|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
albany 111 szkoda ze tak szybko ...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
takie kelnerstwo jak albania na euro 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
I Albania się melduje na liście strzelców. Miodzio  Teraz w Finlandii brameczkę proszę 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Frajer  Pozdrawiam  Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Jakub Wawrzyniak - Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty - Paweł Olkowski, Krzysztof Mączyński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski I to mnie martwi - jeden napastnik i obrona wyniku. Rzecz jasna całym sercem za Polakami, ale od strony czysto bukmacherskiej grałbym x2. Takie obrony kończą się źle.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Finy po gola i robimy BTSY 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wegrzy  odrabiac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Frajer  Pozdrawiam  Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Jakub Wawrzyniak - Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty - Paweł Olkowski, Krzysztof Mączyński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski I to mnie martwi - jeden napastnik i obrona wyniku. Rzecz jasna całym sercem za Polakami, ale od strony czysto bukmacherskiej grałbym x2. Takie obrony kończą się źle. jakby miał do dyspozycji Milka to by grał 2 napastnikami a tak to Robert sam i lipa
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
wegrzy  odrabiac 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Frajer  Pozdrawiam  Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Jakub Wawrzyniak - Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty - Paweł Olkowski, Krzysztof Mączyński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski I to mnie martwi - jeden napastnik i obrona wyniku. Rzecz jasna całym sercem za Polakami, ale od strony czysto bukmacherskiej grałbym x2. Takie obrony kończą się źle. Wawrzyniak i Karolek  aker chyba dzisiaj kluski rozgotował ze szczęscia, chociaż jak rzuciłem okiem na kilka poprzednich stron, to lekko przytył ostatnio i go rajtuzy cisną 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Frajer  Pozdrawiam  Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Jakub Wawrzyniak - Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty - Paweł Olkowski, Krzysztof Mączyński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski I to mnie martwi - jeden napastnik i obrona wyniku. Rzecz jasna całym sercem za Polakami, ale od strony czysto bukmacherskiej grałbym x2. Takie obrony kończą się źle. jakby miał do dyspozycji Milka to by grał 2 napastnikami a tak to Robert sam i lipa po chuj tam sobiech na wakacje przyjechal wkotwia mnie ten faken czarno to widze obym sie mylil
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jakub&Karol 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Frajer  Pozdrawiam  Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Jakub Wawrzyniak - Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty - Paweł Olkowski, Krzysztof Mączyński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski I to mnie martwi - jeden napastnik i obrona wyniku. Rzecz jasna całym sercem za Polakami, ale od strony czysto bukmacherskiej grałbym x2. Takie obrony kończą się źle. jakby miał do dyspozycji Milka to by grał 2 napastnikami a tak to Robert sam i lipa jeszcze sobiech jest, po uj ten nawalka go powolywal jak nie wpuscil go w szkocji przy 1-2 i nawet teraz jak milik zlapal kontuzje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że nie rozumiesz co zostało napisane. Wyraziłem opinię na temat grania przeciwko naszym w takich meczach o wielką stawkę. Chodzi mi o stronę moralną. I mam w dupie czy piszesz to ty, ssaczu, Triumf czy ktoś jeszcze inny. Już nie rób z siebie jakiegoś męczennika tutaj. Nie poważam takiego zachowania i tyle. Zapewne wy macie w dupie moje zdanie i nie macie z tym problemu. To jest kwestia kto jakie ma wartości wpojone. Możecie mnie nazywać frajerem czy coś w tym stylu, ale tak właśnie uważam. I jak napisałem wcześniej, mam nadzieję, że was wydymają piłkarze bez mydła  a ja mam wpojone takie wartości żeby szanować drugiego człowieka mimo odmiennego zdania/poglądów co widzę jest dla ciebie abstrakcją 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bedzie dzis ciekawie na forum za 150min 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Oj będzie  może nawet hjudż się zaloguje
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Nawałka nie chce zle widzi przeciez co sie dzieje na treningach
Sobiech widocznie nie jest w stanie zagrac na poziomie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albania podwyzszac 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
skad ten smiech z linettego przeciez to jeden ze zdolniejszych zawodnikow mlodego pokolenia, lepiej zeby on zagral niz ten kapustka z cracovi
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jakub&Karol  Jak mnie pamięć nie myli to z Mączyńskiego też bekę kręciliśmy przed Szkotami, a był poza Robertem najlepszy u nas w ekipie. Dajmy im zagrać mecz i ewentualne oceny zostawmy na 22:40.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|