Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Orientuje się ktoś ile czasu trwa wypłata na konto bankowe?

Bonus: Unibet
hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by marzano
Orientuje się ktoś ile czasu trwa wypłata na konto bankowe?

W piątek zlecałem rano - dziś o 12:30 dostałem - mbank

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pierwszy raz mam taką sytuację, sportingbet UNIEWAŻNIŁ mi zakład, jakiś czas po zagraniu, ale PRZED rozpoczęciem meczu...

Chodzi o to, że kurs wystawili z dupy i zamiast wziąć to klatę to unieważnili mi ten konkretny mecz na kuponach. Grałem po kursach @2,15, gdzie teraz widnieje @1,7 w ofercie i nawet tak mała zmiana kursu zmusiła ich do anulacji.

Kpina i parodia, tym bardziej, że mecz nie jest żadnym wałkiem, nie rozpoczął się, a po prostu mieli zawyżony kurs w porównaniu do rynku.

Idąc tą drogą nigdy człowiek nie wie, czy coś wygra bo przecież zawsze mogą przed lub po fakcie zmienić kurs/anulować...

ŻENADA! puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i co najlepsze, frajerzy nawet nie poinformowali o tym wiadomością ani mailowo, tylko cichaczem zmienili i może klient nie zauważy...

Mecz jest cały czas w ofercie z kursem @1,71. Nie jest to żaden przekręt, ani zagrany po rozpoczęciu.

Banda złodziei.

veteran
veteran
Originally Posted by _Korver_
Chodzi o to, że kurs wystawili z dupy i zamiast wziąć to klatę to unieważnili mi ten konkretny mecz na kuponach. Grałem po kursach @2,15, gdzie teraz widnieje @1,7 w ofercie i nawet tak mała zmiana kursu zmusiła ich do anulacji.

Jestem dziwnie spokojny, że grałeś z pełną świadomością tego, że zamienili jedynkę z dwójką, albo overa z underem niechcący, na skutek błędu. Nie wiem co grałeś konkretnie, ale w takim wypadku zgodnie z regulaminem unieważniają zakład. Przepraszam, ale to jest ogromna zmiana kursu, najwyraźniej wynikająca z błędu ludzkiego.

journeyman
journeyman
Ku... Czy ktos moze mi napisac co to za jeb... pomysl zeby od wplaty i wyplaty skrillem pobierac oplate 3.5% no limit ?!

Sportingbet wpadl dzisiaj wlasnie na taki pomysl.
Moze za chwile wszyscy to wprowadza ?!!

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by Toread
Ku... Czy ktos moze mi napisac co to za jeb... pomysl zeby od wplaty i wyplaty skrillem pobierac oplate 3.5% no limit ?!

3,5 + 3,5 = 7%
to już blisko do ziemniaków wink

P
member
member
P Offline
Originally Posted by Toread

?? to jakis zart?

ciekawe, kto im bedzie wplacal jak na wstepie 3,5% oplaty dowala, idioci

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Dziala Wam Sportingbet?

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Dziala

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
U mnie na stacjonarnym taki komunikat od wczoraj...

Przepraszamy ale serwis Sportingbet.com jest aktualnie niedostępny.

Prawidłowe działanie serwisu zostanie wkrótce przywrócone.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

A mobilnie dziala...Nie wiem o co chodzi...

enthusiast
enthusiast
z tym skrillem to spokojnie,do tej pory sportingbet nie miał wypłat na skrill tylko na konto i to było lipne. Wyplaty na skrill wiadomo są spoko i nie wierze ze na skrill bedzie wypłata z tak dużym obciazeniem bo to po prostu sie nie bedzie opłacać, beda musieli to zmienic jesli to ma hulać.

P
member
member
P Offline
Originally Posted by Zumbach
z tym skrillem to spokojnie,do tej pory sportingbet nie miał wypłat na skrill tylko na konto i to było lipne. Wyplaty na skrill wiadomo są spoko i nie wierze ze na skrill bedzie wypłata z tak dużym obciazeniem bo to po prostu sie nie bedzie opłacać, beda musieli to zmienic jesli to ma hulać.

no i rzeczywiscie, juz nie maja tak duzej oplaty ...teraz oplata jest giganczyczna laugh

4,9% za wplate i to samo za wyplate aplauz

jaki gracz wybierze strate na wstepie -9,8% jezeli np. taki bet365 nie pobierazadnych oplat ?

A
member
member
A Offline
Widzę same mało pochlebne wpisy, ale dostałem od nich propozycję chyba niezłą, tylko te cyrki z wpłatami/wypłatami.
Wiadomo skrill odpada. Ale czy mogę wpłacić ze skrilla kartą (jako wpłata kartą) - powinno przejść bo oni mają napisane na stronie iż honorują mastercardy wydane w UK. Próbował ktoś tak ominąć te bzdurne prowizje ???
Ewentualnie jeśli wybiorę wpłatę przez p24 to jak wypłacają potem kasę ???

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Od ponad pół roku nie grałem w SB , czyli co teraz już wpłaty przez MB nie ma sensu? frown Szkoda bo to mój ulubiony bukmacher (przyzwyczaiłem się ich interface).
To który teraz buk jest najlepszy do grania piłki live ?

Marat Safin
Marat Safin
Bezapelacyjnie bet365 [bet365.com]. Reszta to przy nich przedszkole.

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
dobrze2 ich też lubiłem. No szkoda tego SB tyle mieszkań u nich przegrałem a oni takie coś,,,,nie ładnie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sportingbet byl dobrym bukiem ale jakies 10 lat temu wink

P
member
member
P Offline
awax76 (lub inni) znasz jakies klony sportingbeta u ktorych mozna grac mimo limitu w sportingbet?

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by eroll
Od ponad pół roku nie grałem w SB , czyli co teraz już wpłaty przez MB nie ma sensu? frown Szkoda bo to mój ulubiony bukmacher (przyzwyczaiłem się ich interface).
To który teraz buk jest najlepszy do grania piłki live ?
no wiesz co interface, przecież sportingbet oprócz tego debilnego pomysłu ze skrillem, ma dużą marże i nie tylko w stosunku do potentatów typu Bet365 ale nawet do takich średnich buków jak OddsRing [oddsring.com] czy nawet w wielu przypadkach Betsson [record.affiliatelounge.com]/Betsafe [record.affiliatelounge.com]. Tam po prostu nie bardzo opłaca się grać i tyle. Na OddsRing [oddsring.com] są dobre kursy nierzadko lepsze od Bet365 ale oferta bardzo słaba.

Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, 11kera11, aker), 2,325 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,196
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025