|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks ogląda m jak miłość
bo ma nadzieję że coś będzie wieczorem 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Frodo, co tam dziś na Trombili słychać ?? mam dwie zety do odrobienia..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebna porada dotycząca wódki. Tak się składa że brat organizuje sobie wesele i nie wie za bardzo jaką ma wódkę kupić. Co byście polecili?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Potrzebna porada dotycząca wódki. Tak się składa że brat organizuje sobie wesele i nie wie za bardzo jaką ma wódkę kupić. Co byście polecili? uuuu Radzio, źle trafiłeś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebna porada dotycząca wódki. Tak się składa że brat organizuje sobie wesele i nie wie za bardzo jaką ma wódkę kupić. Co byście polecili? a jakby na zaproszeniu napisał "alkohol we własnym zakresie". Nie chwyciłoby?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Frodo, co tam dziś na Trombili słychać ?? mam dwie zety do odrobienia.. czytam tylko jak ligi grajo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebna porada dotycząca wódki. Tak się składa że brat organizuje sobie wesele i nie wie za bardzo jaką ma wódkę kupić. Co byście polecili? uuuu Radzio, źle trafiłeś  no to przepraszam widocznie sami abstynenci tutaj 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Potrzebna porada dotycząca wódki. Tak się składa że brat organizuje sobie wesele i nie wie za bardzo jaką ma wódkę kupić. Co byście polecili? a jakby na zaproszeniu napisał "alkohol we własnym zakresie". Nie chwyciłoby? o !!! teraz moda taka...zamiast kwiatów prosimy o...wino albo słodycze, albo kupony lotto.. a można napisać, zamiast kwiatów - alkohol taki jaki chcielibyście pić na przyjęciu weselnym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebna porada dotycząca wódki. Tak się składa że brat organizuje sobie wesele i nie wie za bardzo jaką ma wódkę kupić. Co byście polecili? a jakby na zaproszeniu napisał "alkohol we własnym zakresie". Nie chwyciłoby? a przyszedłbyś na takie wesele jakbyś dostał takie zaproszenie?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
biczu doradż coś Radkowi
bo ja Jaś Fasola z tej branży
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biczu doradż coś Radkowi
bo ja Jaś Fasola z tej branży 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
czytałem gdzieś, że Chrobry daje rade..a nie drogi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebna porada dotycząca wódki. Tak się składa że brat organizuje sobie wesele i nie wie za bardzo jaką ma wódkę kupić. Co byście polecili? a jakby na zaproszeniu napisał "alkohol we własnym zakresie". Nie chwyciłoby? a przyszedłbyś na takie wesele jakbyś dostał takie zaproszenie? myślę, że to kwestia kto ma jakie poczucie humoru  a ja osobiście z chęcią olałbym wszystkie wesela, ale niestety się tak nie da 
Last edited by Akhu; 22/03/2016 22:00.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
@Radek - jak brat żyje dobrze z teściami i rodziną przyszłej żony to Chopin albo Kozuba a jak z teściem nie ma ochoty nawet piwa wypić a kuzyni wybranki to bambry ze wsi do Żubrówka biała albo Żołądkowa czysta de lux - ja przynajmniej tak to widzę. Zależy też jaki budżet. Moja siostra się hajta niebawem i ten sam temat poruszany był parę dni temu przy obiedzie. Polecam też zastanowić się czy organizować wszystko samemu czy wynająć firmę eventową która zorganizuje balety, gry i zabawy oraz napoje wyskokowe - z tego co wiem to takie firmy dają spore upusty na alkohol.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu ja mam 2 wesela w tym roku i dwa w przyszłym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu ja mam 2 wesela w tym roku i dwa w przyszłym  no to kilka peffek potrzebne na już 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
biczu doradż coś Radkowi
bo ja Jaś Fasola z tej branży  wszystko zależy od ceny... Polecam [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Radek - jak brat żyje dobrze z teściami i rodziną przyszłej żony to Chopin albo Kozuba a jak z teściem nie ma ochoty nawet piwa wypić a kuzyni wybranki to bambry ze wsi do Żubrówka biała albo Żołądkowa czysta de lux - ja przynajmniej tak to widzę. Zależy też jaki budżet. Moja siostra się hajta niebawem i ten sam temat poruszany był parę dni temu przy obiedzie. Polecam też zastanowić się czy organizować wszystko samemu czy wynająć firmę eventową która zorganizuje balety, gry i zabawy oraz napoje wyskokowe - z tego co wiem to takie firmy dają spore upusty na alkohol. oboje pracują w UK więc o to nie muszą się zbytnio martwić dzięki chudy za opinie plus do szacuna 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Naszym zdaniem wódka powinna mieć tylko jeden smak, a dokładnie - smak wódki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu właśnie miałem się o tą wódeczkę zapytać Tak mi się wydaje że ten trunek jest od niedawna na rynku.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|