|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francja rozwala Chorwatów to przerwy a z naszymi gruba wtopa. jakoś nie wierzę w czystość tej porażki z nami i jeszcze taką różnicą bramek
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Francja rozwala Chorwatów to przerwy a z naszymi gruba wtopa. jakoś nie wierzę w czystość tej porażki z nami i jeszcze taką różnicą bramek Nam wszystko siedzialo (Bielecki mial bodajze 8/12 czy 9/12), a Francuzi w co drugiej akcji slupek/poprzeczka + cala masa fauli w ataku. Rozmiary dziwia, ale Francuzi to druzyna turniejowa - rozkrecaja sie z biegiem czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francja rozwala Chorwatów to przerwy a z naszymi gruba wtopa. jakoś nie wierzę w czystość tej porażki z nami i jeszcze taką różnicą bramek Nam wszystko siedzialo (Bielecki mial bodajze 8/12 czy 9/12), a Francuzi w co drugiej akcji slupek/poprzeczka + cala masa fauli w ataku. Rozmiary dziwia, ale Francuzi to druzyna turniejowa - rozkrecaja sie z biegiem czasu. Dokładnie, francuzi sie pogubili juz na starcie. Tylu fauli w ataku mistrzow swiata masakra. Teraz jest walec...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francja rozwala Chorwatów to przerwy a z naszymi gruba wtopa. jakoś nie wierzę w czystość tej porażki z nami i jeszcze taką różnicą bramek Nam wszystko siedzialo (Bielecki mial bodajze 8/12 czy 9/12), a Francuzi w co drugiej akcji slupek/poprzeczka + cala masa fauli w ataku. Rozmiary dziwia, ale Francuzi to druzyna turniejowa - rozkrecaja sie z biegiem czasu. Dokładnie, francuzi sie pogubili juz na starcie. Tylu fauli w ataku mistrzow swiata masakra. Teraz jest walec... Francuzi się pogubili i ja mam w to uwierzyć Faule w ataku to też wypadek przy pracy Sorry ale dla mnie to ohydnie ustawiony mecz
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
pamietne MŚ w Katarze... gospodarz w na II miejscu  dla mnie tez Francuzi odpuscili
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ja bym to nazwal uklonem w strone gospodarzy - te faule w ataku to tez bylo gwizdanie w niektorych przypadkach pod nas. Zagralismy bardzo dobry mecz i to nie ulega watpliwosci. Nawet jesli Francuzi nie podeszli do niego na powaznie (a mogli to zrobic, bo wystarczy ograc Chorwacje i Norwegie, bo Bialorus to nie jest rywal na tym poziomie i beda w strefie medalowej). Tam bedzie czekac Dania/Hiszpania. Tak czy siak - to doszukiwanie sie drugiego dna w tym meczu nie ma sensu. Sam myslalem, ze nas Francuzi skarca, ale ten wynik mnie nie zdziwil, bo jeszcze w trakcie tego meczu bylem przekonany, ze Francuzi juz zadnego meczu nie przegraja az do konca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francja rozwala Chorwatów to przerwy a z naszymi gruba wtopa. jakoś nie wierzę w czystość tej porażki z nami i jeszcze taką różnicą bramek Nam wszystko siedzialo (Bielecki mial bodajze 8/12 czy 9/12), a Francuzi w co drugiej akcji slupek/poprzeczka + cala masa fauli w ataku. Rozmiary dziwia, ale Francuzi to druzyna turniejowa - rozkrecaja sie z biegiem czasu. Dokładnie, francuzi sie pogubili juz na starcie. Tylu fauli w ataku mistrzow swiata masakra. Teraz jest walec... Francuzi się pogubili i ja mam w to uwierzyć Faule w ataku to też wypadek przy pracy Sorry ale dla mnie to ohydnie ustawiony mecz Tak bo my mamy samych maharadży w zwiazku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym to nazwal uklonem w strone gospodarzy - te faule w ataku to tez bylo gwizdanie w niektorych przypadkach pod nas. Zagralismy bardzo dobry mecz i to nie ulega watpliwosci. Nawet jesli Francuzi nie podeszli do niego na powaznie (a mogli to zrobic, bo wystarczy ograc Chorwacje i Norwegie, bo Bialorus to nie jest rywal na tym poziomie i beda w strefie medalowej). Tam bedzie czekac Dania/Hiszpania. Tak czy siak - to doszukiwanie sie drugiego dna w tym meczu nie ma sensu. Sam myslalem, ze nas Francuzi skarca, ale ten wynik mnie nie zdziwil, bo jeszcze w trakcie tego meczu bylem przekonany, ze Francuzi juz zadnego meczu nie przegraja az do konca. myślę że grubsze siano poszło na Francuzów u buków i tu widzę przyczynę porażki. mój kumpel który rzadko gra postawił 5000 na żabojadów bo jak to stwierdził żabki grając na 50% pykną nas spokojnie o 30% zysku piechotą nie chodzi. takich ludzi myślę że było sporo i buki na tej porażce zarobiły grube miliony.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
w teorie z bukami nie wierze, aczkolwiek francuzi maja w swoich szeregach zawodników, którzy już 'pogrywali inaczej': Karabatic  bodajze w Montepellier obstawial
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
No tak, nie mieliśmy prawa wygrać z Francuzami w sportowej walce, odebrać im ochotę do gry od pierwszej minuty, sprawić swoją dobrą grą aby popełniali błędy co w efekcie dało piękne zwycięstwo. To było albo ustawione albo wręcz Francuzi bezczelnie się podłożyli! Litości... Po chuj szukać drugiego dna. Cieszmy się z tego co do tej pory i zapierdalamy dalej. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w teorie z bukami nie wierze, aczkolwiek francuzi maja w swoich szeregach zawodników, którzy już 'pogrywali inaczej': Karabatic  bodajze w Montepellier obstawial oooo dokładnie, strzał w 10  też o nim słyszałem że to niezły przekręt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
France -2,5 @ 1,90  darmo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
omeyer przez całe boisko i od dwóch słupków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak, nie mieliśmy prawa wygrać z Francuzami w sportowej walce, odebrać im ochotę do gry od pierwszej minuty, sprawić swoją dobrą grą aby popełniali błędy co w efekcie dało piękne zwycięstwo. To było albo ustawione albo wręcz Francuzi bezczelnie się podłożyli! Litości... Po chuj szukać drugiego dna. Cieszmy się z tego co do tej pory i zapierdalamy dalej.  no jasne żyj złudzeniami że to nasza repra jest tak wielka i może wygrać z każdym szczególnie po wygranych na lajcie meczach z Serbią i Macedonią
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
No tak, nie mieliśmy prawa wygrać z Francuzami w sportowej walce, odebrać im ochotę do gry od pierwszej minuty, sprawić swoją dobrą grą aby popełniali błędy co w efekcie dało piękne zwycięstwo. To było albo ustawione albo wręcz Francuzi bezczelnie się podłożyli! Litości... Po chuj szukać drugiego dna. Cieszmy się z tego co do tej pory i zapierdalamy dalej.  no jasne żyj złudzeniami że to nasza repra jest tak wielka i może wygrać z każdym szczególnie po wygranych na lajcie meczach z Serbią i Macedonią  A co mają spotkania z Serbią i Macedonią do tego co działo się z Francją? Francja również do przerwy męczyła się z Macedonią i co z tego? A jak uważasz, że nasza reprezentacja nie jest w stanie wygrać z każdym to nie mam pytań już. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak, nie mieliśmy prawa wygrać z Francuzami w sportowej walce, odebrać im ochotę do gry od pierwszej minuty, sprawić swoją dobrą grą aby popełniali błędy co w efekcie dało piękne zwycięstwo. To było albo ustawione albo wręcz Francuzi bezczelnie się podłożyli! Litości... Po chuj szukać drugiego dna. Cieszmy się z tego co do tej pory i zapierdalamy dalej.  no jasne żyj złudzeniami że to nasza repra jest tak wielka i może wygrać z każdym szczególnie po wygranych na lajcie meczach z Serbią i Macedonią  A co mają spotkania z Serbią i Macedonią do tego co działo się z Francją? Francja również do przerwy męczyła się z Macedonią i co z tego? A jak uważasz, że nasza reprezentacja nie jest w stanie wygrać z każdym to nie mam pytań już.  tak właśnie uważam zresztą dzisiaj Norwegowie sprowadzą nas na ziemię. bez odbioru
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
aker, jak cię znam to zajebałeś sam grubo na Francję stąd poniekąd rozumiem twoje rozgoryczenie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker, jak cię znam to zajebałeś sam grubo na Francję stąd poniekąd rozumiem twoje rozgoryczenie  masz rację że zagrałem ale nie grubo ale po prostu widząc grę naszych wcześniej nie wierzę w jakieś super przebudzenie i to jeszcze z żabami i to jeszcze takim rozmiarem wygranej. ale mogę się mylić jak to nieraz bywało  jak dzisiaj wygramy z Wikingami to wszystko odszczekuje 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|