|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Hulk dwa..idzie jak burza 8 minut dwie bramy
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Bydle moze jakas weryfikacje chca. ja wyplacalem oststnio to pare minut trwalo  Rennes po X lub X2 PSV BTS + win  jaka weryfikacje ? wyplacalem setki razy u nich kasiorke, ale tak grubej to nie . cos kombinuja nie wiem co . musze miec kase bo musze miec za co pic w weekend moze zobaczyli ze takie bydle ich ojebalo i teraz probuja cos ugrac. Tez niestety potwierdzam, ze przy wiekszych kumulacjach lubia ponownie zweryfikowac 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale to co mam robic ? napisza sami ze chca weryfikacje czy chuj wi co ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
W Sevilli over 0.5 HT @1.85   izi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Utrecht, brawo Pany 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
ale to co mam robic ? napisza sami ze chca weryfikacje czy chuj wi co ? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
ale to co mam robic ? napisza sami ze chca weryfikacje czy chuj wi co ? Prawdopodobnie dostaniesz wezwanie z urzędu gminy, na wezwaniu będzie podany termin, godzina i numer pokoju do którego powinieneś się stawić. Tam będzie czekać referent oraz przedstawiciel bukmachera, czasami są online, w zależności jakie łącze mają w urzędzie. Będziesz miał kontrolę uzębienia, i w szczególnych wypadkach odbytu, do tego standardowo dwie krzyżówki z tygodnika Rewia, jeśli tego nie spierdolisz to pokażesz dowód i prawko oraz ze dwa rachunki, a na pewno za wywóz nieczystości stałych, z doświadczenia wiem, że przychylniej patrzą jak zdecydowałeś się na segregację, potem już z górki, w ciągu tygodnia masę odbierzesz w kasie urzędu;-) Powodzenia 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale to co mam robic ? napisza sami ze chca weryfikacje czy chuj wi co ? Prawdopodobnie dostaniesz wezwanie z urzędu gminy, na wezwaniu będzie podany termin, godzina i numer pokoju do którego powinieneś się stawić. Tam będzie czekać referent oraz przedstawiciel bukmachera, czasami są online, w zależności jakie łącze mają w urzędzie. Będziesz miał kontrolę uzębienia, i w szczególnych wypadkach odbytu, do tego standardowo dwie krzyżówki z tygodnika Rewia, jeśli tego nie spierdolisz to pokażesz dowód i prawko oraz ze dwa rachunki, a na pewno za wywóz nieczystości stałych, z doświadczenia wiem, że przychylniej patrzą jak zdecydowałeś się na segregację, potem już z górki, w ciągu tygodnia masę odbierzesz w kasie urzędu;-) Powodzenia  Musiałe się zalogować po kilku miesiącach Biszop 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale to co mam robic ? napisza sami ze chca weryfikacje czy chuj wi co ? Prawdopodobnie dostaniesz wezwanie z urzędu gminy, na wezwaniu będzie podany termin, godzina i numer pokoju do którego powinieneś się stawić. Tam będzie czekać referent oraz przedstawiciel bukmachera, czasami są online, w zależności jakie łącze mają w urzędzie. Będziesz miał kontrolę uzębienia, i w szczególnych wypadkach odbytu, do tego standardowo dwie krzyżówki z tygodnika Rewia, jeśli tego nie spierdolisz to pokażesz dowód i prawko oraz ze dwa rachunki, a na pewno za wywóz nieczystości stałych, z doświadczenia wiem, że przychylniej patrzą jak zdecydowałeś się na segregację, potem już z górki, w ciągu tygodnia masę odbierzesz w kasie urzędu;-) Powodzenia  Musiałe się zalogować po kilku miesiącach Biszop  musiałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kur... DNB grałem po kursie chyba widać co nie. Na czyste dwa był dwa razy większy kurs. Tylko w pierwszym poście nie do pisałem. Co jak co ale o sciemy mnie proszę nie posadzac. Ścierne pozniej bo teraz z kom pisze. Szook
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Biszop z tym sprawdzaniem odbytu to poważnie? Ja gram w becie i nigdy do odbytu nie zagladali. Czasami ale bardzo sprawdzali czy mam dwa jajka. Ale to w zaleznosci czy z supportu przysyłali do urzędu gminy faceta czy babkę.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kolego biszkop nie smieszkuj bo to powazna sprawa, juz grubo ponad dobe czekam na kase od nich a tam jest napisane ze do 24 h realizuja wyplaty. im sie jakas kara nalezy z urzedu za takie klamastwa i dodatkowa kasa dla mnie za zwloke
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie przejmuj sie, to badanie odbytu nie jest takie zle. Za to krzyzowki potrafia wykonczyc. Ja raz mialem pytanie o szczyt trynidadu. Na pewniaka wpisuje del aripo, a to chodzilo o tucuche. Nie dali mi wymazac juz pomimo, ze pisalem olowkiem. 12 tysi wtedy skonfiskowali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolego biszkop nie smieszkuj bo to powazna sprawa, juz grubo ponad dobe czekam na kase od nich a tam jest napisane ze do 24 h realizuja wyplaty. im sie jakas kara nalezy z urzedu za takie klamastwa i dodatkowa kasa dla mnie za zwloke sprawdzaj maila
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
poważnie o tym myślisz Biczu ?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
poważnie o tym myślisz Biczu ? Jeszcze nigdy nie widziałem Biczyka tak poważnego
|
|
|
|
|
|
|
[quote=Bydle]kolego biszkop nie smieszkuj bo to powazna sprawa, juz grubo ponad dobe czekam na kase od nich a tam jest napisane ze do 24 h realizuja wyplaty. im sie jakas kara nalezy z urzedu za takie klamastwa i dodatkowa kasa dla mnie za zwloke [/quote Przepraszam:-( W nagrodę podam Ci najtrudniejsze pytanie do krzyżówki bo się cyklicznie powtarzają, Królowa nauk, pierwsza M, ostatnia A , dziesięć liter. Tylko uważaj, strasznie podchwytliwe, dużo ludzi na tym się kładzie 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
poważnie o tym myślisz Biczu ? zagrałem za 10 złotych  Vitolson
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
poważnie o tym myślisz Biczu ? Jeszcze nigdy nie widziałem Biczyka tak poważnego a to przepraszam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|