|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
młoda eLka po o2,5
@1.500 850.00 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
linetty tylko zdolny i nic wiecej
na tle drewnianych kołków z Bielska czy Lubina
zobaczymy moze sie przebudzi
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
nie ważne kto gra ważne żeby wygrali ale wiadomo jaka jest beka z wawrzyna a karol wiadomix ulubieniec pacyfka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakub&Karol  Jak mnie pamięć nie myli to z Mączyńskiego też bekę kręciliśmy przed Szkotami, a był poza Robertem najlepszy u nas w ekipie. Dajmy im zagrać mecz i ewentualne oceny zostawmy na 22:40. 22;50 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
bedzie dzis ciekawie na forum za 150min  Jak przed każdym meczem gorąca dyskusja filozoficzna pomiędzy wyższością kibicowania nad stawianiem przeciwko naszym  Ktoś wcześniej proponował over 4,5 kartki w naszym meczu. Po namyśle wchodzę w to. Irole typowe walczaki, które z meczu zrobią kopaninę i jazdę na dupach. Nasi też w tym elemencie nie gorsi. Mamy Krychowiaka, który łapie żółtko w każdym meczu. Mamy Karolka "gorącą głowę", który z 10 fauli zrobi i kartkę też wyłapie. Mamy Wawrzyniaka, który pewnie parę razy się spóźni i będzie się ratował faulem... itd. Z drugiej strony na Robercie pewnie ze dwie irlandczycy wyłapią... Nie spodziewam się ładnego meczu, to będzie raczej underowy "mecz walki". Stawka jest olbrzymia i będize walka na noże. Kartki też powinny być.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Widzę, że nie rozumiesz co zostało napisane. Wyraziłem opinię na temat grania przeciwko naszym w takich meczach o wielką stawkę. Chodzi mi o stronę moralną. I mam w dupie czy piszesz to ty, ssaczu, Triumf czy ktoś jeszcze inny. Już nie rób z siebie jakiegoś męczennika tutaj. Nie poważam takiego zachowania i tyle. Zapewne wy macie w dupie moje zdanie i nie macie z tym problemu. To jest kwestia kto jakie ma wartości wpojone. Możecie mnie nazywać frajerem czy coś w tym stylu, ale tak właśnie uważam. I jak napisałem wcześniej, mam nadzieję, że was wydymają piłkarze bez mydła  a ja mam wpojone takie wartości żeby szanować drugiego człowieka mimo odmiennego zdania/poglądów co widzę jest dla ciebie abstrakcją  Dlaczego? Robicie co uważacie za słuszne. To że uważam, że takie coś jest chujowe to tylko moje zdanie. 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
skad ten smiech z linettego przeciez to jeden ze zdolniejszych zawodnikow mlodego pokolenia, lepiej zeby on zagral niz ten kapustka z cracovi chyba Cię bóg opuścił  to jest jego zajęcie [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam nadzieje ze irlandia nie widziala meczu legii z podbeskidziem kilka lat temu i slynnego okrzyku bo jak rozkuminili ze jakub to cienias moze byc bieda beda szli prawa strona jak ruscy na berlin w 45 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że nie rozumiesz co zostało napisane. Wyraziłem opinię na temat grania przeciwko naszym w takich meczach o wielką stawkę. Chodzi mi o stronę moralną. I mam w dupie czy piszesz to ty, ssaczu, Triumf czy ktoś jeszcze inny. Już nie rób z siebie jakiegoś męczennika tutaj. Nie poważam takiego zachowania i tyle. Zapewne wy macie w dupie moje zdanie i nie macie z tym problemu. To jest kwestia kto jakie ma wartości wpojone. Możecie mnie nazywać frajerem czy coś w tym stylu, ale tak właśnie uważam. I jak napisałem wcześniej, mam nadzieję, że was wydymają piłkarze bez mydła  a ja mam wpojone takie wartości żeby szanować drugiego człowieka mimo odmiennego zdania/poglądów co widzę jest dla ciebie abstrakcją  Dlaczego? Robicie co uważacie za słuszne. To że uważam, że takie coś jest chujowe to tylko moje zdanie.  kazdy ma prawo do swojej (zlej) opinii  ale okazja madziary
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
 biszop zdjecie dnia moze ktos pobije zobaczymy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj będzie  może nawet hjudż się zaloguje Z Legii tylko Pazdan, myślisz że komtur dla jednego będzie sobie marnował przepustkę. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
bedzie dzis ciekawie na forum za 150min  Jak przed każdym meczem gorąca dyskusja filozoficzna pomiędzy wyższością kibicowania nad stawianiem przeciwko naszym  Ktoś wcześniej proponował over 4,5 kartki w naszym meczu. Po namyśle wchodzę w to. Irole typowe walczaki, które z meczu zrobią kopaninę i jazdę na dupach. Nasi też w tym elemencie nie gorsi. Mamy Krychowiaka, który łapie żółtko w każdym meczu. Mamy Karolka "gorącą głowę", który z 10 fauli zrobi i kartkę też wyłapie. Mamy Wawrzyniaka, który pewnie parę razy się spóźni i będzie się ratował faulem... itd. Z drugiej strony na Robercie pewnie ze dwie irlandczycy wyłapią... Nie spodziewam się ładnego meczu, to będzie raczej underowy "mecz walki". Stawka jest olbrzymia i będize walka na noże. Kartki też powinny być. jackm rano stwierdził, że w naszej drużynie same cipki grają, które odstawiają nogę i nie ma w nich ducha walki więc nie wiem czy jest szansa na te kartki 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ale okazja Hungry 
|
|