|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Mnie się już nie chce nawet takich debilnych komentarzy komentować. Ludzie nie rozumieją, że można po prostu kochać sport i jarać się zwyczajnie występem drużyny/zawodnika swojego kraju. Dla takiego pacjenta ktoś taki jest głupkiem...
A tak naprawdę to pustakiem jesteś właśnie ty, pustym w środku małym człowiekiem. Fech mówi jak jest ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie się już nie chce nawet takich debilnych komentarzy komentować. Ludzie nie rozumieją, że można po prostu kochać sport i jarać się zwyczajnie występem drużyny/zawodnika swojego kraju. Dla takiego pacjenta ktoś taki jest głupkiem...
A tak naprawdę to pustakiem jesteś właśnie ty, pustym w środku małym człowiekiem. Amen.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu szanuje Cie ale wiem ze nie szanujecie uzytkownikow z malym stazem i ich wypowiedzi
odnosnie czy kogos lubie
anite wlodarczyk bo ona powinna wygrac plebiscyt malachowskiego fajdka
bo sa mistrzami bez takich zarobkow jak przecietni pilkarze
saneczkarki, bobsleistow, lyzwiarzy szybkich, itp przedstawicieli dyscypli ktorzy kurwa musza sobie radzic bez mozliwosci torowych i przy minimalnych nakladach
po tylu latach mam gdzies sporty gdzie jest duzy pieniadz i ktos chuja od siebie wklada bo jest reszta zespolu a w ręcznej w Polskich warunkach jest jakiś piniądz  2 konkretne kluby a reszta amatorka..
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
brawo fechu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak naprawdę to pustakiem jesteś właśnie ty, pustym w środku małym człowiekiem. Coś w tym jest...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrane na chwile przed końcem meczów o 18:15 po 10 minutach kurs spadł na 3,40  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zeby troche uspokoic atmosfere - co sadzicie o rzadach PiS, najlepiej porownujac do PO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak naprawdę to pustakiem jesteś właśnie ty, pustym w środku małym człowiekiem. Coś w tym jest... a jednak jakiś objaw człowieczeństwa 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Zeby troche uspokoic atmosfere - co sadzicie o rzadach PiS, najlepiej porownujac do PO  
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak naprawdę to pustakiem jesteś właśnie ty, pustym w środku małym człowiekiem. Coś w tym jest... a jednak jakiś objaw człowieczeństwa  ale on chyba tylko sie podpisal pod tym, ze dla niego ktos taki jest glupkiem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nirtz nie oglada z conradem dzialu pilka reczna 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Biegler na klate wszystko bierze i za to szacun.Nie spodziewalem sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O kurwa. Myslalem, ze to jakis najebany kibic gada po porazce po angielsku. Pacze, a ta przepita morda ma podpis trener
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Polacy ....jesteśmy ciency jak polsilver ! Auwiedersehen !treneiro !
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
najlepszy dziennikarz sportowy pawelek zarzeczny zawssze powtarzal "jeszcze nie czas na lizanie sie po fiutach' i chlop mial racje tylko w polsce jest mozliwa taka sytuacja gdy po 2 meczach dzienniikarze wszlkiej masci piszo o finale. trzeba zmienic mentalnosc a wtedy moze bedziemy cos znaczyc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biegler na klate wszystko bierze i za to szacun.Nie spodziewalem sie a co miał powiedzieć, wszystko im nakresliłem ale dali dupy  no trudno fatalny mecz i tyle ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tkaczyk wydaje sie mega fajnym gosciem
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
najlepszy dziennikarz sportowy pawelek zarzeczny zawssze powtarzal "jeszcze nie czas na lizanie sie po fiutach' i chlop mial racje tylko w polsce jest mozliwa taka sytuacja gdy po 2 meczach dzienniikarze wszlkiej masci piszo o finale. trzeba zmienic mentalnosc a wtedy moze bedziemy cos znaczyc. Prawdziwe bydle z niego  Taki plagiat po Mr. Wolf'ie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepszy dziennikarz sportowy pawelek zarzeczny zawssze powtarzal "jeszcze nie czas na lizanie sie po fiutach' i chlop mial racje tylko w polsce jest mozliwa taka sytuacja gdy po 2 meczach dzienniikarze wszlkiej masci piszo o finale. trzeba zmienic mentalnosc a wtedy moze bedziemy cos znaczyc. o ja cierpię dolę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|