|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiem wam ze zawsze mnie wkurwi,... granie przeciw Bialoruskim szczurom nie wiem po co tą Słowacje,moze jeszcze sie uda ale ktos pisal ze chu... grajo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszedł LIVE triepelek kilka minut temu
Ukraina Rosja Szwajcaria over 3.5
za 100 zł
ako. 5.70 jakos tak powinno spokojnie wejsc popatrzylem na staty i pocisnalem, mialem za 200 ale poszlo za 100
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Slovensko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anglyki cos ubija jeszcze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiem wam ze zawsze mnie wkurwi,... granie przeciw Bialoruskim szczurom nie wiem po co tą Słowacje,moze jeszcze sie uda ale ktos pisal ze chu... grajo  ja się dzisiaj bałem grać Ukrainę ale widzę że niepotrzebnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis sie dowiedzialem od szmaciarza kierownika ze zeby dostac podwyzke musialbym sie nie wyrabiac i jebac nadgodziny, nie wzruszylo ich to ze byla poruszana gadka podczas rekrutacji ze do 2 lat chce zarabiac tyle i tyle, po kija ja wracalem do tej Polski ...pije teraz po pileczce na hali(wygrana :D)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest, kelnerzy już osłabli i zegarki 5-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szwajcary 5 juz  a kurs na over 3.5 w przerwie był ponad 2.0 :), trza bylo to tylko grubo grac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis sie dowiedzialem od szmaciarza kierownika ze zeby dostac podwyzke musialbym sie nie wyrabiac i jebac nadgodziny, nie wzruszylo ich to ze byla poruszana gadka podczas rekrutacji ze do 2 lat chce zarabiac tyle i tyle, po kija ja wracalem do tej Polski ...pije teraz po pileczce na hali(wygrana :D) a gdzie robiłeś wcześniej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Białorus czerwo od 64 minuty
cisnac Slowacja
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
powiem wam ze zawsze mnie wkurwi,... granie przeciw Bialoruskim szczurom nie wiem po co tą Słowacje,moze jeszcze sie uda ale ktos pisal ze chu... grajo  Taka ekipa na euro no kurwa nie przeboleje co nie umie opierdolić Białorusi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis sie dowiedzialem od szmaciarza kierownika ze zeby dostac podwyzke musialbym sie nie wyrabiac i jebac nadgodziny, nie wzruszylo ich to ze byla poruszana gadka podczas rekrutacji ze do 2 lat chce zarabiac tyle i tyle, po kija ja wracalem do tej Polski ...pije teraz po pileczce na hali(wygrana :D) a gdzie robiłeś wcześniej? robie 1.5 roku w firmie ale ni chuja nie chca podniesc kasy, wczesniej Irlandia
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
dzis sie dowiedzialem od szmaciarza kierownika ze zeby dostac podwyzke musialbym sie nie wyrabiac i jebac nadgodziny, nie wzruszylo ich to ze byla poruszana gadka podczas rekrutacji ze do 2 lat chce zarabiac tyle i tyle, po kija ja wracalem do tej Polski ...pije teraz po pileczce na hali(wygrana :D) a gdzie robiłeś wcześniej? robie 1.5 roku w firmie ale ni chuja nie chca podniesc kasy, wczesniej Irlandia W korpo robisz czy mniejszej firmie?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
dzis sie dowiedzialem od szmaciarza kierownika ze zeby dostac podwyzke musialbym sie nie wyrabiac i jebac nadgodziny, nie wzruszylo ich to ze byla poruszana gadka podczas rekrutacji ze do 2 lat chce zarabiac tyle i tyle, po kija ja wracalem do tej Polski ...pije teraz po pileczce na hali(wygrana :D) a gdzie robiłeś wcześniej? robie 1.5 roku w firmie ale ni chuja nie chca podniesc kasy, wczesniej Irlandia analityk też wczesniej robił w Irlandii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie daruje kutasowi za tego karnego... Ibra strzelaj po overa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis sie dowiedzialem od szmaciarza kierownika ze zeby dostac podwyzke musialbym sie nie wyrabiac i jebac nadgodziny, nie wzruszylo ich to ze byla poruszana gadka podczas rekrutacji ze do 2 lat chce zarabiac tyle i tyle, po kija ja wracalem do tej Polski ...pije teraz po pileczce na hali(wygrana :D) a gdzie robiłeś wcześniej? robie 1.5 roku w firmie ale ni chuja nie chca podniesc kasy, wczesniej Irlandia to po co chłopie wróciłeś do tego bagna? mam kumpla co robi w Irlandii w zakładach farmaceutycznych i jak ostatnio z nim rozmawiałem to stwierdził że tu już nie wróci nigdy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis sie dowiedzialem od szmaciarza kierownika ze zeby dostac podwyzke musialbym sie nie wyrabiac i jebac nadgodziny, nie wzruszylo ich to ze byla poruszana gadka podczas rekrutacji ze do 2 lat chce zarabiac tyle i tyle, po kija ja wracalem do tej Polski ...pije teraz po pileczce na hali(wygrana :D) a gdzie robiłeś wcześniej? robie 1.5 roku w firmie ale ni chuja nie chca podniesc kasy, wczesniej Irlandia W korpo robisz czy mniejszej firmie? nie korpo ale firma spora ,ok 350 osob robi,wyzysk ,dupowłazy maja profity ale jak tak nie potrafie, ja sie raczej stawiam niz w dupe właze i kabluje jak inni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis sie dowiedzialem od szmaciarza kierownika ze zeby dostac podwyzke musialbym sie nie wyrabiac i jebac nadgodziny, nie wzruszylo ich to ze byla poruszana gadka podczas rekrutacji ze do 2 lat chce zarabiac tyle i tyle, po kija ja wracalem do tej Polski ...pije teraz po pileczce na hali(wygrana :D) a gdzie robiłeś wcześniej? robie 1.5 roku w firmie ale ni chuja nie chca podniesc kasy, wczesniej Irlandia to po co chłopie wróciłeś do tego bagna? mam kumpla co robi w Irlandii w zakładach farmaceutycznych i jak ostatnio z nim rozmawiałem to stwierdził że tu już nie wróci nigdy uzbierałem hajs na mieszkanie ,taki był cel, mam wyzsze wyksztalcenie i spore doswiadczenie ale to sie srednio przeklada na robote i zarobki, w IE pracowałem ponizej kwalifikacji i to mnie pozniej zaczelo wkurw.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|