrzelać no to poproszę pozwolenie na kuny leśne -kuny leśne pod ochroną a na sarny -panie saren mało, w tym roku nie wolno odstrzeliwać to na co można wykupić pozwolenie? -na Romów dobra niech będzie poszedł facet na polowanie do lasu ale nigdzie romów nie mógł znaleźć, wraca do domu a przy śmietniku dwóch romów wyciąga ciuchy i resztki jedzenia no to wyciągnął flinte pach.. jednego, ciach...w drugiego idzie po zdobycz nagle wyskakuje leśniczy i krzyczy Panie co pan robisz !? -jak to co odstrzeliwuję romów, przecież mam pozwolenie a leśniczy na to : Ale nie przy paśniku !
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Dobre Chudini  co na jutro grasz
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczu, znowu nie czytasz forum!
Już pisał, overy 1,5 oprócz jednego spotkania.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|