|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma co o nich rozmawiać, niech strzela dla nas bramki i tyle, w koncu sie ocknał chlopocek bo cienko z nim bylo w pewnym momencie
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
frodo pewnie zawisc, narodowa cecha nie wlasnie zawisciakow zawsze tepilem, nie trawie i tyle on normalny, ale ona cwaniara i mnie wnerwia, jedzie na jego repucie taka prawda Nie to co Mirella Dudek. Dzieci, dom... Takie kobiety teraz w cenie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry mecz. Pokazaliśmy jaja, mozna dalej pompować balon.  Na pewno pokazali, że potrafią zmienić coś w swojej grze. Po słabiutkiej pierwszej połowie, w drugiej od samego początku to dużo lepiej wyglądało. yhm, źle nie było, ale na Euro Pazdan - Glik na środku i niech znajdzie jakiegoś prawego obrońce, bo Piszczek czasem wygląda jak amator Jędrzejczyk w formie. o, może być
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurka kasa mi sie chwilowo skonczyla ale wam powiem uczciwie ze rozwazam nasze zwyciestwo na narodowym, niewykluczony bts/1 i zeby nie byc goloslownym Polska i Tak Polska v Islandia (Wynik/Obydwie drużyny strzelą gola) 13/11/2015 Brak 4.00 Wygrana Stawka: 5,00 Zwroty: 20,00
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
frodo pewnie zawisc, narodowa cecha nie wlasnie zawisciakow zawsze tepilem, nie trawie i tyle on normalny, ale ona cwaniara i mnie wnerwia, jedzie na jego repucie taka prawda a to ci chodzi tylko o nia, to tak moglbym sie z tym zgodzic choc faje na to klade, co do roberta to wiadomo szacun za ambicje i prace bo sodowa nie odbila i nie spoczal na laurach zostajac w lechu czy nawet w takim bvb, tylko na szczyt i dopial swego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś słyszałem jak Szczęsny mówi że wolał by trafić do grupy z Francja jak Anglia(według niego są bardzo mocni) no ja bym mu Francuzów nie życzył 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
szczesny i tak stalowa rezerwa kera
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
francja zrobi na swoich smieciach to co w 98, napewno szanse bardzo realne patrzac jak sie prezentuja w meczach kontrolnych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co tam we Francji sie dzieje, juz kilkanascie zabitych osob w poblizu stadionu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak samo wnerwia mnie ta Szatan co play reklamuje i nagle aktorka z koziej dupy, m jak milosc i polskie durne filmy co jak wypuszczo do kin to tubylce polskie nienachapane leca na badziew jakby conajmniej popcorn rozdawali za free
nerwy mnie trzepia, pamietam sytuacje jak ide z moja kolo multikina i wychodza padalce z seansu badziewnego kiedys tam "Lejdis" czy jak to sie pisze. Spotykamy znajomych Zony i podnieceni analnie mowia: ale zajebisty film
na co my: zjebany a nie zajebisty
i koniec moich wywodow, dokanczam bronxa i w kimono po pileczce na hali. cheers
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tak frodo, pelna racja
piona
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
beks dzisiaj tez brakowalo jednego i zadzwonili po ciebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
francja zrobi na swoich smieciach to co w 98, napewno szanse bardzo realne patrzac jak sie prezentuja w meczach kontrolnych Bez Henryka nie ta repra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co tam we Francji sie dzieje, juz kilkanascie zabitych osob w poblizu stadionu Do dwóch eksplozji doszło w pobliżu stadionu w Paryżu. Nieznani sprawcy otworzyli też ogień z karabinu w pobliżu Placu Republiki. - Mężczyźni nie miali żadnych masek, byli ubrani normalnie - mówią świadkowie. Ze stadionu ewakuowany został m.in. prezydent Francois Hollande.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
beks dzisiaj tez brakowalo jednego i zadzwonili po ciebie To beks po wszystkich z osiedla wydzwania, żeby nie musiał do hali dokładać ze swoich.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks dzisiaj tez brakowalo jednego i zadzwonili po ciebie hehe ja tak wymiatam ze bez mojej osoby nie ma kreowania gry i bramek dzis zajebałem takie okno ze opad szczeny,mierzony fart 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
co tam we Francji sie dzieje, juz kilkanascie zabitych osob w poblizu stadionu Do dwóch eksplozji doszło w pobliżu stadionu w Paryżu. Nieznani sprawcy otworzyli też ogień z karabinu w pobliżu Placu Republiki. - Mężczyźni nie miali żadnych masek, byli ubrani normalnie - mówią świadkowie. Ze stadionu ewakuowany został m.in. prezydent Francois Hollande. wpuścił chuj brudasów do swojego państwa to teraz ma terror. Życze jemu i merkelowej zeby ich uchodźcy zruchali z dupala tak żeby pindole w podniebieniu poczuli!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks dzisiaj tez brakowalo jednego i zadzwonili po ciebie To beks po wszystkich z osiedla wydzwania, żeby nie musiał do hali dokładać ze swoich. gram za free goscinnie,kolegom firma wynajmuje hale 1raz w tygodniu dzis rządziłem,co tydzień rządze 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|