Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 72 z 104 1 2 70 71 72 73 74 103 104
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Moreniak
Beks a jaka ty branża?

Logistyka ,

Bonus: Unibet
M
newbie
newbie
M Offline
Dobrze, że ja w sprzedaży nie robię smile bo to nie mój świat.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobrze, że ja w sprzedaży nie robię smile bo to nie mój świat.

nie robiłem przez 3 lata ale powrocilem,

zajebiscie jak ci nowi klienci przychodza i z tego kasa

nie kazdy sie do tego nadaje, są momenty że ci sie nie chce, ale to jak w kazdej pracy

ja juz pracowałem jako biurowy, jako handlowiec,\\

praca handlowca ma naprawde wiele plusow, chyba ze masz zjeba przelozonego i sprawdza GPS i sie dodupca ze stales 5 minut dluzej gdzies tam....ja nie mam takich akcji

w czasie pracy zalatwiam prywaty typu: zakupy, lekarze, urzedy itd. jade sobie na obiad do domu, zjem i moge w domu popracowac te 2h

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Najpierw normalnie odpowiedział, a później zajebał z grubej rury Frodo grin

Powiem ci bo akurat mam jakieś doświadczenie w tej samej branży na tym samym stanowisku. W taki sposób w jaki do tego podchodzisz teraz to albo się zajedziesz po roku może dwóch i się wypalisz albo wycisną cię jak cytrynę i sami pogonią. Oczywiście nie życzę żadnej z tych dwóch opcji.

Mój komentarz był wynikiem twojego wczorajszego wpisu, że nagłe zebranie zarządu i nagle poruszenie plus akcja klepanie jakiegoś raportu na szybko. Wygląda mnie to na korpo, a miałem okazję w takiej pracować i podziękowałem przy dobrej okazji smile Nie gotuj się tak. Wiadomo, że mogę nie mieć racji i piszę tylko swoją subiektywną opinię. smile

Aha i nie jebię za frajer wink

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by beks
branza branzy nie rowna , nie ma co gadać

ja przez 3 miechy zrobilem wiecej niz 50% leszczy z firmy, ktorzy pracuja dłuzej,mowie o handlowcach
laugh
Sorry analityk, ale życia to Ty się jeszcze pouczysz, oby nie była to zbyt bolesna nauka wink

B
Smakosz jedzenia i alko
Smakosz jedzenia i alko
B Offline
Taaak.. Korpo.. Frodek dzisiaj bronxy,jutro ścieżka śmieszka a po jutrze..

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by Biszop

ja przez 3 miechy zrobilem wiecej niz 50% leszczy z firmy, ktorzy pracuja dłuzej,mowie o handlowcach
laugh
Sorry analityk, ale życia to Ty się jeszcze pouczysz, oby nie była to zbyt bolesna nauka wink
I wyrażania się o innych ludziach z pracy w ładniejszy sposób smile

M
newbie
newbie
M Offline
Praca to tylko dodatek, dobrze jak jest dobrze płatna, ale to nie najważniejsze w życiu. Liczą się inne wartości smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no jak wpada email o 15.30 jakoś ze chca raport bo zarzad sie zbiera, pierwsza taka akcja od 3 miechow, to musze napisać. Normalnie tego nie było na razie i oby już nie bylo.

To sie robi korpo, ok przyjmijmy ze jest korpo.

Tak od siebie powiem, ze w tej firmie najlepiej mi sie pracuje, Irladni nie wliczam, traktowanie pracownika jest naprawde na poziomie, ja sie o nic nie usze upominac itd.

Siostra pracuje w typowym korpo firma X , ale jako ciekawostke powiem, ze 90% jest zadowolonych i w porownaniu z innym korpo firma Y, gdzie ok 20% ludzi przeszło z firmy Y do X to niebo a ziemia

ja bym nie wrzucał wszystkich korpo do jednego wora, bo naprawde mozna fajnie trafic

sory Fech moze za bardzo pojechalem, bronx działa heh

Io sono Interista
Io sono Interista
Ehhhh cała reszta wpadła tylko Liverpool zajebał puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Praca to tylko dodatek, dobrze jak jest dobrze płatna, ale to nie najważniejsze w życiu. Liczą się inne wartości smile

tak? a jak nie miałbys kasy , brzydko powiem i nie miał co do ryja włożyc ? to tez bys mowil o wartosciach

Bo np. masz rodzine jak ja i tylko ja pracuje???

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
pacyfek, a co to twój syn ma już konto na mecz.pl?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja to wolałbym w ogóle nie pracować tylko poszerzać swoje pasje. Robota to głupota

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

laugh

rozwin temat

tak to są leszcze dla mnie, juz 3 poleciało co siedzieli bo mysleli ze beda siedziec bo maja lata pracy. Przyszli nowi i pokazali jak sie pracuje ooo

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by Sensei
Ja to wolałbym w ogóle nie pracować tylko poszerzać swoje pasje. Robota to głupota
[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by burbon
Taaak.. Korpo.. Frodek dzisiaj bronxy,jutro ścieżka śmieszka a po jutrze..

praca, ktora lubie i do ktorej chetnie jade , bez sciemy

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline

laugh

rozwin temat

tak to są leszcze dla mnie, juz 3 poleciało co siedzieli bo mysleli ze beda siedziec bo maja lata pracy. Przyszli nowi i pokazali jak sie pracuje ooo

Ale cóż mam rozwijać? Sam to zrobiłeś i nie przyniosło Ci to chluby, a raczej dokładnie odwrotnie, tylko ja Ci tego nie wytłumaczę, kiedyś zrozumiesz albo i nie, mi kompletnie nic do tego:-)

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Refresz dizajnu po dedlajnie i fokusowanie iwentu na nowym targecie to jakiś faken dżołk!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biczu

mam jeden cel, byc najlepszy w firmie, albo w czołowce i zarabiac kokosy , tak jak kosze buka .

tak tak ja sie prosze o wyscig szczurów

uwielbiam jak na naradzie pokazuja wyniki NOWEJ sprzedaży a ja jestem w czołowce, wtedy przyjmuje postawe jak to: cool ooo

hehe

Strona 72 z 104 1 2 70 71 72 73 74 103 104

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (ElNinho[mmdea], rafal08, ANZELMO, Sensei, 11kera11, aker, alfa), 11,116 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,645
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026