|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Novak Djokovic nie ma wstępu do tabernakulum umiejętności Rogera Federera GSM  Fed wygral, zarobilem ok, choc srednio ale jest , super  inna sprawa że średnio sam wierzylem w powodzenie że akurat Djoko ten mecz przegra, sposób w jaki to sie stało mocno mnie zniesmacza Djoko przegrywa 1 set ? i to 5:7, w 2 secie traci podanie na poczatku, odłamuje i zaraz znow traci podanie, co wiecej przegral tego seta 2:6 ? wiele pisać nie trzeba : Rog- Ramos.... Isner ... wygrany ze średnim Nadalem 2:1 Kohli 2:1 Goffin 2:1 a z djoko 2:0 na lajcie .. pssss ...  z najlepszą MASZYNĄ tego sezonu djoko owszem łamal sie duzo ostatnio, winnersy podobnie i ue , czyli na 0, ale Fed tez miał na 0 dzisiaj dalem na Feda przed lekko, bo naszła mysl że a może dzisiaj wszyscy graja, faworyzuja(kurs byl smieszny - 1.3) a Fed pomści dzis szlemy i wygra , ale to mega NIESPODZIANKA 5:7 2:6 co ta za wynik ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nole od 4 lat nie przegrał tu meczu  żadnego, kiedys musiał 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
marchenko mial meczowa przy swoim serwie i oddal, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostaniemy odpowiedz w finale czy to byl cud czy dobra gra Feda Serenka tez rok temu,przegrala sensacyjnie po wysokim kursie na halep w grupie a potem w finale nie pozostawiła złudzeń 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger znalazł lekarstwo na Djoka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpis goscia z forum bukmacherskie : Djoko @1.3 Kurs moze I nie powala na kolana ale wg mnie to bet pewny I jezeli ktos posiada duzy budzet mozna Inwestowac. Obu graczy raczej przedstawiac nie trzeba Roger jak Roger w miare dobra forma ale mnie osobiscie na kolana nie powala, co innego mozna powiedziec o Serbie ktory jest w niesamowitym gazie ktory zalicza najlepszy sezon w karierze, w jego grze nie ma slabych punktow wszystko funkcjonuje na najwyzszym poziomie bardzo imponuje mi gra Serba I poprostu nie widze tu jego przegranej. czajnol jest offline  1 koles w rankingu z drugim a on proponuje grubo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger  On był dzisiaj nie do ruszenia. Chyba w piątym czy szóstym gemie drugiego seta dotarło to do Novaka i powietrze zeszło. Psychicznie silniejszy, nie mogę się doczekać finału 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger  On był dzisiaj nie do ruszenia. Chyba w piątym czy szóstym gemie drugiego seta dotarło to do Novaka i powietrze zeszło. Psychicznie silniejszy, nie mogę się doczekać finału  a buki sie smieja z tych co pograli dzisiaj Djoko po smiesznie niskim 1.3, teraz uwierzyli i w finale pograja Feda a buki znowu beda miec ubaw bo wtedy Djoko na lajcie ogra Feda niestety wszystko mozliwe w dalszym ciagu jak dla mnie, jedna lajtowa wygrana w fazie grupowej a nie w finale wiosny nie czyni choc jestem za Fedem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kyle Edmund GSM po 1.22 grubo i easy to jest to 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Roger  On był dzisiaj nie do ruszenia. Chyba w piątym czy szóstym gemie drugiego seta dotarło to do Novaka i powietrze zeszło. Psychicznie silniejszy, nie mogę się doczekać finału  a buki sie smieja z tych co pograli dzisiaj Djoko po smiesznie niskim 1.3, teraz uwierzyli i w finale pograja Feda a buki znowu beda miec ubaw bo wtedy Djoko na lajcie ogra Feda niestety wszystko mozliwe w dalszym ciagu jak dla mnie, jedna lajtowa wygrana w fazie grupowej a nie w finale wiosny nie czyni choc jestem za Fedem 1.3 bylo zanizone, ale ten wynik i tak nic nie zmienia kto jest panujacym królem tenisa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger dobrze przygotowany, z roku na rok bedzie mniej imprez z jego udziałem, oby grał do 40stki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger  On był dzisiaj nie do ruszenia. Chyba w piątym czy szóstym gemie drugiego seta dotarło to do Novaka i powietrze zeszło. Psychicznie silniejszy, nie mogę się doczekać finału  a buki sie smieja z tych co pograli dzisiaj Djoko po smiesznie niskim 1.3, teraz uwierzyli i w finale pograja Feda a buki znowu beda miec ubaw bo wtedy Djoko na lajcie ogra Feda niestety wszystko mozliwe w dalszym ciagu jak dla mnie, jedna lajtowa wygrana w fazie grupowej a nie w finale wiosny nie czyni choc jestem za Fedem 1.3 bylo zanizone, ale ten wynik i tak nic nie zmienia kto jest panujacym królem tenisa  Król jest tylko jeden 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej Edmunda jeszcze nie księguj bo nie wygrał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafa jutro powinien Panicza powieź.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
nazbieral wiekszosc szlemow w erze gdzie nie mial tak naprawde godnej rywalizacji, wielki zawodnik ale z tym królem dla mnie przesada, zreszta kazdy kibic moze miec swjego, dla innych bedzie obecny najlepszy zawodnik globu dla innych np sampras
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Edmund ładnie pajacuje kuxwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy poprzednim podaniu tez Kyle miał 30:0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nazbieral wiekszosc szlemow w erze gdzie nie mial tak naprawde godnej rywalizacji, wielki zawodnik ale z tym królem dla mnie przesada, zreszta kazdy kibic moze miec swjego, dla innych bedzie obecny najlepszy zawodnik globu dla innych np sampras dla mnie Roger najlepszy w historii ale tu mielismy słaby mecz djoko
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|