|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ja wiem, że obecnie w sporcie i to w każdej dyscyplinie mnóstwo jest dziwnych wyników, z których spora część niekoniecznie wynika z czysto sportowej rywalizacji. Rozumiem jakby taki wynik przytrafił się Francji np. z Białorusią. Ale tak patrząc przez pryzmat ostatnich lat nie można powiedzieć, że nasza kadra nie jest w stanie wygrać z każdym(przypomnę tylko, że na ostatnich ME przegraliśmy z FR tylko 1 bramką). Chyba nie tylko u mnie, ale u większości ostatnie pokolenie piłkarzy ręcznych ma wielki szacunek. Za co? Za to, że mają wielkie cojones, które potrafią pokazać gdy już się zdaje, że wszystko stracone albo, że przeciwnik za mocny danego dnia. Tym właśnie wygrywają takie spotkania jak te z Francją. A nie dzięki ustawkom.  Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie. Ale to moja jest kurwa mać racja w tej kwestii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no jaka ustawka, szanujmy sie  Żabki co najwyżej nas zlekceważyły + nasz bardzo dobry mecz + ich pech w wielu sytuacjach. nie wierzę w żadną ustawkę na kwicie +3,5 Norwegia @ 1,68 mam nadzieje, ze nasi wygraja, chociazby 1 jak zwykle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wpuszczac daszka !!! taka mala prosba ode mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4.00 na Norwegowie to jest przesada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jazdaaaaaaa kurw...... od poczatku z leszczami !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wiem, że obecnie w sporcie i to w każdej dyscyplinie mnóstwo jest dziwnych wyników, z których spora część niekoniecznie wynika z czysto sportowej rywalizacji. Rozumiem jakby taki wynik przytrafił się Francji np. z Białorusią. Ale tak patrząc przez pryzmat ostatnich lat nie można powiedzieć, że nasza kadra nie jest w stanie wygrać z każdym(przypomnę tylko, że na ostatnich ME przegraliśmy z FR tylko 1 bramką). Chyba nie tylko u mnie, ale u większości ostatnie pokolenie piłkarzy ręcznych ma wielki szacunek. Za co? Za to, że mają wielkie cojones, które potrafią pokazać gdy już się zdaje, że wszystko stracone albo, że przeciwnik za mocny danego dnia. Tym właśnie wygrywają takie spotkania jak te z Francją. A nie dzięki ustawkom.  Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie. Ale to moja jest kurwa mać racja w tej kwestii  Zgadnij w jakim państwie zdarzyła się największą afera z ustawianie meczów w piłce ręcznej zamieszany w ten proceder był gość uznany w którymś tam roku za najlepszego ręcznego na świecie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O już widzę ktoś napisał o tym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktos dobrego linka do meczu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wiem, że obecnie w sporcie i to w każdej dyscyplinie mnóstwo jest dziwnych wyników, z których spora część niekoniecznie wynika z czysto sportowej rywalizacji. Rozumiem jakby taki wynik przytrafił się Francji np. z Białorusią. Ale tak patrząc przez pryzmat ostatnich lat nie można powiedzieć, że nasza kadra nie jest w stanie wygrać z każdym(przypomnę tylko, że na ostatnich ME przegraliśmy z FR tylko 1 bramką). Chyba nie tylko u mnie, ale u większości ostatnie pokolenie piłkarzy ręcznych ma wielki szacunek. Za co? Za to, że mają wielkie cojones, które potrafią pokazać gdy już się zdaje, że wszystko stracone albo, że przeciwnik za mocny danego dnia. Tym właśnie wygrywają takie spotkania jak te z Francją. A nie dzięki ustawkom.  Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie. Ale to moja jest kurwa mać racja w tej kwestii  Zgadnij w jakim państwie zdarzyła się największą afera z ustawianie meczów w piłce ręcznej zamieszany w ten proceder był gość uznany w którymś tam roku za najlepszego ręcznego na świecie francja chodzilo o montpellier i karabatic? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mevz Polska-Francja na bank miał status u buka jako podwyższonego ryzyka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wiem, że obecnie w sporcie i to w każdej dyscyplinie mnóstwo jest dziwnych wyników, z których spora część niekoniecznie wynika z czysto sportowej rywalizacji. Rozumiem jakby taki wynik przytrafił się Francji np. z Białorusią. Ale tak patrząc przez pryzmat ostatnich lat nie można powiedzieć, że nasza kadra nie jest w stanie wygrać z każdym(przypomnę tylko, że na ostatnich ME przegraliśmy z FR tylko 1 bramką). Chyba nie tylko u mnie, ale u większości ostatnie pokolenie piłkarzy ręcznych ma wielki szacunek. Za co? Za to, że mają wielkie cojones, które potrafią pokazać gdy już się zdaje, że wszystko stracone albo, że przeciwnik za mocny danego dnia. Tym właśnie wygrywają takie spotkania jak te z Francją. A nie dzięki ustawkom.  Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie. Ale to moja jest kurwa mać racja w tej kwestii  Zgadnij w jakim państwie zdarzyła się największą afera z ustawianie meczów w piłce ręcznej zamieszany w ten proceder był gość uznany w którymś tam roku za najlepszego ręcznego na świecie francja chodzilo o montpellier i karabatic?  
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ok, ustawione było jednak, wasza siła argumentów mnie zmiażdżyła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po dwa punkty  , nie chce widzieć jak sędziowie dają nam jakieś fory albo dymaja przeciwników karami. Pamiętne mistrzostwa w Katarze i Serbii.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Po dwa punkty  , nie chce widzieć jak sędziowie dają nam jakieś fory albo dymaja przeciwników karami. Pamiętne mistrzostwa w Katarze i Serbii. a ja chce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Norwegia słaba... będzie izzy
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Jaki ten Syprzak to jest kawał tura 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po dwa punkty  , nie chce widzieć jak sędziowie dają nam jakieś fory albo dymaja przeciwników karami. Pamiętne mistrzostwa w Katarze i Serbii. a ja chce Przecież to zero radości z wygranej dla kibica i wstyd przed innymi narodami. Pamiętasz repertuar Kataru Bydlaku?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|