|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Co tam Fechu, Radwańską ciśniesz? Nie. I co najgorsze nie obejrzę nawet bo o 5 pobudka i wyjazd do Trójmiasta  ja i tak będę bombardował ciebie sms=ami po każdym gemie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeszcze nigdy w historii mecz.pl Quasi w dziale pilka reczna nie mial takiego oblezenia  o 3:30 sie przerzuca hejterzy na tenis  dlaczego sam nie wierze w radwanska bo jej szczerze nie lubie nie trawie pamietam ich pyche pewnosc siebie i wiem ze sie nic nie zmienila jak wygra z serena to bedzie najwiekszy sukces w karierze bo mastersa nie licze tak samo nie trawie lewandowskiego a bardziej jego zony za podejscie do zycia szanuje sukcesy ale charakterow nie nawidze a lubisz Wojtka Kowalczyka ? calego cafe nie nawidze tam juz jest hejt w ta strone jak oni chca zero obiektywizmu prosty program
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Co tam Fechu, Radwańską ciśniesz? Nie. I co najgorsze nie obejrzę nawet bo o 5 pobudka i wyjazd do Trójmiasta  ja i tak będę bombardował ciebie sms=ami po każdym gemie Dzięki pacyfku, zastanawiam się czy nie poprosić cię o smsa po każdym punkcie 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a Ra84 lubisz ty w ogóle kogoś ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to pięknie, puszczam konkwiste na robocie bo się wkurwiłem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
uwierz mi żę wielu z tych którym tak kibicujesz ma na Ciebie ( czyli kibica) bardziej wyjebane niż Ci się wydaje, myślisz że oni grają dla Ciebie czy dla Polski, naiwny jesteś, może niektórzy z nich tak, to samo jest w innym sporcie, Radwańska to pewnie też dumnie reprezentuje Polskę, jak tak myślisz to jesteś po poprostu głupi. I pewnie dlatego Isia ma najwiecej wystepow w reprezentacji sposród czołowych zawodniczek, a niedawno doszło do sytaucji gdzie miała wiecej niz pozostałe 9 z 10 łacznie. Bredzisz lekko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uwierz mi żę wielu z tych którym tak kibicujesz ma na Ciebie ( czyli kibica) bardziej wyjebane niż Ci się wydaje, myślisz że oni grają dla Ciebie czy dla Polski, naiwny jesteś, może niektórzy z nich tak, to samo jest w innym sporcie, Radwańska to pewnie też dumnie reprezentuje Polskę, jak tak myślisz to jesteś po poprostu głupi. I pewnie dlatego Isia ma najwiecej wystepow w reprezentacji sposród czołowych zawodniczek, a niedawno doszło do sytaucji gdzie miała wiecej niz pozostałe 9 z 10 łacznie. Bredzisz lekko. Po tym poście dopiero poznałeś? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Komentatorzy w 58.25' przyjęli do wiadomości, że się jednak nie uda... w 55 min. przy różnicy -14 oni jeszcze wierzyli w -4 i awans to się nazywa wiara w naszych
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Nie dopiero wszedłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uwierz mi żę wielu z tych którym tak kibicujesz ma na Ciebie ( czyli kibica) bardziej wyjebane niż Ci się wydaje, myślisz że oni grają dla Ciebie czy dla Polski, naiwny jesteś, może niektórzy z nich tak, to samo jest w innym sporcie, Radwańska to pewnie też dumnie reprezentuje Polskę, jak tak myślisz to jesteś po poprostu głupi. I pewnie dlatego Isia ma najwiecej wystepow w reprezentacji sposród czołowych zawodniczek, a niedawno doszło do sytaucji gdzie miała wiecej niz pozostałe 9 z 10 łacznie. Bredzisz lekko. wiem jedno gra dla pieniędzy a nie dla Polski, to jest oczywiste i zresztą całkiem normalne i nie ma się co dziwić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda chłopaków,  ale 2/2 Chorwacja -11.5 @ 1.72 1. połowa - Poniżej 26.5 Polska v Chorwacja (Połowa - Suma 2-drogowo) 27/01/2016 Brak 1.80 Wygrana
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
deltafocre mowi jak jest, brawo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chorwacja wygra przedziałem 13-16 @13  I Francja za burtą  Aker, czekam na odpowiedź aktualizującą  Tak tak już spieszę z odpowiedzią KURWA TERAZ JUŻ WIEM ŻE NIC NIE WIEM
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Biczu szanuje Cie ale wiem ze nie szanujecie uzytkownikow z malym stazem i ich wypowiedzi
odnosnie czy kogos lubie
anite wlodarczyk bo ona powinna wygrac plebiscyt malachowskiego fajdka
bo sa mistrzami bez takich zarobkow jak przecietni pilkarze
saneczkarki, bobsleistow, lyzwiarzy szybkich, itp przedstawicieli dyscypli ktorzy kurwa musza sobie radzic bez mozliwosci torowych i przy minimalnych nakladach
po tylu latach mam gdzies sporty gdzie jest duzy pieniadz i ktos chuja od siebie wklada bo jest reszta zespolu
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Mateusz Juroszek @MateuszJuroszek 57 sek.57 sekund temu W takich sytuacjach mam pocieszenie. Dużo zarobiłem
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
To chyba proste że w cyklu WTA gra dla siebie pod barwami Polski bo niby kogo miałaby reprezentować? Nigdy za to nie odmawia występu dla Polski w Fed Cupie czy Hopmanie. Podatki też płaci w Polsce - więc przykład Agi słaby.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
deltafors wie lepiej i chuj  a wy jestescie cebulaki 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Mnie się już nie chce nawet takich debilnych komentarzy komentować. Ludzie nie rozumieją, że można po prostu kochać sport i jarać się zwyczajnie występem drużyny/zawodnika swojego kraju. Dla takiego pacjenta ktoś taki jest głupkiem...
A tak naprawdę to pustakiem jesteś właśnie ty, pustym w środku małym człowiekiem.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Dziękuje za odpowiedz 
|
|