n______ zagraj na West Ham strzeli w pierwszej połowie albo wygra pierwszą połowę. Nie dość, że ostatnio młoty leją ich jak chcą to jeszcze Hurgen skład węgla i papy wystawia. W środę cudem wyeliminowali Stoke a grali silniejszym składem.
Gówno prawda. Nikt mnie nie przekona, że oni chcieli strzelać bramki w drugiej połowie. Potrafię dostrzec różnicę, między normalną grą, a jakąś nędzną imitacją.
A takie komentarze jak Jose, działają na mnie jak płachta na byka, bo to jest akceptacja syfu, który jest obecny w sporcie.
nie pasuje=nie obstawiaj a nie później wylewasz frustracje
Mi się nie podoba to, że te pseudo grajki udają nieskalanych.
w piłce nożne gra się żeby wygrać a nie strzelić jak najwięcej bramek wygrac wygrali na huj drążyć temat nikt ich nie zjebie bo nie zrobili tego co ty postawiles zostaje ci jedynie płacz na forum i takie głupienie tłumaczenie
Simon Mignolet Nathaniel Clyne Dejan Lovren Steven Caulker Brad Smith Joe Allen Cameron Brannagan Kevin Stewart Christian Benteke Jordon Ibe Joao Carlos
Klopp odpuszcza puchar? Na West Ham kursy ładnie lecą...
A tu poważniejszy skład ze środy:
Simon Mignolet Mamadou Sakho Kolo Toure Alberto Moreno John Flanagan Jordan Henderson Lucas Leiva Emre Can James Milner Roberto Firmino Adam Lallana
w piłce nożne gra się żeby wygrać a nie strzelić jak najwięcej bramek wygrac wygrali
to nie do konca tak bo moglo sie w koncowce okazac ze by nie wygrali jak to juz nie raz w zeszlym roku bylo, wiec w sumie jestem zdziwiony ze nic nie strzelili w 2 polowie
od rana mialem jedna mysl barca wygra i obydwie strzela, polecialem po paysafe ale jak to w zyciu bywa..
1 Borussia Dortmund powyżej 2.5 Borussia Dortmund v FC Ingolstadt (Suma goli drużyny) 30/01/2016 Brak 2.20 Przegrana 2 Barcelona i Tak Barcelona v Atletico Madryt (Wynik/Obydwie drużyny strzelą gola) 30/01/2016 Brak 3.60 Wygrana to za 15
potem bylo to Barcelona i tak Barcelona v Atletico Madryt (Wynik/Obydwie drużyny strzelą gola) 30/01/2016 Brak 4.00 Wygrana Stawka: 5,00 Zwroty: 18,00
no a na koniec..
Barcelona - Powyżej 3.5 @ 3.00 8,00 PLN Singiel Barcelona - Powyżej 2.5 @ 2.00 10,00 PLN Singiel
I niech ktos powie ze nie urzekła go moja opowiesc
w dzisiejszych czasach sportowcy sa dziwni, kto wie jak by było gdyby skonczyulo sie na jednej czerwonej moze Barca by strzelila 3 bo bylo by wieksze zagrozenie ze strony Atletiko
Ze względu na niezwykle wysoki poziom aktywności, ta informacja jest chwilowo niedostępna. Szczegółowe informacje na temat swoich nierozliczonych zakładów, znajdziesz w sekcji Moje zakłady, na Kuponie zakładów. Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Ze względu na niezwykle wysoki poziom aktywności, ta informacja jest chwilowo niedostępna. Szczegółowe informacje na temat swoich nierozliczonych zakładów, znajdziesz w sekcji Moje zakłady, na Kuponie zakładów. Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.