o kurde, trzy mecze i juz wystarczy na osemke, jak sie tam znajdziecie to cudem, jesli dzisiaj mecz przez bogusia nie jest zalatwiony to Wisla nie wygra, brakuje im sil pod koniec meczu a przyjezdza Zaglebie a nie bezplciowa Jaga, beznadziejny Ruch czy zadyszana Nieciecza
Nie oczekuję tego, że w Twoich oczach na to zasłużyli. Może i cudem, w początkowych meczach wyglądali bardzo słabo jeśli chodzi o kondycję ale już jest lepiej. To kto zasługuję na ósemkę? Podbeskidzie? Tym tokiem idąc, mogłoby się w niej znaleźć 4-5 drużyn.
zupełnie nie rozumiem tego owczego pędu na Wisłę, jeszcze żeby kursy były odwrotne to można by zaryzykować ale grać niższy kurs i to na drużynę, która nie jest faworytem tego spotkania, to tego ja nie pojmuję
zupełnie nie rozumiem tego owczego pędu na Wisłę, jeszcze żeby kursy były odwrotne to można by zaryzykować ale grać niższy kurs i to na drużynę, która nie jest faworytem tego spotkania, to tego ja nie pojmuję
bts tutaj jest najlepszym rozwiązaniem + bts w Gdańsku i mamy całkiem przyjemne AKO
bts tutaj jest najlepszym rozwiązaniem + bts w Gdańsku i mamy całkiem przyjemne AKO