|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
O widzę, że znowu Jacki za free rozdają. Aker ja stawiam na stół nawet Single Barrel. Niech będzie moja strata. Jesteś in?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W czym Lewandowski jest gorszy od Benzemy? W czym Fabiański jest gorszy od Harta? W czym Krzychowiak jest gorszy od Krossa W czym Glik jest gorszy od Cheliniego? W czym Peszko jest gorszy od Ronaldo? powiem więcej: Lewy jest lepszy od Benzemy a Krycha będzie lepszy od Krossa ale z Peszko to przesadziłeś i to grubo (chyba że to sarkazm a to przepraszam)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tazen przestań czarować beksa z tym budżetem
chcesz chłopa wysłać w skarpetach mowie tylko o rozsądniejszej opcji niż 1 gruby bet większość tutaj notuje plecy bo gra nieadekwatne stawki do budżetu i musi robić przerwy do wypłaty, dam se łape uciąć że średni hazardziści z tego forum przy ~400 typach rocznie spokojnie wykręciliby te 6-9% yieldu, a solidniejsi 10 i wyżej przecież ta bukmacherka to tylko rozsądne zarządzanie budżetem + chłodna głowa przy wtopach i na dłuższą metę musi być plus jeśli ktoś kuma sport - ale to jest tylko tyle i aż tyle Tazen jak mądrkuje a sam ostatnio zajebał jakiś remis za 3 czy 4 kloca. kwestia taka, że tazen wpłaca ile może i przepierdala to siedząc cały dzień na live u buka i od kilku lat jest klasycznym przykładem dojnej krowy kilka lat temu były spore sumy na grę, to w dłuższej perspektywie były zyski, później małe nieszczęście u znajomego, trzeba było pomóc chłopakowi i zostało 10tys, pamiętny bet ryzykfizyk na Polonie W chyba z Ruchem? przejebana kasa i zjazd do gry przegrywów hazardowych teraz ogarnianie życia, oszczędności w razie W i będzie można pomyśleć za rok-dwa o poważnym graniu, ale wtedy pewnie nie będzie czasu i skończy się na kupowaniu typów
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker, czyli Polska nie wyjdzie z grupy wg ciebie? tego nie powiedziałem, uważam że stać nas max na wyjście z grupy Szkoda, myślałem, że jak tak uważasz to dasz się namówić na mały zakładzik  mogę się założyć ze nie zajdą dalej jak 1/8 finału
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle ciekawostką w piłce nożnej jest to, że zawsze wygrywa drużyna, która zdobyła więcej bramek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O widzę, że znowu Jacki za free rozdają. Aker ja stawiam na stół nawet Single Barrel. Niech będzie moja strata. Jesteś in? ale że co bo już się pogubiłem? 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Panowie bądźmy poważni. Peszkin to był żart. Bazylia  Ale cała reszta była napisana śmiertelnie poważnie. Uważam, że nasze Orły, których wymieniłem to ścisła europejska czołówka na swoich pozycjach. Do tego jeszcze można dołożyć Szczęsnego (chociaż chłopa nie trawie, tak samo jak starego), Milika, Piszcza... A kilku za 4 lata będzie wymiatać jak w główce nie odpierdoli - np. Salamon, Zieliński, Kapustka.
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
bukmacherka to jedno wielkie zło .... obojetnie jak by się grało to na koncu bilans na koncie to "0"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle ciekawostką w piłce nożnej jest to, że zawsze wygrywa drużyna, która zdobyła więcej bramek. np. w siacie może przegrać drużyna która ma więcej pkt z wszystkich setów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle ciekawostką w piłce nożnej jest to, że zawsze wygrywa drużyna, która zdobyła więcej bramek. np. w siacie może przegrać drużyna która ma więcej pkt z wszystkich setów  Dokładnie! A np. w tenisie zawodnik, który wygrał więcej gemów.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
W ogóle ciekawostką w piłce nożnej jest to, że zawsze wygrywa drużyna, która zdobyła więcej bramek. np. w siacie może przegrać drużyna która ma więcej pkt z wszystkich setów krykiet ma również ciekawą punktacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle ciekawostką w piłce nożnej jest to, że zawsze wygrywa drużyna, która zdobyła więcej bramek. nie masz racji Master
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bukmacherka to jedno wielkie zło .... obojetnie jak by się grało to na koncu bilans na koncie to "0" tak jak w casinie, raz wygrasz a trzy razy przegrasz
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
mogę się założyć ze nie zajdą dalej jak 1/8 finału Poczekaj chwilkę. Warren na kogo możemy trafić jak wyjdziemy z grupy?
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Panowie bądźmy poważni. Peszkin to był żart. Bazylia  Ale cała reszta była napisana śmiertelnie poważnie. Uważam, że nasze Orły, których wymieniłem to ścisła europejska czołówka na swoich pozycjach. Do tego jeszcze można dołożyć Szczęsnego (chociaż chłopa nie trawie, tak samo jak starego), Milika, Piszcza... A kilku za 4 lata będzie wymiatać jak w główce nie odpierdoli - np. Salamon, Zieliński, Kapustka. ja zawsze jak slysze o jakims polskim talencie to wiem ze to sie skonczy jak Janczyk, sypniewski i im podobni. wiekszosc z tych mlodych łbów to "wsioki" ktorzy nigdy nie mieli doczynienia z powaznymi pieniedzy i jak dostaja wlasny spory grosz to im odpierdala.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle ciekawostką w piłce nożnej jest to, że zawsze wygrywa drużyna, która zdobyła więcej bramek. nie masz racji Master Chyba że jakieś sprzedane wyniki po meczu i dyskwalifikacje! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mogę się założyć ze nie zajdą dalej jak 1/8 finału Poczekaj chwilkę. Warren na kogo możemy trafić jak wyjdziemy z grupy? jak zajmiemy 2. miejsce Rumunia/Szwajcaria
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kumpel mi mówił że w środę w lidlu widział w promocji Jacki. dwa półlitrowe(jeden miodowy a drugi klasyczny) po 78 zł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle ciekawostką w piłce nożnej jest to, że zawsze wygrywa drużyna, która zdobyła więcej bramek. nie masz racji Master Chyba że jakieś sprzedane wyniki po meczu i dyskwalifikacje!  Jaga ostatnio zdobyła 2 bramki, a przegrała 0:3 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|