|
|
journeyman
|
|
journeyman
nie wszystko pisałem ..jest plus, spory. jak wszyscy na tym forum  zgadzam się aker.... 6 koła poszło na over 2,5 wksu, 6 koła na over 0,5 w ruchu, i jeszcze 2,5 koła potem zagrał dwa typy po 2 koła, i nagle z -11 koła zrobiło sie spory plus koleś wałuje, umoczony grubo, a tu mu wszyscy wierzą w te bajki hehe strona 30 w targu liczyłeś ? w targu po gola do ht @2,850
3500.00  liczylem to wychodzi kolo 6 i do tego kolo klocka za ogol we wro, to max 8 wiec nie pierdol ze masz duzy plus jak umoczyles 11 koła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o4,5 @1.500  za 3000.00 naprzykład @1.550 2970.00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak sie juz wystrzelali w 1 ht ?  sam nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@subintabulat liczył dzisiaj ? synu nie bluzgaj  nie wszystko piszę co gram. gram też ze smartfona. żona obok to głupio obracać takim sianem, ju noł.. a jak mówię, to tak jest. honor oficera.. paniał ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak sie juz wystrzelali w 1 ht ?  sam nie wiem tą są derby, ogień do końca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak sie juz wystrzelali w 1 ht ?  sam nie wiem tą są derby, ogień do końca  wchodzisz?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
@subintabulat liczył dzisiaj ? synu nie bluzgaj  nie wszystko piszę co gram. gram też ze smartfona. żona obok to głupio obracać takim sianem, ju noł.. a jak mówię, to tak jest. honor oficera.. paniał ? jedno zero sobie dodajesz i ludzi w karola robisz na forum, skończ z tą szopką. umoczyles 11 koła a walisz że masz zyski. daj spokój panie, to nie przedszkole, elegancko cie podliczylem, jestes na minusie wiec po co te cyrki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@subintabulat liczył dzisiaj ? synu nie bluzgaj  nie wszystko piszę co gram. gram też ze smartfona. żona obok to głupio obracać takim sianem, ju noł.. a jak mówię, to tak jest. honor oficera.. paniał ? jedno zero sobie dodajesz i ludzi w karola robisz na forum, skończ z tą szopką. umoczyles 11 koła a walisz że masz zyski. daj spokój panie, to nie przedszkole, elegancko cie podliczylem, jestes na minusie wiec po co te cyrki ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak sie juz wystrzelali w 1 ht ?  sam nie wiem tą są derby, ogień do końca  wchodzisz? tak, 04,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale rozpacz dzieciaka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Global po gole 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
@BKS - ja to widzę tak - koleś wczoraj jechał na Twoich typach, umoczył i nie nadążył odrobić albo nie miał z czego. Dzisiaj jako że wkurw miał niesamowity postanowił założyć nowe konto i pobluzgać trochę żeby sobie ulżyć. a Ty kolego @sabin...coś tam (swoją drogą jakaś pakistańska ksywa) naucz się grać samemu i staraj się przewiwydać przebieg spotkania i jak tak już będziesz grał to nie będziesz miał do nikogo innego żalu, tylko do siebie. miłego dnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale rozpacz dzieciaka  nie pierwszy i nie ostatni analityk / matematyk 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
Heh, koleś myślał, że będzie jak grał wszystko od BKS to fortune zbije... Niestety to nie jest takie proste. A teraz marudzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyzby legenda o letkim plusie userów mecz.pl okazała sie nieprawdziwa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@BKS - ja to widzę tak - koleś wczoraj jechał na Twoich typach, umoczył i nie nadążył odrobić albo nie miał z czego. Dzisiaj jako że wkurw miał niesamowity postanowił założyć nowe konto i pobluzgać trochę żeby sobie ulżyć. a Ty kolego @sabin...coś tam (swoją drogą jakaś pakistańska ksywa) naucz się grać samemu i staraj się przewiwydać przebieg spotkania i jak tak już będziesz grał to nie będziesz miał do nikogo innego żalu, tylko do siebie. miłego dnia  
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
chodzi mi o to, że koles nas wzystkich w ciula robi, a wy mu wierzycie. dodaje sobie zera, kto mu udowodni ze nie kłamał ? nikt, ja rozumiem, e jestes z gdyni i go popierasz bo to prawie jedno miasto, w dodatku kluby zaprzyjaźnione, ale popatrz realnie..koles robi jakaąs inżynierie finansową i z 11 koła w plecy twierdzi ze ma duzy plus ( jak słusznie skwitował go ironicznie aker -- tutaj kazdy ma duży plus ) to musi byc podejrzenia, ze po prostu sobie kpi...
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Czyzby legenda o letkim plusie userów mecz.pl okazała sie nieprawdziwa? zaraz inni beda wywołani do tablicy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzi mi o to, że koles nas wzystkich w ciula robi, a wy mu wierzycie. dodaje sobie zera, kto mu udowodni ze nie kłamał ? nikt, ja rozumiem, e jestes z gdyni i go popierasz bo to prawie jedno miasto, w dodatku kluby zaprzyjaźnione, ale popatrz realnie..koles robi jakaąs inżynierie finansową i z 11 koła w plecy twierdzi ze ma duzy plus ( jak słusznie skwitował go ironicznie aker -- tutaj kazdy ma duży plus ) to musi byc podejrzenia, ze po prostu sobie kpi... Musisz jeszcze troche mleka wypic zeby to zrozumiec 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam . co za glupie pitolenie. Gram z typami majstra bks od kilku lat . raz sa plusy raz minusy . zalezy jak stawkujesz typy . granie all in nie wrozy nic dobrego . a w twoim przypadku tak chyba bylo . nie slugeruj sie stawkami innych graczy tylko swoja glowa 😉. Szanujmy sie . Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|